perjantai 22. marraskuuta 2013

Unenlaatua parantamassa

Jos vielä jatkaisi tätä uniteemaa, mistä eilen jo tuli vähän tuli avauduttua.  Aiemmin olin huono nukahtamaan ja mua häiritsi hyvin pienet asiat esim. valo ja äänet.  Sitten aloin käyttämään unimaskia ja korvatulppia. Maskin ja korvatulppien avulla sain suljettua kaiken ylimääräisen ympäriltäni ja niiden avulla sitten opin nukahtamaan. Nykyään ei onneksi ole ongelmaa nukahtamisessa, on vaan siinä aamuyön heräämisessä.

Olen vuosien aikana kokeillut jos minkälaista unimaskia. Alkuun mulle kelpasi ihan mikä vaan, mikä suodatti valon ympäriltäni. Lopulta sitten tajusin, että maskeilla ja maskeilla on eroa. Löysin pari vuotta sitten lentokentältä maskin, johon ihastuin. Sen jälkeen törmäsin jossain blogissa Tempuran maskiin ja siitä alkoi sitten tämän maskin metsästäminen.

Nyt syksyllä olin I love me -messujen bloggarina ja huomasin, että Tempur oli siellä myös näytteilleasettajana. Otin sitten yhteyttä Tempuraan ja kyselin, että olisiko mahdollista saada maskia testiin. No olihan se. En ehtinyt sitten saada maskia ennen messuja, joten pääsin vasta messujen jälkeen testaushommiin.

Nyt olen testannut unimaskia noin kuukauden ja täytyy sanoa, että tykkään. Mä olen ollut jo aiemmin Tempuran tyynyjen ystävä, enkä luopuisi heidän tyynystäänkään ihan hevillä.
Kävin tänään töiden jälkeen Helsingin messukeskuksessa. Viikonloppuna messukeskuksessa on kädentaito, ELMA ja Outlet-messut. Outlet puolella on mukana myös Tempur
 Jos nämä unismaskit kiinnostavat, niin sieltä näitä löytyy.

Tempuran maskeja on tosi vaikea löytää, tiedän kun itse niitä metsästin niin pitkään.
Jos maskit tai Tempuran tuotteet kiinnostavat, niin heidät löytää Outlet puolelta osastolta  2b44.


Unenlaatua voi yrittää parantaa ja mitä sitä ei tekisi sen unenelaadun parantamiseksi.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Mikä siitä maskista teki niin ylivedon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on pehmusteet ja sellaiset korotukset, että voi vaikka räpytellä silmiä, vaikka maski on kasvoilla. Se painaa kivasti, ilman että painaa kuitenkaan liikaa. Valo ei pääse läpi.

   Poista
  2. Aijaa? kuulostapa aika hauskaltä että voi räytellä.

   Poista
  3. Joo ehkä sitä ei tule räpyteltyä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.