lauantai 28. joulukuuta 2013

ALE, ALE, ALE taikasana

Tämän päivän ja myös vähän eilisenkin taikasana oli ALE-myynnit. Eilen niitä jo kiertelin Jumbossa, mutta en yllätys, yllätys löytänyt mitään ostettavaa. Tänään sitten kävin Malmin kauppoja läpi ja sieltä sitten tarttui jotain todellisia löytöjä. Niistä löydöistä sitten myöhemmin. Löysin kuitenkin sellaisia vaatteita, joita olin jo aiemmin käynyt kokeilemassa ja myös kauan kaipaamani perusvaloisen paitiksen, jossa on vähän lyhyemmät hihat. Tuli sitten säästettyä ihan reippaasti, kun osti vasta nyt ne ostokset, joita oli aiemmin himoinnut.


Nyt taistellaan kyllä asukuvauksissa tästä päivänvalosta. Sitä kun ei ole silloin, kun on "valokuvaaja" käytettävissä. Nämäkin kuvat sitten napattiin kännykällä iltamyöhäisellä, joten laatu on sitten taas sen mukaista,mutta menköön.

Vaikka eilen ei löytynytkään ALE:sta mitään, niin löytyi normihintainen neuletakki Aleksi13:sta. Tämä oli pakko ostaa, kun se näytti NIIN minulta eli oli pitsinen edestä. Asun ilme muuttuu, kun vaihtaa puseron väriä takin alle.

Vaikka sitä on kuinka lomalla, niin helmet pitää laittaa kaulaan myös shoppailureissullekin.


 


Ruokailuissakin ollaan jo palattu suhteellisen "normiin" eli säännöllinen ruokailu. Tänään tosin vähän joutui säätämään, kun olin niin pitkään poissa kotoa.  

Kotiin tullessa oli vähän nälkä, joten lounas korvattiin tällä rahka-mustikka-granaattiomena-superfood-pähkinäsekoituksella.


EDIT: Lisään kuvan vielä, että mitä tuosta rahkan päältä löytyy. Pensamustikoiden ja granaattiomenan lisäksi siitä löytyy myös CocoVi:n Superfood trailmix-sekoitusta (ei maksettu mainos).Tällaisiin tunnelmiin tänään.

Maiju14 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo villatakki! Ja aivan ihanan näköinen tuo ruoka-annoksesi :) Oletko itse tehnyt tuon rahkan päällä olevan sekoituksen vai saako tuollaista jostain valmiina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahkan päälle olen laittanut vähän pensasmustikoita, vähän granaattiomenaa ja sitten tuo Superfood sekoitus on valmissekoitus... Mä lisään vielä kuvan siitä Superfood-sekoituksesta, jota olen käyttänyt... sitä siis "hyppysellinen".

   Poista
 2. Jumbon alessa itsekin eilen pyörin ja löysin toppatakin hyvillä alennuksilla. Hikistä hommaa tuo aleissa juokseminen, kyllä siinä joulukilot saa kyytiä :) Kivan neuletakin olet löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä oli pari ihmistä... Mä kävin ekana Flamingon puolella Elixiassa ja sitten hyötyliikuntaa monta tuntia... siinä sitä liikuntaa kerrakseen.

   Poista
 3. Kyllä, olet löytänyt jälleen näköisesi neuleen (vai löysiköhän se sinut?). Minä päivänä ajattelit käydä stadissa? Voin kyllä lähteä mukaan. Iltapäivä käy oikein hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja... Olen menossa uudenvuodenaattona eli tiistaina...Soittelen.

   Poista
 4. Voi kun kaunis villatakki, on kyllä ihan sinua!

  Se tuo valokuvaajan saatavuus päivän valon aikana on täälläkin haasteellista, siksi viikonlopun kuvista koetetaankin ottaa kaikki irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissä yleensä on työkaveri, joka pelastaa mut arkisin, mutta nyt lomalla on ongelmaa, kun mies on kolmivuorotyössä ;)

   Poista
 5. Mä välttelen ALE myyntejä, liikaa tungosta :) MUTTA noita marjajuttuja mun piti viimeksi ostaa LIFE kaupasta, ostinkin vain Aloevera juomaa. Nätti on neuletakki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin eilen ale myynneissä Malmin kaupoissa....ei ollut ruuhkaa olleenkaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.