keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Gluteeniton ihana hapanleipä

Mä rakastin ennen yli kaiken Vaasan ruispaloja. Mä söin niitä ihan simona aina. Sitten mulle iski keliakia ja sen kommin en enää voinut niitä syödä.  Olen sittemmin maistanut muutamia gluteenittomia hapanleipiä, eikä ole maistunut sitten ollenkaan mulle.

Jokunen viikkko sitten lähdettiin käymään mökillä päiväreissulla. Pysähdyttiin Turun motarilla Lohjan liittymän ABC:llä.  Mulle tarjottiin maistiaisia tästä Eilamarin gluteenittomasta hapanreikäleivästä ja voi taivas kun se oli hyvää.  Mä en odottanut mitään kun tätä maistoin ja olin NIIN yllättynyt ja ihastunut heti ensi maistamisella. Hintaahan tällä leivällä oli, mutta kyllä se lähti siitä heti mukaan.

Tätä on kyllä pakko suositella muillekin gluteenittomille / keliaakikoille, jotka kaipaavat hapanleipää.

Pakko oli vähän leikitellä ja päätin tehdä "isännällekin" pari maistiaisleivät.


Hapanleivän keskusta oli leikattu sydämenmalliseksi ja sydän oli leivän mukana.


Niin hyvää ettei sanotuksi saa. 

Mun suosittelut ansaitsee tämä leipä.

MaijuEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.