tiistai 3. joulukuuta 2013

Huomiota herättävät sukkikset

Tänään tuntui pitkästä aikaa vähän "pirteämmältä". Sitä vaan ei yleensä uskalla sanoa ääneen, koska muuten ensi yönä ei taas nukuta. Piristin itseäni tänään pinkillä värillä. Ostin viime kesänä Kauppatorilta Mary A. Jalavan painetut sukkahousut ja nyt vasta päätin ne "korkata". Päätin yhdistää asuun myös yläosaan pinkkiä pellavahuivin muodossa. Täältä nettikaupasta löytyy heidän sukkiksiaan.

Nämä sukkahousut kyllä saavat huomiota osakseen, aika monta huomionosoitusta näillä kyllä sain. Joten jos huomiota haluaa, niin näillä sitä saa.

Tässä vähän lähikuvaa sukkiksista:


Tässä myös näytille ilman tuota pellavahuivia. Näin sukkikset tulevat paremmin esiin, kun jättää yläosan yksinkertaiseksi.  Lähikuvaa kaulakorusta, jonka ostin Ruotsin laivalta toissaviikolla.


Tällainen asu tänään. Pitänee lähteä kaivelemaan kaappia ja katsoa, että mitä huomiseksi keksin.

Maiju


14 kommenttia:

 1. Ai kun hauskat! Mä myöskin aina metsästän kaikkia erikoisia sukkiksia ja joskus ostan trikoitakin vaan ihan sen takia, että ovat niin kivan näköiset. Niitä voi pitää sitten saappaiden kanssa (ja toivoa, että on suunnilleen samanväriset sukat jalassa, jos saappaat joutuu yllättäen riisumaan ;D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nykyään näitä löytyy jo Suomesta. Ennen hain niitä aina Tukholmasta.

   Poista
 2. Katse kiinnittyi toki ensin pirtsakoihin sukkiksiin, mutta musta pusero/jakkusi on myös kaunis! Onko se eri kuin edellisessä postauksessa? Kauniita, moneen paikkaan ja asuun sopivia. Ja koru on myös todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusero on eri. Eilinen oli neulosta ja tämä on Intian puuvillaa ja on vähän paitapuseron tyylinen. Ostin keväällä Aleksi13:sta tämän puseron.

   Poista
 3. Kivat sukkikset ja koko asu tietysti. Piti ihan pariin kertaan rullata ja tiirata noita sukkiksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne sellaiset katseenvangitsijat ovat :)

   Poista
 4. Hauskat sukkikset! Ehdottomasti noilla varmasti saisi huomiota ja piristäisivät omaakin päivää. Kaulakoruun ihastuin myös, se on kovin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaulakoru oli sellainen, että oli pakko ostaa. Mun lemppari tällä hetkellä.

   Poista
 5. Käheet :) Sukkikset nimittäin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.