torstai 12. joulukuuta 2013

Pirteyttä päivään vaatevalinnoilla?

Asukuvia ei meinaa nyt millään pukata syystä, että mun väsynyt olemus ei vaan innosta kuvaamaan. Otettiin kyllä työkaverin kanssa tiistaina kuvat asuista, mutta ei tekisi mieli ollenkaan niitä esitellä, mutta menköön nyt kuitekin.

Tiedän siis itsekin, että väsymys näkyy silmien alla, joten älkää antako sen häiritä. Eikä tähän kannata sanoa, että "nuku hyvä ihminen", koska mä yritän, mutta en pysty käsisäryltäni nukkumaan. Yritin huijata itseäni ja väsymystäni pukemalla tämän kirkkaan huivin mustan asun seuraksi. Huivin ostin Wanhan sataman messuilta kokkolalaiselta tekstiilitaiteilija Marianne Uusitalolta. Marianne on nyt Vanhan ylioppilastalon joulumessuilla, jos teitä kiinnosta käydä katsomassa näitä käsinvärjättyjä silkkihuiveja.


Myös kämmekkäät on Wanhan sataman naisten messuilta ostettu. Ne on kierrätysmateriaalista eli vanhasta villapaidasta tehty ja huovutettu. Soveltuu hyvin toimistoon lämmittäjäksi, kun ilmastointi puhaltaa kylmää ilmaa.

Terveyttäni yritän vaalia terveellisillä valinnoilla, vaikka käsisärkyyn ei siitäkään ole apua.


Smoothiesta saan aina aamuisen vitamiinipommini. 


Näillä eväillä on yritetty saada voimaa ja pirteyttä päivään vaihtelevalla menestyksellä.

Onneksi pääsen viikon päästä lääkäriin tuon käteni kanssa ja toivon, että saisin jotain vinkkejä ja apuja sen suhteen. 

Maiju

18 kommenttia:

 1. Toivottavasti käsisärky hellittää pian. Hieno huivi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi löytää siihen lääkkeet, jotka auttavat... No viikon päästä treffaan huippuortopedia, toivotaan, että hänellä olisi kikkakolmonen taskussaan.

   Poista
 2. Asustevalinta ja eväät ovat kyllä tosi pirtsakat, mutta ei niistä säryn poistajiksi ole.
  Toivottavasti saat ensi viikolla jotain apua käteesi liittyen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän niistä ole :) ensi viikkoa odotellessa ja myös joulua, jolloin voi levätä.

   Poista
 3. Voi hyvä ihme sen sinun käden kanssa! Ymmärrän erittäin hyvin, miten piinallinen kipu se voi olla. Minulla joskus hiirikäsi oireilee, kun olen ollut liikaa koneella. Lopulta huomattiin, että se olkapää on pikkusen liikaa edessä, kun olen koneen päällä suurin piirtein maannut. Sain fysioterapiaa ja jumppaohjetta tuohon. Nyt yritän vetää sitä aina pikkusen taaksepäin sitä olkapäätä ja yöllä nukun tyyny kainalossa, jotta en nuku kippurassa. Tyyny estää olkapään eteenpäin menemisen. Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ikävän kauan sitä on ko kärsitty. Mulla vedetään kinesioteipillä rankaa taaksepäin. Tosin se särky tulee siitä vauriosta mikä siinä olkapäässä on. Se vikahan on sellainen, mikä ulottuu luuhun saakka eikä parane. Eniten vaivaa öisin.

   Poista
 4. Olisikohan tästä apua edes hiukan. Erittäin hyvä hieroja hermorataterapeutti on Malminkadulla Hannu Humisto, hän ei koske Sinuun, ellei pysty tekemään mitään, eikä veloita siitä. Suosittelisin kokeilemaan. Netistä löytyy ihan nimellä. Jopa selkäleikatut jälkisäryistään ovat päässeet. itselleni olisi kehittynyt jääolkapää, olin koekaniinina ystävän harjoitellessa shiatsua, sain siitä hyvästä jäykän liikeradan kipuineen, mutta Hannupa korjasi, 3x se otti korjaantuakseen. Parasta mahdollista paranemista toivon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kohta olen valmis jopa seisomaan päälläni. Jos siitä olisi apua. Käyn nyt fysioterapiassa ja työfysioterapeutilka. Ensi vuoden puolella voi katsoa jotain muuta, jos ei ala apua olemaan.

   Poista
 5. Tsemppiä tuon kätesi kanssa, toivotaan että saat ortopediltä apua! Hyvin sopii tuo huivi ja huivikoru yhteen! Ja nuo ranteenlämmittimesi ovat juuri sen malliset, joita tänään mietin uuden viittani kanssa eli ilman peukaloa olevaksi ja kukan kanssa. Mietin, että jos löytäisi sen Malmin markkinoilla olleen myyjän vielä, jos hän tekisi saman väriset kuin viittakin on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. Jos sävtskusut itse ne ranteen lämmittimet? Jos köyttusi lankaa ja harjoiteltaisiin yhdessä noi kukkien tekemiset.

   Poista
 6. Kumma miten eivät osaa määrätä oikeita kipulääkkeitä särkyyn :/ (ja tämän totean myös ihan yleisellä tasolla). Eihän ne mikään lopullinen ratkasu asiaan tietenkään ole, mutta edes hetkellinen helpotus, sillä ei ainainen valvominenkaan terveellistä ole. Toivottavasti saat osaavan lääkärin ja helpotusta tilanteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän rajoittaa muutama krooninen tauti, mutta luulisi, että jotain löytyisi. Musta tuntuu, että lääkäreillä ei ole oikein aikaa keskittyä. Toivotaan, että apu löytyy.

   Poista
 7. En oikein osaa kun toivottaa paljon tsemppiä ja jaksamista. Toivottavasti saat apua mahdollisimman pian ja pystyt nukkumaan kunnolla. Pöhköä tuommoinen kipuilu.

  Kiitos huivipaikan vinkistä. Tuollaisessa voisi olla varsin oivallinen lahjaidea äidille, jolla on jo aivan kaikkea ja joka ei itsekään meinaa keksiä mitä mahtaisi "tarvita" (saati sitten oikeasti tarvita).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuohon voi oikein mitään sanoakaan... Toivotaan, että tilanne rauhoittuu.
   Suosittelen käymään tuolla Vanhalla, sano terkkuja Mariannelle, en tiedä, että mitä sävyjä häneltä löytyy huivista vielä ;)

   Poista
 8. Kurjaa sun unettomuus ja varsinkin kun se näkyy niin selkeästi silmien alla.

  Ehkä on hieman jopa pahentunut entisestään tai siis näkyy laajemmalla alueella silmien tummentumina/veltostumina ja se tietysti heti vaikuttaa kasvojen lookiin epäedullisesti ja koko olemus vähän kärsii. Se lääkärissä käynti jelppaa varmasti !
  "Epävirallinen" lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on laajentunut. Eikä lähde ennen kuin käsi saadaan kuntoon. Vaikka ehkä se ulkonäkö ei pitäisi olla se tärkein seikka tällä hetkellä, mutta kyllä se vähän kyrsii, kun olen pari vuotta koittanut saada itseni kondikseen, niin tulee tällainen vaiva kiusaksi. Periksi en anna :)

   Poista
 9. Toivon mukaan paranet ja pikaisesti! Ihana väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaiva ei välttämättä parane, mutta pitäisi löytää apu, jolla saataisiin olo siedettäväksi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.