maanantai 2. joulukuuta 2013

Rakastan mä turkoosiakin

Välillä jää näitä asukuvia koneen kätköihin. Näin tapahtuu silloin, jos ympärillä on paljon tapahtumia tai matkoja, joista kirjoitan. Nyt katselin syksyn kuviani ja huomasin, että nämä suhteellisen kivat kuvat on jäänyt esittelemättä. Joten päätin korjata tilanteen ja laittaa näytille nämäkin. Nyt ei ole viimeisinä viikkoina otettu kuvia, jostain syystä ei ole innostanut ottaa kuvia väsähtäneestä olemuksestani.

Tämä turkoosi on kyllä sellainen väri, joka sopii mulle hyvin. Pitäisi varmaan käyttää tätä väriäkin useammin.


Eilen kävin ostamassa kirkasvalolampun, josta toivon saavani apua tuon uniongelmani kanssa. Kun syy on mikä on, niin en ole varma, että pystyykö silläkään saada tuota unenlaatua parannettua. Kokeilen kaikki keinot mitä on kokeiltavissa. Kirkasvalolamppu löysi paikkansa työpaikaltani ja työpöydältäni. Ihanan kätevän pienen lampun ostin, joka on helposti siirrettävissä.  


Maiju

20 kommenttia:

 1. Turkoosikin on pirteä väri :-) Huonot yöunet kyllä rassaavat ketä tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin kaunis väri ;) Hyviä yöunia osaa arvostaa vasta sitten kun ne menettää pitkäksi aikaa. Toivotaan, että se uni sieltä vielä tasaantuu.

   Poista
 2. Sinulle käy hyvin tuollaiset kirkkaat ja iloiset värit. Voi harmi tuota sinun unettomuutta! Ymmärrän kyllä miltä tuntuu. Itselleni on olleellisen tärkeää saada nukkua kunnolla. Muutama vuosi sitten olin pari viikkoa tosi huonoilla unilla ja piti käydä töissä, oli todella huono olo ja alkoi sydänkin lätkiä lujaa. Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon unettomuuden voikin vasta tajuta, kun sen on itse kokenut. Kyllä tämä tästä.

   Poista
 3. Eilen illalla mullekin tuli samanlainen aatos, että turkoosi on jäänyt nyt vähän vähemmälle, joten tänään sitten muuten turkoosi-mustassa, mutta koruista löytyikin sitten vähän kaikkia värejä. Kiva tuo asukokonaisuutesi ja ah, tuo sinun kaulakorusi on aina vaan niin ihana!

  VastaaPoista
 4. Ihan mieletöntä kuinka turkoosi saa sun silmien värin korostumaan! Mulla on myöskin kirkasvalolamppu ensimmäistä kertaa tänä syksynä käytössä, mutta muistan käyttää sitä niin epäsäännöllisesti ettei siitä ole apua. Oletko kokeillut melatoniinia, mä olen siitä jonkin verran apua saanut, mutta sitäkin pitää ottaa säännöllisesti, että vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen itsekin huomannut tuon, että turkoosi korostaa sinisten silmien väriä. Ajattelin kokeilla viikonloppuna tuota melatoniinia.

   Poista
 5. Turkoosiin tykästyin kesällä, mutta ei ole tullut hankittua mitään talvisempaa turkoosia. Olen etsiskellyt petrolinsinistä huivia ja/tai neuletta, mutta tuloksetta.Syynä tähän hankkimani petrolin väriset bootsit.
  Nauratti tänään kaupungilla mun värisekoilut :D Ne em. bootsit, pinkki kevyttoppis ja mustat housut, musta huivi ja laukku, eli ihan ok. Mutta sitten oli pakko ostoksia varten kaivaa laukusta kankainen varakassi...räikyvän kirkkaan keltainen :D Sain muutaman katseen osakseni...hyvä niin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisiköhän sun Arja joskus esitellä myös vaatteita sun blogissasi. Sulla on niin ihana tyyli ja sä olet mun idoli ja niin rock.

   Poista
  2. Minulla on oikeastaan aika vähän vaatteita, joten ne olisi pian esitelty :) Kun en ole enää työelämässä niin ei viitsi kovin isoa vaatevarastoa pitää. Tässä kotona ja verstaallani kekkaloin yleensä verkkareissa tai legginseissä ja trikoopaidassa. En käy joka päivä "ihmisten ilmoilla" :) Vaateostokseni ovat yleensä heräteostoksia...joku vaan hyppää silmille ja haluaa mukaan ja yleensä myös ostan, koska kokemuksesta tiedän, että jää kaivelemaan kuitenkin.

   Poista
  3. Vähiäkin voi yhdistellä ja muuntaa pienillä asioilla :)

   Poista
 6. Myös turkoosi sopii sinulle ihan ehdottomasti. Kaulakoru on kaunis. Kovasti tsemppiä uniongelman kanssa!

  VastaaPoista
 7. Meillä tuntuu olevan samanlainen värimaku. Minunkin suosikkeja on pinkki, turkoosi ja musta. Sen lisäksi vielä tumma lila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat värit miellyttävät. Musta. On asuissani yleensä aina.

   Poista
 8. Kaunis tuo turkoosi sinulla, ehdottomasti vaan useammin käyttöön.

  Toivottavasti kirkasvalo auttaa, minulla heräämiseen ainakin, toivottavasti sinulla uniongelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon kirkasvalolampun voimaan. Kyllä sen täytyy nyt auttaa :)

   Poista
 9. Turkoosi on kaunis väri, ja sopii hyvin sulle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.