lauantai 18. tammikuuta 2014

Footbalancen pohjalliset

Olin keskiviikkona erään viestintätoimiston järjestämässä Showroomissa. Paikalla oli myös Footbalance, jonka pohjallisten avulla saadaan korjattua jalkojen virheasennosta johtuvia ongelmia. Edellisellä kerralla mua harmitti, kun jostain syystä multa jäi huomaamatta FootBalance tuolla samaisessa paikassa. Nyt päätin, että pysähdyn ja teetätän pohjalliset.

FootBalancen tietokoneohjelman avulla tehdään yksilölliset pohjalliset kenkiin 10 minuutissa. Vinkiksi niille, joita nämä kiinnostavat, että Footbalance on mukana myös matkamessuilla. Heidät löytää osastolta 7p39.
Naurettiin kavereiden kanssa, että toivottavasti tämä ei ole vaaka.


Tässä haetaan jo muotoa pohjalliselle.


Tässä kuvassa näkee jalan virheasennon.


Tässä sitten pohjallisen avulla korjaavan asennon.


Kymmenen minuutin päästä oli sitten jo muotoillut pohjalliset valmiit.


Lopuksi FootBalancelta tuli sähköpostitse analayysi kirjallisena.


Itselläni on ollut ongelmia lenkillä muun muassa varpaiden puutumisena ja myös selkäongelmia, jotka voivat johtua myös jalkojen virheasennosta. 

Nyt toivon, että omat ongelmani helpottuvat näiden pohjallisten myötä.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Nuo on ollut monesti mielessä teettää - jalan virheasennot nimittäin vaikuttaa koko kroppaan. Itse olin pari vuotta sitten "kävely- ja ryhtikoulussa", jossa yritettiin jalan virheasentoa (murtuman jälkeen tullutta) korjata. Mutta hyvin on opit unohdettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Virheasento kun vaikuttaa niin moneen. Itsellänihän on tuo selkä vähän heikko kohta. Samoin jos kävelen nopeasti, niin penikoissa tuntuu. Nuo voi niin liittyä tähän virheasentoon.

   Poista
 2. Mulla on ollu juoksulenkkareissa nuo niin kauan kuin muistan, ja uskon niistä olleen kyllä olleen apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet niin kova juoksemaan, että varmasti on hyötyä sulle.

   Poista
 3. Mulla on tällaiset.. teetätin Intersportissa syksyllä. Mutten saanut mitään analyysiä (en kuvallista enkä s-postiin, ei mun tietoja taikka pohjallisten käyttötarkoitusta ees kyselty kengän numeroa lukuunottamatta), tietokonetta ei käytetty mihinkään. Ainoastaan tuota vihreä valo-peili juttua ja sitten se itse muotoilu isoilla vaahtomuovipalasilla. Myyjä ei mitään puhunut tai kommentoinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä sitten, että olisiko se pitänyt tajuta kysyä. Kertoiko myyjä sulle ollenkaan, että mikä on sun jalan asennon virheet yms?

   Poista
 4. Pitäis myös teettää tuommoiset ja haluan kyllä kirjallisen analyysin myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansku... koita sitten kysyä, jos eivät tajua tarjoata.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.