lauantai 25. tammikuuta 2014

Karvaliivi lämmittää

Etsin syksyllä pitkään mustaa karvaliiviä. Kyllähän niitä monessakin kaupassa oli, mutta mulla oli tietyt kriteerit mun liivilleni. Lopulta sen sitten löysin eräästä liikkeestä,  joka on sittemmin jo lopettanut. Tähän liiviin tykästyin, koska siinä oli liivin etuosassa neulostas ja siinä on myös neuloshuppu. Lisäsin asuun Naisten joulumessuilta ostamani harmaat kierrätyskämmekkäät. Harmaat kämmekkäät rikkovat hieman mustan asun väriä. Väriä tuo myös tuo aniliininpunainen silkkihuivi, joka on kokkolalaisen Marianne Uusitalon käsialaa.


Tässä kuvassa hieman näkyy tuo neuloshuppu. 

Näillä pakkasilla ja myös työpaikan ilmastoinneilla välistä vaaatii vähän lämpimämpää pukeutumista myös työpaikalle. Edellisellä viikolla mä yhtenä päivänä istuin töissä kevyttoppis päällä. 
On sitä joskus tullut nähtyä kun työkaverit istuvat turkkipäällä sisällä. 

Mutta kevättä kohti mennään.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Tuo huppuhan onkin kiva lisä ! Vai on kylmää muillakin työpaikoilla , meilläkin on nähty toppatakkeja ja turkkeja sisätiloissa . Etenkin maanantait on hyytäviä - hrr !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huppu on kiva, mutta se päässä en muuten olen istunut töissä ;) Joo jännä, että sisälläkin nykyään on niin kylmä ;)

   Poista
 2. Tyylikäs liivi, tollaisen voisin itsekin hankkia.

  VastaaPoista
 3. Kiva karvaliivi :) Viime viikolla katselin Lindexillä alennuksessa karvaliivejä, lämmittäisi ihanasti töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana on töissä, jotenkin voisin kuvitella myös sun päälläsi.

   Poista
 4. Kyllä onkin kaunis liivi, itsekin olen hakenut sellaista, joka olisi mun mittoihin sopiva, mutta en ole vielä löytänyt. Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin juoksin melkein kaikki Helsingin kaupat, että tämän löysin ;)

   Poista
 5. Ihana karvaliivi, multa puuttuukin musta, kun ei ole kivaa vastaan tullut. Huppu on kyllä hyvä vaikkei sitä päähän vetäisikään, sillä estää sopivasti kylmän puhaltamisen niskaan (prätkäillessä usein laitan hupparin päälle juuri tästä syystä, ei siksi, että huppu lepataa mageesti tuulessa ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen oikean pitää tulla vastaan, itse olisin Flashista löytänyt vaalean, joka olisi ollut muuten täydellinen, mutta väri vaan ei ollut oikea.

   Poista
 6. Karvaliiviä etsiskelin minäkin alkutalvesta, mutta huonoin tuloksin. Löysin tasan yhden, jonka olisin kelpuuttanut muuten, paitsi siitä irtosi karvaa. Oli valkoinen ja tarkoitus oli pitää sitä mustan ohuen neuleen päällä. Ei toiminut, oli jätettavä kauppaan :(
  Tuo sinun on nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään meillä kaikilla on ollut sama hakusessa.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.