keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kesän urheiluvaatetarjontaa

Vietin tänään lomapäivää töistä. Syy siihen oli parit mediatapahtumat, joihin olin ilmoittautunut. Ensimmäiseen suunnattiin heti aamusta Hellapoliisin ja Marin kanssa. Päivä oli ihan mahtava.

Tässä vähän päivän bongauksia viestintätoimiston tilaisuudesta. Myöhemmin kerron tarkemmin eri toimittajista, mutta ensiksi maistiaisina väribongaukset.

Columbia oli tehnyt juuri mun värisiä takkeja kesälle. Columbia Sportsewar Company on kotoisin Portlandista, Oregonista ja on luonut innovatiivisia vaatteita, jalkineita, asusteita ja varusteita innokkaiden ulkoilijoiden käyttöön jo vuodesta 1938. Näiden takkien ulkonäkö houkutteli mut kokeilemaan. Tykkäsin.


Tämä oli toinen heidän malliston takki. Molemmat juuri oikean sävysiä. 


Kotimainen Sasta valmistaa metsästys-, erä- ja vapaa-ajanvaatteita. Me kaikki kolme ihastuimme tähän ihanan pehmeään karvatakkiin. Sanoinkin heti, että tämä olisi niin hyvä mun HOT-pinkin toppaliivin kanssa. 


Merell on maailman myydyin oudoor-kenkämerkki. Merell on valmistanut kenkiä jo 30 vuoden ajan. Merell on valmistanut innovatiivisia monipuoliseen ulkoiluun ja vapaa-aikaan soveltuvia vaatteita vuodesta 2007 asti. oli valmistaja, johon ihastuin kengissä viime kesänä. 

Itselläni on yhdet Merellin tossut joita käytän kuntosalilla. Ne on parhaimmat tossut ikinä. Miksi niistä tykkään on se, että ne ei likistä mistään ja pohja on pitävä, eikä tossut luista.

Nyt bongasin kaikki mun väriset kengät.
Nämä on Merellin Allout Rush -juoksukengät.


Nämä vasemmanpuoleiset näyttävät samanlaisilta, kuin mun "salikengät" muuten, mutta väritehosteet ovat vaihtuneet. 


Tämä soveltuu hyvin vapaa-aikaan ja kävelykengäksi. Tahtoo tällaiset.


Ihania uutuuksia siis on kesälle tulossa. Kuinka tässä nyt taas jaksaa kesää odottaa.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Onpas sulla ollut kivat lomapäivät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ollut. Aamulla lähdin kotoa klo 9 ja illalla olin kotona klo 20. Siinä välissä ehdittiin käydä kyllä Elixiassa treeneissäkin. Aktiivipäivä, mutta kiva.

   Poista
 2. Onpas kivan värisiä juttuja, etenkin kengät ovat niin houkuttelevia :)

  VastaaPoista
 3. Merrellin kengät ovat hyviä, itselläni on talvisaappaat tältä merkiltä ja pojallani oli pimempänä useita Merrellin lenkkareita.

  VastaaPoista
 4. Kyllä sinä se aina löydätkin noi herkullisen väriset vaatteet. Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmä osuu usein tähän väriin kun se on lemppariväri.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.