sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Lepoa, liikuntaa ja rentoa oloa

Pidin perjantaina lomapäivän töistä, koska olimme suuntaamassa viikonlopuksi Laukaalle Kylpylähotelli Peurunkaan. Miehellä oli pelimatka ja minä olin päättänyt lähteä mukaan ja ottamaan tosi rennosti viikonlopun liikunnan merkeissä. Lähdimme perjantaina jo aamupäivällä liikkeelle, jotta päästään heti nauttimaan kylpylän palveluista ja ottamaan muutenkin rennosti.

Heti hotelliin saavuttua mä selvitin vapaa-ajanohjelmien aikataulut ja katsoin, että mitkä jutut itseäni kiinnostaa ja sitten suunnittelin aikataulutettujen juttujen ympärille muut suunnittelemani liikunnat.

Tässä oli mun suunnitelmat vapaa-ajanohjelmasta. Tosin mä sitten päädyin sauvakävelyn sijasta lähtemään omalle kävelylenkille testaamaan mun uusia nastalenkkareita. Niistä kirjoittelen erikseen myöhemmin Kahvakuulakainalossa blogiin. Muitakin liikunta-aiheisia postauksia on sinne tulossa sekä minulta, että Marilta tästä viikonlopusta.

Mun lauantaille mahtui aika paljon liikuntaa, välistä on ihan kiva vetää ikään kuin överiksi.

Asujen suhteen mä olin tosi tylsä. Otin mukaan melkein vain mustia vaatteita. Pari kirkasta huivia väriä tuomaan sekä blogin nimikkokengät tietenkin pääsivät matkaan mukaan.
Keliaakikolle sekä aamupala, että lounas oli tuolla hyvä. Sain jopa gluteenitonta kaurapuuroa, mitä ei yleensä ole saatavilla (tai yleensäkään gluteenitonta puuroa). Tuo oli mulle kiva yllätys. 


Kun liikun paljon, niin pitää myös välipalat olla kohdillaan. Onneksi olen oppinut varautumaan omiin eväisiin, tuollakin ne oli tarpeen, koska gluteenittomasti ei välipaloja oikein ollut. 


Sitten kun on pidetty liikunnasta ja ravinnosta huolta, niin lopuksi on aina hyvä suoda illalla aikaa myös kehon hyvinvoinnille. 
Testasin V10plus tuotteita, joita sain I love me -messujen tiimoilta testiin.

Olen käyttänyt säännöllisesti lokakuusta saakka päivittäin tuota kollageeniseerumia (vihreä pullo). Tästä olen tykännyt kovasti. Itselläni on silmäkulmassa kulmakarvan alla pari senttinen arpi, joka on vanhemmiten tullut selkeämmin esiin. Nyt mielestäni arpi on tullut hieman huomaamattomammaksi tämän seerumin käytön aloittamisen jälkeen.

Bio Cell anti-age seerumia aloin testaamaan vasta joulukuussa. Harmi kun pullo oli niin pieni, että tämän seerumin osalta en oikein ehtinyt saamaan vaikutuksia niin selkeästi esiin kuin tuossa toisessa seerumissa.
V10plus sivustolla voi tehdä seerumistestin, josta saa selville, että mikä seerumi olisi omalle iholleen se paras valinta.

Seerumien lisäksi olen testaillut myös V10plus kuorinta-ainetta. Tästä kuorinta-aineesta tykkään, siinä kuollut ihosolukko irtoaa ihosta, niin selkeästi. Tätä hämmästeltiin messuilla, kun tätä siellä demottiin. 


Kuten huomaatte, on nyt viikonloppuna saatu sekä mieli, keho että ihokin hoidettua.

Tätä viikonloppua on tullut hehkuteltua nyt jo facessa, twitterissä ja vähän jaettu kuvia myös Instagramissa. Niin mukavaa oli, että tuli jo useammalta taholta sellaista viestiä, että tahtoo myös tällaisiin viikonloppuihin. Näistä sitten lähti ajatus, että taidetaan järjestää tyttöjen viikonloppu liikunnan ja itsensä huoltamisen teemalla. 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille. 
Itselleni on tulossa viikko, joka sisältää taas monta mukavaa ja vähän erikoistakin juttua. 
Niistä lisää myöhemmin, 

Maiju

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä aidon kivalta viikonlopulta. Tuommoisia pitäisi itsekin saada järjestettyä. Voisi tulla todella tarpeeseen, itselle ja tuolle miehelle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oikein mietin, että miksi sitä ei tule järjestettyä tällaisia useammin. Ehdottomasti haluan uudestaan tällaiselle hemmotteluviikonlopulle yhdistettynä liikuntaan.

   Poista
 2. Koko nainen on nyt sitten hoidettu : ) Kivan kuuloinen idea tyttöjen viikonlopusta! Päättäkäähänn heti viikonloppu, jotta se tulee sitten pidettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... pitää kaivaa nopsaan se kalenteri esiin ja alkaa suunnittelemaan.

   Poista
 3. Peurunka on kiva paikka, kävimme siellä viime kesänä koko perheen voimin, joten liikuntalajitkin valittiin niin, että sopivat koko porukalle: jousiammuntaa, keilausta ja minigofia sekä tietysti kylpylässä likoamista. Hauskalle kuulostaa tyttöjen rentoutumisviikonloppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on kiva paikka ja tekemistä löytyy vähän jokaiselle.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sitäpä ne tekevät, pitäisi useammin ottaa tätä "omaa aikaa" itselleen.

   Poista
 5. Hmm, nastalenkkarit on munkin hankintalistalla olleet jo kaksi vuotta, mutta vielä lipsutellaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen kyllä, kerrankin oli paljon varmempi olo lenkkeillä, kun ei tarvinnut koko ajan pelätä liukastumista.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.