keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Niin pirtsakka fiilis taas

Kyllä on ihana tunne kun syksyn käsiongelmille saatiin ainakin hetkellisesti apu kortisonipiikin avulla. Ihana kun mä olen saanut taas nukkua ja nukkua. Lomakin siten ajoittui joulun jälkeen juuri sopivaan saumaan ja sain nukuttua univelkaakin vähän pois. Mikään ei ole pahempaa kuin pitkään jatkuneet uniongelmat. Joten ymmärrän kyllä hyvin niitä, jotka siitä kärsivät.

Lisäenergiaa olen todellakin saanut nyt tuosta mun ruokavaliostani, johon olen lisännyt entistä enemmän vihreitä kasviksia. Olen myös koittanut syödä vähän "puhtaampaa" eli lisäaineettomampaa ruokaa. Musta olo on nyt vaan NIIN hyvä. Kai sen uskaltaa ääneen sanoa? No uskaltaahan sen.

Muistan ennen joulua kun tuntui, että asukuviakaan ei ollut kiva ottaa. Nyt on taas se ilokin löytynyt takaisin myös asukuvien ottamiseen.  Näissä kuvissa on tuo Tallinnasta ostamani kukkakuvioinen vähän verkkomainen poncho. Ponchoon yhdistin nyt farkut ja mustan puseron. Yksinkertaisesti siis mentiin eilinen päivä töissä.


Tästä se taas lähtee...Ja tähän se johtaa.


Iloa päiväänne. Koitetaan pitää ilo aina mukana.

Maiju

6 kommenttia:

 1. Ihana kuulla!! Kyllä uni on vain niin tärkeää ihmiselle. Näissä kuvissakin on taas pirtsakka, iloinen Maiju :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se uni vaan on niin tärkeää. Mä olen niin happy, kun olen taas nukkunut.

   Poista
 2. Kiva kuulla, että olo on parantunut :) Ja kyllä sen saa sanoa tai oikeesti pitääkin sanoa.On se niin tärkeä asia. Sanotaan sitä vähemmän tärkeitäkin.
  Pirtsakoita päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä aina vaan ajattelee, että kun sen sanoo ääneen, niin tulee takapakkia. Mutta me nyt uskotaan, että pirtsakat päivät jatkuvat ;)

   Poista
 3. Hieno juttu, kun olet saanut jeesiä :) Uniongelmat on tosi inhottavia ja vaikuttaa niin monella tavalla joka päiväiseen elämään. Ja kurjia on myös ongelmasta tietämättömien vähättelevät kommentit -juuri eräs läheinen osasi kertoa, että nukkumisongelmat ovat vaan asennoitumiskysymys, jos ilalla päättää, että tänä yönä nukkuu, niin kyllä se siitä. En tiennyt itkeäkö vai nauraako :/ =D

  Sulla on taas pilkettä silmässä, hyvähyvä :)

  VastaaPoista
 4. Minustakin on hienoa. Vaikka tiedän, että tuo apu, jonka sain on todennäköisesti vaan hetkellistä, mutta nautin joka hetkestä. Kaikki, jotka ovat jonkinlaisesta nukkumisongelmasta kärsineet, tietää, että mitä se on. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.