keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Borneo Colors on vallannut Lasipalatsin Akkuna Pop Up myymälän

Jutta Kuure Borneo Colorsin upeat ja värikkäät työt ovat vallanneet tällä viikolla Lasipalatsin Akkuna Pop up -myymälän.


Mä olen niin ihastunut Jutan töihin. Yksi asia mikä niissä viehättää erityisesti on se, että niillä on NIIN upea tarina.   

Borneo Colors on designtoimisto, joka on syntynyt valokuvaaja ja suunnittelija Jutta Kuuren rakkaudesta Borneon sademetsiin. Tuotteiden kuosit perustuvat Kuuren Borneon sademetsissä ottamiin valokuviin, ja mallistoon kuuluu mm. sisustustuotteita, laukkuja ja personoituja liikelahjoja yrityksille. Lisäksi mallistosta löytyy suomalaisia kuoseja. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista alansa huippuyrityksissä Suomessa. Käytetyt materiaalit hylkivät likaa ja ovat konepestäviä. Akkunassa on esillä mm. tyynyjä, tauluja, laukkuja, meikkipusseja, säkkituoleja ja valoverhoja, kaikki sademetsäkuoseihin pukeutuneina. 

Kuvat varmaan taas kertovat puolestaan eli enemmän kuin tuhat sanaa.

  

Jutta on niin valloittava ihana persoona. Hänestä huokuu positiivisuus ja energia. Eipä ole ihmekään, kun häntä ympäröi niin energinen ympäristö.Käykäähän katsomassa Juttaa ja hänen tuotteitaan tällä viikolla. 


Maiju 

10 kommenttia:

 1. Siis aivan huikeita! Ja kappas vain: stadin kaivonkannetkin ovat päässeet tyynyihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutta sai kaupungilta luvan käyttää. Eikö olekin kivat?

   Poista
 2. Väreillään hyväntuuliseksi tekeviä tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja kun näiden "äitikin" saa hymyn huulille, niin "paketti" on täydellinen.

   Poista
 3. Onpa tuotteissa hauska idea! Suomi on täynnä innovaatiokykyisiä pientuottajia, toivottavasti Jutta saa jalansijaa idealleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa on NIIN paljon upeita kädentaitajia. Itse liikun paljon messuilla ja näen, että kuinka paljon on upeaa osaamista.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.