maanantai 24. helmikuuta 2014

Erisan ihonhoitotuotteet -kampanja Hopottajat palvelussa

Pääsin testaamaan Erisan ihonhoitotuotteita Hopottajat suosittelumedian kautta.

Olen aiemmin käyttänyt Erisanin tuotteita syystä, että Erisan tuotteet soveltuvat hyvin allergisen ja herkän ihon hoitoon. Itselläni on atooppinen iho ja joskus se on ollut hyvinkin herkkä uusille tuotteille, siksi olin ilahtunut kun pääsin tähän kampanjaan mukaan.

Sain testattavaksi Kosteuttavan kuorintavoiteen ja uudistavan silmänympärysvoiteen. Varsinkin aina silmänympärysvoiteet ovat ne, jotka mua aina kiinnostavat, koska itselläni on näitä ikääntymiseen liittyvä merkkejä juuri silmien alla.

Pari kertaa kokeilin tuota kosteuttavaa kuorintavoidetta ja se tuntui hyvältä mun iholla, eikä aiheuttanut mitään kiristävää tunnetta, niin kuin jotkut uudet tuotteet saattavat herkällä iholla tehdä. Toimi siis hyvin.

Uudistuvaa silmänympärysvoidetta olen käyttänyt nyt toista viikkoa. Voide on hyvin rasvainen ja kosteuttaa hyvin silmänympärysalueen. Tuotteista voi lukea lisää täältä.


Jos joku on innostunut liittymään Hopottajiin mukaan ja halukas testaamaan tuotteita, niin tästä linkistä voi ilmoittautua mukaan. 

Maiju

6 kommenttia:

 1. Toi silmänympärysvoide on houkuttanut, lähinnä allergikolle voisi olla varsin toimiva vaihtoehto. Harkitaan :)

  VastaaPoista
 2. Sun pitää nyt sävyttää hiukset ja vaatteet Erisanin vihreän mukaan, heh heh heeee...kevättä rinnoissa, molemmissa...
  Enne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaveri halusikin seuraavaksi nähdä jotain vihreää hiustenhoitotuotteita vihreiden vaatteiden kanssa, eikä mulla ole ;)

   Poista
 3. Erisanin tuotteet ovat hyviä perusrasvoja. Kiva Hopotus-kohde :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.