lauantai 1. helmikuuta 2014

Itsetunto kohdillaan ja ylpeä iästään!

Jollain ihmisillä on hyvä itsetunto ja toisilla taas ei.  Minähän olen tunnetusti sellainen, että olen hyvällä itsetunnolla varustettu ja sehän saattaa myös ärsyttää ihmisiä. Bloggarit välistä miettivät keskenään, että millainen ihminen on se, joka tulee sanomaa sulle, että "olet ruma, olet niin ryppynen, että ihan oksettaa, sulla on kauheat reidet ja sulla on sitä ja sulla on tätä". Tämä nousee usein bloggareiden keskuudessa puheeksi.

Musta tuntuu, että tällaiseen sortuu vain ihminen, jolla on itsellään henkisesti huono olla ja haluaa sen pahanolonsa sitten siirtää toiselle osapuolelle. Jos on paha olla, niin kannattaa sitten siirtää se aina ihmiselle, joka ei varsinkaan ole  syypää siihen pahaanoloon. No minne sen heittäisi? No heitänpä sen sitten jollekin bloggarille. Kun se nyt vaan niin kovasti ärsyttää. Hitsi tuollahan näyttää menevän niin hyvin, että sille on nyt vaan pakko sanoa jotain ilkeää.

Näin pahaolo oli tänään jollain anonyymillä...
Hah, kyllä nauratti kun selailin sun blogia! Täähän on ihan kuin jonkun 20 vuotiaan tyttösen blogi! Ja pukeudut samanlailla! Kannattasko vaan hyväksyä että oot jo yli 50-vee kurttunen akka... ja pukeutua sen mukaan!!! AAARGH!

Nyt olen vähän pahoillani 20-vuotiaiden puolesta. Sorry, jos te pukeudutte samalla tavalla kuin minä. Itse näkisin 20-vuotiaiden pukeutumistyylin hieman toisenlaiseksi. Toiseksi näkee, että tämä anonyymi ei lue oikeasti mun blogiani, koska hän olisi nähnyt jo aikaa sitten sen, että mä arvostan mun ikääni ja ryppyjäni niin paljon, että a) en haluaisi olla nuorempi b) enkä ikinä poistaisi ryppyjäni, joista näkyy mun eletty elämäni.  Mä elän mielestäni mun elämäni parasta aikaa ja toivon, että muutkin sen tajuavat. Olen positiivinen ja iloinen kaikeasta minkä olen jättänyt taakseni ja innolla odotan tulevaa.

Toivon myös, että anonyymi voi minun ikäisenä katsoa itseäni peiliin (sitten 35 vuoden päästä) ja sanoa saman kuin minä, että VAU olen ylpeä itsestäni.Aurinkoa päiväänne ja itsetuntoa kannattaa harjoitella, jos se jostain syystä ei ole kohdillaan.

Sydämiä, sydämiä.

Pus, pus.

Maiju

72 kommenttia:

 1. Anna palaa Maiju. Siis mihin oot piilottanut ne kuvat, joissa pukeudut kuin 20vuotias, liian lyhyet helmat, napapaita, sukkahousut (legginsit) lyhyen t-paidan kanssa...oli sitten ylipainoa tai ei noitahan näkee juuri tuon ikäisillä. Onneksi osaat ottaa nuo anonyymit huumorilla. MIKS muuten pitää kirjoittaa anonyyminä ja miksi pitää olla ilkeä. Näen minäkin monessa blogissa kaikkea mikä ei nyt ihan kolahda, yritän keksiä kuitenkin jotain positiivista kommentoitavaa tai sitten mieluummin en kommentoi mitään. Meitä on joka junaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin näkisin ehkä spagettiolkainpuserot ja lyhyemmät hameet 20-vuotiailla. Ne on varmaan siellä kategoriassa, joka on "auki" vain anonyymille.

   Poista
 2. Juuri näin Maiju !
  Liki samanikäisenä ,tosin en yhtä hyvällä itsetunnolla varustettuna (eikä paljon muullakaan) allekirjoitan jokaikisen sanasi.

  Juuri siitä syystä että niin sinä kuin minäkin olemme 50+ ikäisiä, on tätä blogia ilo lukea. Miksi pitäisi synkistellä, jos siihen ei ole aihetta? Ja vaikka olisikin...eihän sitä ole pakko muille jakaa... mutta ehkä tuo sun positiivisuus onkin jotain niin epäsuomalaista että anonyymi sitten perisuomalaiseen tyyliin haluaa ampua sun hyvän olosi alas...mutta niin kuin todettu - sua ei niin vain lannisteta.
  Kiitos että annat ilosi,positiivisuutesi ja hyvän olosi näkyä meille muillekin; osoitat esimerkilläsi että vielä 50-vuotiaanakin voi olla iloinen,energinen ja positiivinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mottoni on, että aion vielä 85-vuotiaana kävellä korkokengät jalassa. Todennäköisesti anonyymi on silloin 50-vuotias ja toivottavasti voi katsoa hyvillä mielin silloin peiliin.

   Poista
 3. Kiva ettet loukkaantunut höpsöstä anonyymin viestistä! Sinulla on kiva ja pirteä blogi, asujasi on kiva katsella ja juttujasi lueskella. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun itsetuntoani ei kovin helpolla voi latistaa. Tiedän omat "vikani" ja mun vikani ei ole ryppyisessä naamassa ;)

   Poista
 4. Ne rypytkin on naururyppyjä kun oot niin ilonen, energinen ja positiivinen ihminen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ne onkin... Pitäisköhän antaa nuoremmille elämänohjeeksi, että "älkää naurako liikaa, tulee ryppyjä"... Ei kun naurakaa vaan... eletyn elämän pitääkin näkyä ;)

   Poista
 5. Sääliksi käy noita anoja , jotka eivät luultavasti ole omaan itseensä ja elämäänsä tyytyväisiä , kun pitää muita mollata ! Onneksi olet sellainen kuin olet , et todellakaan nuori tyttönen vaan se aikuinen nainen , joka on iloksi meille kaikille <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AIKUINEN NAINEN isolla kirjaimilla. Mä en edes haluaisi olla nuorempi. Kaikki elämänkokemus on vaivalla hankittu ja siitä en luopuisi ;)

   Poista
 6. Täällä kanssa yli viiskymppinen nainen "kateellisena" ;) lueskelee sun blogia ihaillen. Kun itse olen tällänen lihava, laiska, ruma, köyhä, vanha akka, niin ei voi kun ihailla sun pirteää ja energistä elämääsi. Jatka samaan malliin ja nauti elämästäsi :)

  T. fb.kaverisi tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuija. Tuo on sitä positiivista kateutta, joka sallittaneen. Itse aina sanon, että multa puuttuu kateusgeeni. Yritän aina kannustaa muita ja olla iloinen heidä puolestaan. Iloa sunkin elämääsi ;)

   Poista
 7. Wau Maiju, kun osaat pysyä noiden kateellisten yläpuolella ja olet oma itsesi juuri niine naururyppyinesi kaikkinesi <3 Minä luen aika paljon blogeja (mm. sun Korttigalleriassa olin ahkera kävijä) ja ihmettelen juuri näiden kateellisten kommentteja. Rakentava palautehan on aina tervetullutta mutta että mennään arvostelemaan toisen ulkonäköa, vaatteita, käsitöitä, askarteluja yms. Eihän kaikesta tarvitse eikä voikaan tykätä mutta eikös blogien pitäjät pidä blogia pääsääntöisesti itselleen ja silloinhan sinne päivitetään itselle tärkeitä juttuja. Eihän ne voi mitenkään kaikkia miellyttää mutta ei kai siitä tarvii mennä ääneen huutelemaan, Itsekin tänä vuonna tuon maagisen 50 rajapyykin saavutan ja sinun lailla koen juuri nyt eläväni elämäni parasta aikaa. Nautin täysillä joka hetkestä ja teen niitä asioita, mistä pidän ja mitkä tuottavat iloa. Tapaan niitä ihmisiä, joiden seurassa viihdyn. Elämä on ihanaa kun se oikein oivaltaa <3 Minä osaan onnekseni olla positiivisessa mielessä kateellinen joillekin joistain asioista ja olen onnelinen, että me ihmiset olemme niin erilaisia. Ei kaikkien tarvitse osata laulaa tai maalata. Minä tiedän omat vahvuuteni ja kehitän niitä. Iloa ja valoa sinulle, Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi ihanainen. Muistathan mun neuvoni nyt kun täytät sen 50-vuotta. Muista viettää "Päivin 50-vuotisjuhlavuosi". Mähän pidin itselleni sellaisen. Annoin luvan itselleni nauttia siitä vuodesta täysin siemauksin. Ostin itselleni kaikkea kivaa, kävin kaikenmaailman hoidoissa ja matkoilla. Kaikki vaan siitä syystä, että mulla oli "juhlavuosi". JEE kerrankin lupa nauttia ja järjestää kaikkea kivaa...

   Poista
 8. Täällä yks 50+ ihailee sun rohkeutta blogata itsestäs isoilla kirjaimilla. Olen saanut kans kuulla omasta blogissani negatiivista kommenttia, "haetkos huomiota korteillas???", "Näin sut messuilla, et oo kovin erikoinen", "Mihin pyrit blogillas" jne... Olen kylmästi poistanut kommentit ja keskustellut asiasta mieheni kans ja tullut siihen lopputulokseen, että minun itsetuntoni kestää tän. Mä tiedän osaavani tän homman <3
  Kiitos ilosta jota jaat ympärillesi ja jatketaan samaan malliin. Hyvä me viiskymppiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija... Mulle kun sanotaan, että taasko sä täytit 25... sanon aina isoilla kirjaimilla, että ei kun 51.... Eli rohkeasti ollaan sen ikäisiä kun ollaan. Jokainen eletty vuosi on lahja, jota ei ymmärrä, jos puuttuu elämänkokemus ymmärtää ;)

   Poista
 9. Hei, kauniisti vastasit ilkeilyyn :)

  Itselläni tekee usein pahaa se, miten rumasti ilkeilyyn vastataan.

  Ilkeily ei ole oikein, mutta yhtään sen oikeampaa ei ole se, että sen yhden ilkeilijän kimppuun käydään koko blogin fanilukijalauman takaisinilkeilyillä bloginpitäjän hiljaisella siunauksella.

  Sellainen käytös jos mikä aiheuttaa varmasti lisää kurjuutta tähän pahanolon purkajaan.

  Mutta sinun vastauksesi oli kaunis ja kannustava. Varmasti yllätys pahanolonsa purkajalle. Ehkä sinun vastauksesi oli juuri se, joka käänsi jonkun päivän tai jopa koko elämän paremmaksi!

  Ihanaa jatkoa sinulle!

  Terveisin 53 -vuotias :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritän kuitata kyllä aina huumorilla ne anonyymien kuittailut, koska mä otan ne yleensä huumorilla. Huumori on se, joka on paras tapa kuitata nämä pahaaoloa tuntevat. Onneksi mun itsetuntoni ei romahtanut eikä se horju, tällaisesta ;)

   Poista
 10. Itse kyllä ihmettelen suuresti näitä anonyymejä ilkeilijöitä ja fb:n puolella ihan omalla nimellä myös ilkeillään. Niinhän se on ettei kaikesta tarvitse pitää mutta hyviin kätöstapoihin mielestäni kuuluu asiallinen kommentointi niin tutulle kuin vieraallekin.
  Mukavaa iltaa sinulle Maiju! jaksat aina olla niin energinen ja iloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäkin mä olen ihmetellyt. Itse poistuin jossain vaiheessa tietyistä ryhmistä, kun siellä oli niin ikävä ilmapiiri. Minä itse haen sitä positiivista energiaa ympärilleni ja siitä mä elän ;)

   Poista
 11. Maiju, sinä olet kertakaikkisen ihana! Ihailen tuota sinun rohkeuttasi - itse en vielä ole oikein rohjennut noita omia kuvia tänne blogistaniaan laittaa, kun muutenkin nimimerkin suojissa bloggaan. Lähinnä työni takia. Mutta ehkä tämä sinun esimerkkisi vielä antaa sen rohkeuden meille muillekin;) Ja samaa mieltä olen tuosta: rypyt on merkkejä siitä, että on eletty. Ja nautittu elämästä. Nautitaan vaan edelleenkin - ja nauretaan kovaa ja korkealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, haluan olla esimerkkinä muille, kannattaa tehdä asioita, jotka tuottavat iloa, tehdä asioita, jotka tuovat energiaa ja olla aidosti se mikä on sekä olla välittämättä ilkeistä puheista. Toivottavasti joskus rohkaistut.

   Poista
 12. Haha... Näitä tulee...Jos on viiskymppinen tai nelikutonen (kuten mä) ryppyinen akka, niin sehän tarkoittaa sitä, että me on eletty, ja ollaan selvitty kutakuinkin ehjinä tähän ikään. t. Erään palstan mukaan ennenaikaisesti vanhentunut, elitistinen ja ylimielinen bloggaajaystäväsi ; J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nauruista. Voi kauhea mikä luonnehdinta sinusta. Sinusta, jolla ei varmasti ole ryppyjä :)

   Poista
  2. Ei vai...? No kiitti kuitenkin!

   Poista
  3. Joutuis suurennuslasilla etsimään :)

   Poista
 13. Tuohan on ihan järkyttävää! Minulla ei ainakaan riitä ymmärrystä eikä empatiaa ilkeilijöitä kohtaan. Tuo iholle tuleminen on järkyttävää. Kateuttahan tuo on . Kuvitellaan, että toisella on paremmin kuin itsellä vaikka jokaisella on joku hankala asia elämässä. En minä ainakaan kuvittele, että olisi joku, jolla kaikki on kuin unelmaelämää. Kateuden voi kääntää voimavaraksi: jos tuokin onnistuu, miksi en sitten minä. Toki vaaditaanmyös onnea, mutta eniten kovaa työtä ja tahdonvoimaa. Anna mennä vaan Maiju! Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestäni kommentti oli hyvin nuorelta ihmiseltä, jolla ei vaan ole ymmärrystä elämästä. Niin jokaisellahan meillä on omat ongelmat, jotka ei näy ulospäin. Ei pitäisi kadehtia. Kovala työtähän tässä tehdään, jotta kunnossa pysytään vielä tässäkin iässä.

   Poista
 14. Hmm... mitenköhän meidän "yli 50-vee ryppyisten akkojen" kuuluisi pukeutua? Telttaan, säkkikankaaseen...? Nythän me vasta uskalletaan pukeutua ja tehdä mitä itse halutaan eikä mitä me luullaan, että meiltä odotetaan! Kiitos, Maiju, että tuot iloa, väriä ja positiivisuutta tähän maailmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo naurettiin miehen kanssa samaa, että missä tämä on säädelty. Itse olen tarkka siitä, että ei mene överiksi ei liian paljastavaa eikä liian lyhyitä hameita. En ole tavannut vielä k50 vaatteisiin.

   Poista
 15. No voi huhhuh!!! Jopa suolsi tekstiä anonyymi ;) Sut naamakkain tavanneena koen tuntevani sut ainakin jollakin tavalla ja en voi kun ihmetellä miten jollakin on pokkaa kirjottaa tollasta. Ja ne rypyt, mulla oli jo 3- kymppisenä ryppyjä ja nyt lähestyy jo 40 ja rypyt sitä mukaa :D Entäs sitten? Ei ne mua haittaa,niistä näkyy eletty elämä ja ne on osa jokaista ihmistä, oli ikä mikä tahansa... Ja sun pukeutumisesta, en mä ainakaan voi sanoa että yrittäisit näyttää nuoremmalta kun olet tai mitään muutakaan vastaavaa, sähän pukeudut hyvällä maulla ja inspiroit näillä postauksilla muita. Mulla tulee aina hyvä mieli kun käyn lukemassa sun blogit (siis kaikki päivittäin) ja vaikka olis mieli miten maassa niin aina muistaa jotain positiivista, kiitos sun <3 Jatka samaan malliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eletyn elämän pitää näkyä. Ehkä se on mennyt siihen, että ihannoidaan liikaa rypytöntä naamaa ja se tehdään hinnalla millä tahansa. Kadehan kannattaa vielä olla kun lukijoistakin löytyy 50+ blogille! jos omaan niitä ei ole eksynyt.

   Poista
 16. No mutta heipä hei kurttuinen akka, täällä erään keskustelupalstan mukaan läski jonka tulisilopetaa välittömän blogin pitäminen koska kukaan ei halua katsella läskiä. :D

  Joo en käsitä ihmisten intoa heittää p*aa toisen niskaan jos itsellä on paha olla, miten se auttaa kenenkään oloa kun sitten vaan mielensä pahoitetaan kun bloggaaja ei julkaise kommenttia / kommentoi siihen asiallisesti tai kuten sinä ihanasti teet: kuittaat sen huumorilla. Pitäisi ilmeisesti vajota itsesääliin?

  Mä tykkään sun ihanan värikkäästä pukeutumistyylistä. Sopii sulle hyvin ja postauksista saa aina hyvää mieltä itselleen :)

  Hyvää ja positiivista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä muistan tuon sun mollaamisen. Se oi kyllä törkeää. Se on katsoa niin, että kun on blogissa lukijoita,niin se voi olla jollekin ikävä ja kateuden aihe. Me ollaan kaiken tuon yläpuolella ja nostamme vain kasvot korkeammalle ja hymyillään leveämmin.

   Poista
 17. Kirjoitustyylistä päätellen, tämä ei taida olla ainoa blogi missä kyseinen "oman elämänsä sankari" käy jakamassa elämänohjeitaan:)

  Minua oikeasti lähinnä säälittää tämä kyseinen tapaus! Tai oikeastaan enemmän kuin häntä itseään, säälin hänen lähipiiriään. Ajattele, millainen ihminen hän on
  - äitinä lapsilleen
  - puolisona
  - työkaverina!
  Todennäköisesti kukaan ei halua häntä lähelleen, koska ei tämä blogimaailma ole ainoa paikka, missä hän vaikuttaa näillä omilla "ohjeillaan" ja jakaa ympärilleen vaan pahaa oloa.
  Nämä on näitä yhteiskunnan "syöpäkääryleitä". Kukakohan heitä auttaisi, koska oikeasti tämäkin ihminen tarvitsee sekä apua että positiivisia ihmisiä ympärilleen!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tämä anonyymi on enintään 15-vuotias ja omaa koulukiusaajataustan. Jossain vaiheessa hän toivottavasti tajuaa oman negatiivisuutensa ja sen, että miten se karkoittaa kaikki hänen ympäriltään. Itse luotan enemmän positiiviseen energiaan, että saat enemmän olemalla positiivinen ja kannustava kanssaihmisiä kohtaan.

   Poista
 18. Voi jestas, noita pelokkaita anonyymejä, kun eivät uskalla omalla nimellään ja kuvallaan kommentoida. Niiden oma elämänsä on niin sekaisin ja keneltä se on pois, kun pukeudut kauniisti? Jos haluaa möykätä ja angstata, niin kannattaa perustaa oma blogi, jossa voi meuhkata 24/7 niin paljon kun haluaa! Ei 2013-luvulla kuulu enöö kulkea huivipäässä viisikymppisten hehkeiden naisten kuten 50 vuotta sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää ei ole se ikä mikä määrittää miten tulisi pukeutua.meillä on upeita naisia, jotka vielä 75-85-vuotiaina pukeutuu hyvinkin persoonallisesti ja upeasti. Heistä ottakaamme esimerkkiä.

   Poista
 19. aivan ihanaa lukea blokejanne,miten suomalainen "tavallinen" nainen pukeutuu ja ilman mannekiinivartaloa...harvalla se on ,harvalla se säilyy lopun ikää ja tahdittomia lukioitakin on vaan.itse 60vuotiaana ikäni muodista kiinnostuneena olen kiitollinen näistä blokeista joissa naiset uskaltaa antaa pukeutumis vinkkejä ikään ja kokoon katsomatta! ihanaa olla epätäydellinen,epätäydellisineen vatteineen! T. ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anja. Me hullunavaatteisiin ihmiset saadaan mielestäni olla edelleenkin hulluna vaatteisiin iästä riippumatta. Säkkiin ei ole pakko lähteä pukeutumaan.

   Poista
 20. Tyttäreni pyysi minua 50+ opiskelijaristeilylle jossa esiintyy Cheek. Ei muuta kun tukka nutturalle, huivi päähän ja menoks. Ai niin, mähän olenkin tosiaan jo niiiin vanha että pitää vaan pysyä kotona kutomassa sukkia mahdollisille lapsenlapsille. Elämähän on jo kohta ohi....Marjo, pysytään me nuorekkaina. Antaa muiden kadehtia jos ei muutakaan tekemistä ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on taas yksi upea 50+ jota varmaan moni nuorempi katsoo kadehtien. Seija, ollaan me mitä halutaan ja muut ovat sitten mitä uskaltavat.

   Poista
 21. Maiju, olet saanut ansaitusti tukea jo aiemmin. Osani minulta, kirjoitinkin vähän samaa sivuten selfiekuvauksesta, vahvaluonteiset uskaltavat, nynnyt nyrpistää anonyymistä kun ei ole omaa rohkeutta, muillakaan ei sitten saisi olla. Sinunlaisiasi pitäisi olla enemmän netissä. Hieno suomalainen aikuinen nainen, iloinen tyyli, rohkea, omaperäinen ja tyylikäs. Samaa uskallusta ei löydy anonyymeiltä. Anonyymi moittija on hän, joka kulkee muiden perässä milelellään haukkumassa, mutta ei itse saa mitään aikaan. Sinä sen sijaan saat, luot hienoa blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija. Ollaan edelleenkin rohkeita, pukeudutaan niin kuin halutaan, eikä anneta muiden mielipiteiden edelleenkään vaikuttaa omaan rohkeuteemme. Ihmisen ei pidä lopettaa elämään siinä vaiheessa kun tietty ikä tulee mittariin. Rohkaistaan siis kanssasisariamme edelleenkin pitämään omasta tyylistään kiinni.

   Poista
 22. Ikä on numeroita, numerot kasvavat, mutta menemmekö niiden mukana orjallisesti?! Onko olemassa lista: 10v pue näin, 20v et saa pukea noin, 50v käytä vain tätä väriä....?!
  kauneuskin katsojan silmissä. toinen tykkää, toinen ei. Jos itse tykkää, on silloin oikealla tiellä! Kaikkia ei vaan voi miellyttää ja pitääkö edes?! EI! Jollei kelvata omina itsenämme, ei se ole meidän ongelma, vaan niiden, jotka eivät hyväksy meitä/taikka itseään. En minäkään ala muuttaa itseäni miellyttääkseni toisia!
  Olen kohdannut vastaavaa positiivisuuteni takia. "Sairaslomalla ei saa olla ulkona, sairaslomalla ei saa olla onnellinen, sairas ei saa hymyillä". Tai jos kerron jotain perheasioistani, positiivisesti, tai varattomuudestani sen, että olen kuin olenkin tasapainoinen ja iloinen silti, taas sama homma. "Hehkutus tarkoittaa pahoja ongelmia, ei kukaan voi olla noin positiivinen. Ei kellään voi olla noin hyvä olla". Jaa.. Vedänkö herneen nenään ja ovatko sitten tyytyväisiä?! Mitä häh?! ehei, mä nauran vain. Mulla on huoleni, vaivani, ongelmani, suruni ja murheeni. Jos joku haluaisi elää hetken nahoissani, saisi kokeilla! Saisi kokeilla, onko itsellä keinoja olla yhtä vahva, rohkea ja positiivinen! Onko lupaa iloita ja olla onnellinen siitä, mitä on, eikä vaan säälipisteitä kerjätä! Tuskin sinäkäänMaiju olet aina aurinkoinen ja iloinen. Et silti alennu naama nurin päin purkamaan sitä pahaa oloasi anonyymeihin tai nimellisiin. ;) Emme me ala sille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanon aina, että ihmisen ei pitäisi kadehtia lähimmäisen onnea, kun ei tiedä hänen sisäistä suruaan. Kylläl meillä jokaisella positiivisestikin ajattelevalla on ne omat mustat hetkemme, mutta me emme jää yleensä niihin "makaamaan". Tiedän, että sinullakaan ei ole aina helppoa, joten ihailtavaa on kuitenkin se, että sinä jaksat olla positiivinen, sillä asenteella pääsee elämässään pitkälle. Tutkimusten mukaan myös positiiviset ihmiset elävät pidempään kuin negatiiviset ;) Joo mehän ei siihen aleta ;)

   Poista
  2. Maiju sie oot niin huipputyyppi.Olisipa miun itsetunto noin hyvä kun siulla .Kyllä jokaisesta rypystä ja poimusta kannattaa olla ylpeä nehän ollaa saavutettu elämäl ja naattimal.Naattimal täs mein elämäs ko myö vaa kerran tiäl maanpiäl taivallettaan.Elei tiede muuta osoita.Ei mein piä akatteleman et mitä tuo naapurin Hilma meis aattelee ko miä laitan tännää punasu piälle.Sitkä myö voiaa lopettaa se ihan ite! ajattelu ihan kokonaa tykönänsä..Sie aattelet samalviisilöi ko miä jot älä sie jahehi siun lähimmäises onnee ko sie et tiiä mitä surui hänel on sisimmässää.Meil Säkkihärveläisilt men toi mein maa mutta ei meit lannistettu.Jo meil tää sanonta jot ilo pintaa vaik syrän märkänis..Usotsie jot sie tuot hyvvee miel enep ko pahhaa mielt .Mie myt innostuin murteel kirjottaa kun nii innostuin.Mut älä sie romaha ja ko mie siut tiiän nii et sie mittää romaha sie loistat vaa enemp ja enemp.Eletää myö immeiset ja naatitaa nauretaa harmiloille nii ei hyö meil mittää maha..

   Poista
  3. Naaretaan, naaretaan. Mikään ei meitä lannista. Ihanaa kun teitä ihania kannustavia ihmisiä seuraa tekemisiäni vuodesta toiseen ja kannustaa ;)

   Poista
 23. Hyvä Sinä! Jatka samaan malliin!!
  Eikös tämä bloggaaminen ole vähän niin kuin lehdet... ei ole pakko lukea jos ei tykkää!
  Ihan olet kun et provosoidu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatketaan samaan malliin, ei pidä provosoitua tuollaisesta. Nostetaan vain kissa pöydälle ja keskustellaan.

   Poista
  2. Siis Ihana!!! Voi jee tätä näppäilyä taas....

   Poista
  3. Annu, tulit ymmärretyksi, enkä edes huomannut sun kirjoitusvirhettäsi.

   Poista
 24. Itsetunto ei kyllä näy vaatteissa joita käyttää ja esittelee, vaan ihan jossain muussa, se kannattaa 50-vuotiaiden JA 20-vuotiaiden muistaa ! Kylmä fakta on aina kylmä fakta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsetuntoa voi kokea vaikka villasukissa ;)

   Poista
  2. Anonyymille... jokaisella on oma henkiklökohtainen itsetuntonsa :) .. sitä ei määrittele kukaan muu! T. Pia :)

   Poista
  3. Näin se on, että joko sitä itsetuntoa on tai sitten sitä ei ole. Kaikki lähtee itsensä arvostamisesta. Kun itseään arvostaa, niin se on kaiken perusta.

   Poista
 25. HYVÄ MAIJU !!! Älä anna muiden vaikuttaa: Se missä itse viihtyy niin se kyll näkyy myös ulospäin positiivisuutena! Ja kyll näkee ettei tunne sinua luonossa ! Siusta ei varmaankaan kovin hekpolla ihan vakaavaa kuvaa saa kameralla otettua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En anna muiden vaikuttaa itseeni. Minä en anna hymyn hyytyä enkä naurun kuolla ;)

   Poista
 26. Toisesta korvasta sisään, toisesta ulos! Voi voi näitä anoja, jotka kuvittelee, että ne sais pahoitettua sunlaisen rohkean aikuisen naisen mielen lapsellisilla kommenteillaan! Höpö höpö, sä olet niin upea pakkaus, että niiden parikymppisten olis syytä ottaa mallia tuosta asenteesta!

  Mun lapset yrittää joskus myös "hillitä" mun riehumista, kun autossa laulaa hoilotan ja rokkaan täysillä, mutta mä olen sanonut, että niin kauan kun minussa henki pihisee ja jalka nousee, nikn mua ei pysäytä mitkään "rajoitteet", tai ajatus, miten jonkun mielestä pitäisi käyttäytyä! Mä en enää neljävitosena pelkää nolata itseäni jos ymmärrät mitä tarkoitan, vaan olen rohkeasti omalla luvallani oma itseni!

  Sulla on hieno blogi ja on ollut tosi kiva lukea sun uudesta elämästä, liikkumisesta, vaatteista, elämänilosta ja positiivisesta ajattelusta! Tsemppiä kevääseen, terkuin Mapsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Miten musta tuntuu, että meidän "sukupolven" naiset ovat syntyneet vahvemmiksi ja he tietävät todellakin, että mitä haluavat. Eikä anna muiden lannistaa sitä iloa ja energiaa, mikä meille on annettu. Mahtavan energistä kevättä myös sulle. Olisi toivottavaa, että sinäkin vielä palaat bloggaamaan ja kertomaan sun elämäntaparemonttisi edistymisestä. Ihanaa oli kuulla.

   Poista
  2. Attention Mapsi !
   Miten voin tilata blogikirppikseltäsi, en huomannu meiliosoitettasi ?
   3 pöksystä kiinnostunut potentiaaliasiakas.
   Kiitos winkistä!

   Poista
  3. No voi, en tiedä onko tämä oikea väylä tälle...teet Maiju kuten haluat: mulle voi laittaa postia osotteeseen mapsinen@hotmail.fi, voi olla että housut on jo myyty huutonetissä, mistä mun myytäviä vaatteita löytyy myyjätunnuksella 091104. Siellä paaaaaljon 40/42 kokoisia vaatteita myynnissä. Kiitos Maiju "blogilainasta" :) t.Mapsi

   Poista
  4. Ja ps...ehkäpä mun kuulumisia tms tässä lähiaikoina voi tullakin...jonkun muun blogin kautta...katsotaan nyt, miten tähdet asettuvat ;)

   Poista
  5. Hyvä vaan jos kysyntä ja tarjonta kohtaa ;) Jään odottamaan, että mitä sä olet keksinyt ;) Ilmoittaudun heti lukijaksi.

   Poista
 27. Eiköhän toisten kiusaaminen ole ihan suomalaisten verissä tai miksi meillä on Euroopassa eniten työpaikkakiusaamisia. Ei täällä blogissa varmaan pyöri yhtään sen parempaa porukkaa. Tänne on niin helppo vaan lässyttää vaaleanpunaista tai pinkkiä, mutta face-to-face tai sanotaanko back-upside-down ollaankin sitten aivan eri mieltä.
  Henna-Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen joskus miettinyt sitä, että lapsilta edellytetään sitä, että eivät harrasta koulukiusaamista, mutta aikuiset itse sortuvat siihen itse eri tahoilla.

   Poista
 28. Sanonpa vaan, että en voi kuin toivoa olevani itse sinun iässäsi yhtä rohkea, näyttävä, säkenöivä ja elämäniloinen aikuinen nainen, jolla on itsetunto ja elämänasenne kohdillaan. Siinä myös syyt mitkä vetävät lukemaan blogiasi päivä toisensa jälkeen. Kiitos, että tuot iloa ja hyvää mieltä arkeeni ja annat myös uutta ajattelemisen aihetta ja inspiraatiota siinä ohessa. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet aina niin ihana. On ollut upea tutustua noin ihanaan ihmiseen. Sun asenteella sä kyllä olet tässä iässä hehkeimmilläsi.

   Poista
  2. <3 Kiitos! On ollut ihana tutustua sinuunkin! <3

   Poista
 29. Tosiaan, hyvin vastattu. Itse koen kiusaamista tuolla yhdellä chattisaitilla. Joku ihmettelee, että miksi siellä sitten käyn. No, eihän se ole siellä pelkkää haukkumista, vaan monta kertaa saan hyviä keskusteluja ja tapaan uusia ihmisiä. Se on minun tapani olla yhteydessä ihmisiin sen sijaan, että menisin kovalla musiikkia soittavaan kapakkaan katsomaan humalaisia, kun en itse juo. Siis mulle ihan sama, vaikka käyvät, itse en vain tuota sosiaalista tapaa harrasta. On sitten missä tahansa netissä, niin aina noita haukkujia riittää. Itse kun olen todella ylipainoinen, ja se näkyy myös nikissäni siellä chatissa, niin siitä on helppo aloittaa haukkuminen. Aivan kuin haukkuja itse olisi täydellinen. Jokaisella meillä on heikot kohtamme, sekä omat vahvuudet. Tuntemalla ne, ja hyväksymällä, pääsee jo pitkälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ikävää, että joudut tuollaisen kohteeksi. Kenenkään ei pitäisi joutua ulkonäkönsä takia muiden pilkan kohteeksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.