lauantai 8. helmikuuta 2014

Kynnet huollettu - Ranskalaiset kynnet

Eilen jo mainitsinkin, että olin kynsihuollossa ja jo ehdittiinkin pyytää kynsiä myös näytille. Olin illalla niin myöhään kotona, joten ei ehtinyt heti tuoreeltaan niitä esitellä. Kannattaa muuten seurata mua Instagramissa, sieltä voi bongata hieman ennakkoon monet asiat.

Eilen tajusin, että olen käynyt jo vuoden Janan luona laitatuttamassa kynteni. Vaikka kynsihuoltopaikkani on Tapiolassa Nail Artist  studiolla ja itse asun Helsingissä noin tunnin matkan päästä keskustasta, niin matkastakin huolimatta on ihana käydä noin ammattitaitoisen kynsitaiteilijan luona. Ei ole ollut edes mielessä vaihtaa paikkaa.

Olen jo aiemminkin kertonut, että usein tulee siis laitettua päälleen vaatteet, joista jo saa vähän vinkkiä, että mitä mä olen ajatellut. Nyt olin miettinyt, että mennään peruskynsillä seuraavat neljä viikkoa eli päädyin ranskalaisiin. Välistä siis ihan kivaa vaihtelua ja sopii asuun kuin asuun.

Aiemmat Janan kynsitaiteilut löytyvät täältä.


Kyllä kynsien huoltoon kuuluu aina monta vaihetta ennen kuin päästään tuohon lopputulokseen.

 

Kyllä mä tykkään. 

Maiju


20 kommenttia:

 1. Mitäpä sitä ei tekisi kynsiensä eteen - itselläni käyttämääni kynsistudioon kotoa matkaa 100km :-) Hetkittäin olen itsekin ajatellut neutraaleja kynsiä, jotka yksinkertaisuudessaan ovat kauniit, hoidetun näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Matkalla ei ole väliä, kun palvelu on hyvää ja tekijä on niin pro. Välistä voi ottaa vähän neutraalimpaa. Sitten taas seuraavalla kerralla ottaa jotain räväkämpää.

   Poista
 2. Onpas virkistävää vaihtelua nää "tavis" kynnet. Tosi nätit.

  VastaaPoista
 3. Kai se on sitä sielua koskettavaa asiakaspalvelua, joka takaa uskollisen asiakassuhteen:) Ihana suhde! Ja kynnet on myös tällä kertaa niin Ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janan kanssa aina tiedän, että saan sitä mitä tilaan ;)

   Poista
  2. No jopas mulla sattuikin nolo kirjoitusvirhe.. TälläKIN kertaa oli tarkoitus kirjoittamani. Sun kynnet on aina niin supertaiteelliset!

   Poista
  3. No enpä edes kiinnittänyt huomiota sun kirjoitusvirheeseen kun siinä oli myös sana, joka pisti lukemaan niin kuin tarkoitit ;)

   Poista
 4. Jos joskus laittaisin kynnet niin laittaisin varmaan aina tuollaiset ranskalaiset tai sitten lähtisi ihan lapasesta ja ois niin blingblingiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... helposti se lähtee vähän lapasesta. Ensiksi vähän iisiä ja sitten kaikkea muuta ;)

   Poista
 5. Ihanat on kynnet jälleen,itse ajattelin samanlaiset laitattaa joku kerta.Minulla kynsihuolto ihan tuossa nurkan takana ja hyvä onkin sekä edullinen.Oli ihan pakko alkaa laitattamaan kynteni kun jatkuvasti omat oli poikki ja ihosta asti.Oletko muuten saanut kutsua tänne:http://world-directory-sweetmelody.blogspot.fi/
  blogisi tulee "maailman kartalle".Itse sain kutsun ja nyt jaan sitä eteenpäin.Suomesta nyt 158 bloggaajaa jäsenenä ja on ilmaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käypä laittamassa kynnet, siitä tulee niin hyvä olo ;) Mä olen niin kynsikoukussa. Mä aina suhtaudun noihin linkittämiisi juttuihin vähän skeptisesti... Kun ei aina tiedä, että mitä noissa on takana. Mä usein vaan ohitan ne ;)

   Poista
 6. :) Minulla on aika jälleen kahdeskymmenes päivä kynsihuoltoon.En osaisi enää olla jos ei niitä laiteta,on ne niin vaan kauniitkin:)
  Rohkenin mennä katsomaan tuon linkin koska hän kirjoitti heti ekaks ettei tämä ole roskapostia.Siellä on melkein kuusituhatta seuraajaa.Sinne kommenti lootaan laitetaan oman blogin nimi sekä blogi osoite.Kun sen sekä seuraajaksi menee niin sieltä tulee omaan blogiin ilmoitus,että on hyväksytty jäseneksi.Jos ehdit niin käy lukemassa mun tän päivän kortin kommenti laatikosta mitä hän kirjoitti sen jälkeen kun olin tietoni antanut.

  VastaaPoista
 7. Ranskalaiset on aina tyylikkäät !

  VastaaPoista
 8. Nyt on kynnet makuuni. Ihanat!

  VastaaPoista
 9. Minä olen kulkenut kampaamossa, jonne oli 115 km ajomatka suuntaansa. Nuohan ovat minun kynteni ; ) Huikeaa, kuinka vaihtelet kynsityylejäsi, minusta sekin on niin sinua.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.