sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Nainen 2014 messuilla Lahdessa

Viikolla törmäsin Facessa Lahden messukeskuksen mainokseen Nainen 2014 messuista. Katsoin, että tuohan on taas NIIN mua, että alkoi sitten kiinnostamaan messuille lähtö. Sitten mä jahkailin, että lähtiskö vaiko eikö lähtisi. Loppuviikosta oli sitä flunssan poikastakin. Kuitenkaan en saanut messuja mielestäni. Yritin saada kaveriakin mukaan, mutta kaikki olivat lähteneet hiihtolomille tai sitten niillä oli muuta jo suunniteltua juttua. Tänä aamuna mä heräsin klo 6.30 ja päätin, että hitsi kyllä mä lähden messuille.

Nousin sitten heti ylös ja hyppäsin bussiin, jolla menin kilometrin päähän ja kävelin loput 3,8 kilometriä Tikkurilan asemalle. Sunnuntaisin on nämä poikittaislinjat niin huonot, että se oli yksi syy siihen, että jahkailin tuota lähtöäni. No sain sitten huvin ja hyödyn, kun päätin lähteä liikenteeseen.  Tikkurilasta junalla sitten Lahteen ja Lahdesta oli ilmainen bussikuljetus messukeskukseen. Ihan kätevästi siis meni tuo matka messuille.


Kahdet messut yhdellä rahalla eli tarjolla oli Nainen 2014 ja 
Elämäsi Juhlat hää- ja juhlamessut 2014. 


Molempina messupäivinä jaettiin 1.000 ensimmäiselle messukävijälle yllätyskassit. 
Itsekin sain sellaisen, vaikka olin varma, että ei enää klo 11 jälkeen saapuneille olisi ollut tarjolla. 
Periaatteessa siis melkeinpä sisäänpääsymaksun arvoinen paketti. 


Ensiksi kävin taas rentouttamassa itseni Joensuun sänkytehtaan osastolla ihanassa hierontatuolissa. Tätähän testailin jo syksyllä Helsingin messuillakin. Tuossa tuolissa viihdyin 20 minuuttia ja täytyy sanoa, että siinä kyllä rentoutuu todella hyvin. Sitten kun voitan lotossa, ostan isomman kämpän ja sinne ehdottomasti tällaisen. Sitten mua ei saa kirveelläkään irti vapaa-aikana tuosta tuolista.


Löysin tieni myös Boutique Hilda-Violan osastolle. Olen seuranut heitä jo pidempää facebookissa ja olen monta kertaa ollut aikeissa jo mennä heidän liikkeeseenkin, joka sijaitsee Helsingin Kalliossa. Nyt siis päätin mennä tutustumaan heihin Lahdessa. Hauskan pienen hetken vietin heidän ständillään. Jostain syystä mulle tarjottiin heti näytille tätä laukkua. Voitte vaan arvata, että lähtikö se mukaan? No lähtihän se. Laukku tuo hyvin mustaan asuun juuri sitä oikeaa väriä. 


Laukusta toivottiin jo Facessa lähikuvaa, katsotaan, että auttaako nämä illan jo hieman hämärtyessä otetut kuvat yhtään tähän asiaan.


Tästä ehkä näkee paremmin. Tosin laukkuhan on tässä tyhjä, joten kyllähän se siitä vähän "pulskistuu" kun mä pääsen täyttämään sitä.


Kyllä on niin nätti, että odotan vaan kun mun siskon tyttö tämän näkee. 
Hän meinaan on samanlainen pinkki-musta kuin minäkin.
Vaikka mä yleensä aina annan hänelle kaikki mun löytöni, niin tästä en luovu. 


Törmäsin messuilla myös ihanaan Turussa ja Paimiossa sijaitsevaan Ud Boutique -liikkeeseen, jolla oli aivan ihania vaatteita. He ovat myös Facebookissa ja löytyvät täältä.  Itse ostin heiltä mun värisen huivin. Harmikseni en pystynyt näin illalla ottamaan siitä oikein hyvää kuvaa. Käykää kuitenkon katsastamassa heidän ihania vaatteitaan. Ihana liike. Varmasti menen käymään heidän Turun myymälässä, kun ensi kerralla käyn Turussa.


Olen jo vuosia ollut Joe Blascon meikkisarjan vankkumaton ihailija. 
Taas oli meikkivoide aika lopussa sekä yksi luomivärin sävy, joten täydensin puuttuvat meikit Meikkitorpan ständillä.


Näin pieniin ostoksiin mä tyydyin tällä kertaa.

Mä olen tällainen "reissunainen" ja koko ajan olen liikkeessä, koskakohan mä osaan pysähtyä?

Huomenna on lomapäivä päätyöstäni ja pääsen tutustumaan SiljaLinen varikolta tuulleeseen uudistettuun laivaan. Saas nähdä, että mitä ovat saaneet aikaiseksi.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Kyllä on niin sinun näköinen laukku - hyvä ostos;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä mulle tarjottiin tätä laukkua heti näytille. Vaikka mulla oli vain tuo saman värinen huivi kaulassa. Jotenkin he heti tiesivät, että minkä värinen sielu mulla on ;)

   Poista
 2. Aika mähee, just niinku sulle tehty.

  VastaaPoista
 3. Tämä jos mikä on kyllä niin sua. Hyvä valinta. Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se kuin tehty mulle. Sopii niin hyvin vaikka ihan pelkän mustan kanssa ja tuo asuun väriä.

   Poista
 4. Laukku oli kyllä just munkin makuuni, ainoo et pinkin tilalle valkoista tai ruskeeta

  VastaaPoista
 5. Kiva, että päätit lähteä tuonne messuille ja kannattikin jo ihan tuon laukun takia, sieltä Lahdesta saakka se sinua taisi huhuilla - niin on taas kuin sinulle tehty ;) Ihanan pirtsakkana olet ollut taas liikenteessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tarpeeksi kauan jahkasin lähtöä, niin pakkohan se oli lopulta lähteä. Kivaa oli, niin kuin messuilla aina.

   Poista
 6. Hyvä laukkuostos! Tuota Ud Boutique-liikettä on kampaajani myös kehunut, mutten ole käynyt .... vielä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaa kipi kapi käymään siellä, kun asutkin oikeassa kaupungissakin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.