lauantai 22. helmikuuta 2014

Väriä mahtuu maailmaan - vai mahtuuko?

Värit on aina olleet mulle tärkeitä, kuten se on varmaan jo sata kertaa mainittukin mun blogissani. Aiemmin hoin tätä aina paperiaskartelussa, kun sitä harrastin. Sitä ennen tein tiffanylasitöitä monta vuotta ja lasitöissänikin ne värit olivat aina pääosassa. Väreistä mä saan sen kaiken energian, mitä mulla on.

Aamulla kun lähdettiin liikenteeseen kohti Sammattia, niin autoon astuessani mieheni katsoi mua ja hymyili leveästi. Nauroin, että on se kiva, että vielä 31-vuoden yhdessä olon jälkeen saan hänet hymyilemään. Hymyn aiheutti tämä mun takkini ja sen värikkyys. Ei siis tullu turhaan hankittua tätäkään takkia. Takinhan ostin vajaa kuukausi sitten Jumbosta Moda Broncon -liikkeestä. Takki on Rofa Fashion Groupin mallistosta.


Sammatin mökkitiellä oli vielä luntakin, Helsingissähän ei lunta enää ole tai ei ole edes pahemmin ollutkaan koko talvena. Takki on siitä kiva, että kun siinä on niin paljon värejä, voi vähän leikitellä huivien kanssa. Mustan huivin kanssa värit vähän tasaantuvat.Keltaisella huivilla saa asuun/takkiin vähän enemmän räväkkyyttä. 
Harmitti, kun en löytänyt mun punaista huivia tähän hätään. 
Joten en päässyt testaamaan, että miten muuntuu punaisen huivin kanssa. 
No ensi kerralla siis testataan sitäkin.  Käytiin matkalla Lohjan ABC:llä hakemassa "matkakahvit" ja ostettiin anopille kukkia piristämään päivää. Ihastuin tähän kimppuun, kun siinä oli niin montaa väriä.
Anoppikin tykkäsi.  


Tällainen päivä siis tänään oli.

Maiju14 kommenttia:

 1. Kyllä mahtuu, ja ihanaa kun sinulla on rohkeutta niitä käyttää. Taisin jo aijemmin sanoakkin että takki on mähee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoinkin miehelleni tänään, että vain rohkeat ihmiset käyttävät voimakkaita värejä... Usein aamulla saattaa Sörkässä liikkua klo 6 mustaa, harmaa, beigeä ja yksi HOT-pinkki ;)

   Poista
 2. Pidin tuosta takistasi jo kun sitä ensimmäisen kerran esittelit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minäkin pidin heti ensisilmäyksellä takista. Nyt oli tänään plussakeli ja uskalsin sen laittaa päällekin kun lähdettiin autolla liikenteeseen.

   Poista
 3. Takki on upea, (myös ed.ooppera-look), kunhan aurinko näyttäytyy se pääsee täyteen oikeuteensa. Vaikka, et sinä aurinkoa tarvitse, miehesi on onnekas, hänellä on iloinen ja aurinkoinen vaimo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tuija mikä ihana kommentti. Pitää kertoa miehelleen, että millainen aurinko hänen vaimonsa onkaan ;)

   Poista
 4. Hieno piristysruiske tuo takki! Mä oon turhan musta ja väritön yleensä, pitäisi ottaa susta oppia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna. Väriä voi lisätä vaikka pienissä paloissa :)

   Poista
 5. Kyllä värejä mahtuu, ihan ehdottomasti! Ihana takki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullekin kyllä sopii samat voimakkaat värit.

   Poista
 6. Ilman muuta väriä mahtuu maailmaan! Kun katselee esim. juna-asemalla harmaan-mustaa ihmismassaa harmaassa säässä, niin on vähän kuin katselisi mustavalkoista elokuvaa. Sama toistuu kyllä itse asiassa sisätiloissakin esim. työpaikkaruokalassa. Värikäs pukeutuminen muuttaa mustavalkoisen kuvan värikuvaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin se menee... Seuraava postaus sitten taitaakin olla sun värinen. Arvaat varmaan mikä on päivän väri?

   Poista
 7. Keltainen huivi saa takin kauniit värit hehkumaan ihan eritavalla kuin sininen huivi ja varmaan punaistakin paremmin...luulisin.
  Mainitsit tuolla kommenttivastauksessa beigen. Minusta se on väri, joka pitäisi lailla kieltää :D Toivottavasti en ikinä koskaan osta jotain beigeä vaatetta!
  Olin tänään eräässä tiedotustilaisuudessa. 50-60 henkilöä oli paikalla, suurin osa miehiä, muutama nainen. Istuin takarivissä ja tulin kiinnittäneeksi huomiota ihmisten vaatteiden väreihin. Musta, ruskea, harmaa, tummansininen,tumma viininpunainen. Olin ihan väripilkku kun päälläni oli mintunvihreä neule :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beige on väri, joka vie multa kaiken värin pois. Joskus olen siitäkin huolimatta vahingossa sortunut. Oikeasti kun joskus katselee värimaailmaa, niin huomaa, että noi on ne yleisimmät. Sitten tulee se yx hot-pinkki.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.