perjantai 7. maaliskuuta 2014

GoExpo messujen ensimmäinen päivä

Parina päivänä töissä ovat mun lähityökaverini "itkettäneet" mua, siis positiivisessa mielessä. Eilen yksi ihana kirjoitti mulle henkilökohtaisen ihanan "runon", että sai mut herkistymään ja levittämään mun meikit. Tänään mun kaksi työparia toi mulle kukkia. Ihania työkavereita.

  

Näin pirtsakassa kevättakissa olin liikkeellä. 


Töiden jälkeen lähdin käymään GoExpo-messuilla. Olen messuilla viikonlopun bloggaripassilla. Tänään oli aikaa kiertää messuja neljä tuntia ja päätin tehdä "pintaraapaisun". Huomenna sitten teen vähän "syvällisempää" tutkintaa.
http://www.messukeskus.com/Sites3/GoExpo2014/Sivut/default.aspx
Aloitin messuilut CrossFit Lauttasaari -ständillä. Tarkoitukseni oli ehtiä katsastamaan heidän demonsa, mutta pikkasen myöhästyin. Jos sunnnuntaina tärppäisi paremmin.  CrossFit Lauttasaari on perustettu viime vuoden loppupuolella ja yksi perustajista on mun entinen personal trainer eli Tony Antus ja hänen yhtiökumppanina on Sami Korhonen. Heidän facebook-sivut löytyvät täältä.


Jos laji kiinnostaa, niin käykäähän katsastamassa CrossFit Lauttasaari. 
Näin innostavilta näytti heidän porukkansa messuilla. 


Garmin aktiivisuusranneke saapui juuri sopivasti messuille. Pääsen itsekin testaamaan, että kuinka paljon mittarilla saa kasvatettua omaa aktiivisuuttaan. Mittari muun muassa muistuttaa liikkumaan ja myös sen, että jos istuu liian pitkään paikallaan. Mittarissa on myös unenlaatua mittaava ominaisuus. 
Ehkä mua vähän pelottaakin tietää, että kuinka levotonta on mun yöuneni.    
Aktiivisuusmittareissa on upeat värit. 
Turha on varmaan kertoa, että minkä värinen on mun tuleva mittarini.


BungyPump on tuonut markkinoille kuntoilusauvat, joissa on 4-6 kilon vastus. 
Näitä testailtiin Marin kanssa ja jäätiin miettimään, että varmasti on kokeilemisen arvoinen juttu. Asia jäi raksuttamaan, jospa jossain vaiheessa. 
Heidän facebook-sivut löytyvät täältäTämän kevän messujen muu tarjonta on mun mieleeni, koska värejä löytyy niin polkupyöristä kuin juoksukengistäkin. Visualistina mun silmääni miellytti kovastikin messutarjonta. 
Huomiselle sovittiin muutamien värikkäiden tuotteiden ständien kanssa kuvaussessioita. 
Huomiseksi siis asun väri kohdilleen, niin saadaan upeita kuvia. 


Lisäksi löysin messuilta montaa erilaista proteiini- ja välipalapatukkaa. Leaderiltä on tullut markkinoille nyt monta uutta gluteenitonta patukkaa. Laitan näistä tarkempaa tietoa erillisessä postauksessa myöhemmin. 
Nämä kaikki alla kuvatut olivat gluteenittomia.


Mielenkiintoinen kirjauutuus tuli Fitralta
Tästäkin kerron enemmän, kun ehdin siihen tutustumaan paremmin. Kirja näytti kyllä  hyvältä ja oli mielestäni hyvin tehty. Suosittelen tutustumaan.


Helmikuussa heiltä ilmestyi myös Triahtlon: Voita itsesi -kirja.
Mulla on muutama kaverikin, jotka ovat tähän lajiin koukuttuneet.  


Tässä tämän päivän antia ja huomenna sitten jatketaan ja testaillaan itsekin jotain.

Käykäähän messuilla.

MaijuGlu

6 kommenttia:

 1. Käy Sulkava-osastolla ja koukutu soutuun ja muuhunkin! Kun tulet soutamaan, mä lupaaan olla rannalla kouharin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jollain soutuosastolla kävinkin tänään... Mä taidan soudella vaan Enäjärven rannoilla ;) Mun kunto ei kuitenkaan ihan Sulkavan soutuja tulis kestämään ;)

   Poista
 2. Humn, tuo ruokakirja vaikutti mielenkiintoiselta. Pitää tutustua. Meissuille suuntaan siis minäkin tänään, katsotaan jos törmättäisiin. Minä siis perinteisesti en näe ketään enkä mitään, joten hihasta saa nykäistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi. Olisi kiva törmätä. Tapani mukaan olen pukeutunut pinkki/mustaan jos helpottaa bongaamisessa.

   Poista
 3. Ihanan värinen takki. Mulla on keltainen toppaliivi, joka on ollut kovassa käytössä tällaisilla harmailla säillä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.