lauantai 15. maaliskuuta 2014

Mikä määrää asun värin?

Joskus se on hyvin pieni asia, mikä määrää päivän asun värin. Eilen se oli mun uusi Garmin aktiivisuusranneke. Kun ranneke otettiin testiin, niin pitihän sitten muu asu sopia rannekkeen sävyihin. Rannekkeesta kirjoitin vähän täällä.

Kaulakoru on Ilonin Eija Sirell:n valmistama. Kävimme uudenvuoden aikaan TarjaM:n kanssa etsimässä Bockin talosta hänen töitään, mutta jostain syystä emme löytäneet oikeaan osoitteeseen. Ostin tämän kaulakorun Vanhalta ylioppilastalolta joulumyyjäisistä. Tykästyin Eijan töihin niin kovasti. Myöhemmin kävin ostamassa vielä kukkakoristeen, josta luovuin jo heti ensimmäisellä käyttökerralla, kun siskon tyttö sitä niin ihasteli. Sellainen pitää joskus hakea itselleen uudestaan. Tämä koru, jos mikä saa kyllä aina kehuja osakseen. Mä niin tykkään tästä ja muistakin Eijan töistä. Käykäähän kurkkamassa tuolta linkittämästäni sivustolta. Upeita ovat. Yksilöllistä ja upeaa käsityötä taas kerrakseen.

Päivän asu siis soviteltiin rannekkeeseen sopivaksi. Tämä väri saa kyllä aina kommentteja ympäristöltä. Itse tykkään tästä väristä ennemmän kuin mistään muusta väristä.


Tässä lähikuvaa tuosta aktiiviisuusmittarista:


Aamupalakin sitten asuun sopivana: 


Ihanaa lauantaita kaikille. Itse lähden viettämään sitä yhdessä mieheni kanssa.
Ravintolasta on varattu pöytä, leffaliput on varattu.
Sitten ei muuta kuin nauttimaan viikonlopusta.

Maiju20 kommenttia:

 1. Ihanan raikkat värit ja ihanaa viikonloppua sinulle. Suunitelmanne kuulostavat hyvälle. Bon Abetit

  VastaaPoista
 2. Pakko kehua että tiedät tosi hyvin miten pukeutua ikäsi mukaisesti ja mikä sopii sinulle! :) Kirjoitat mukavasti ja usein, liityin lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Henna, vaikka joku aika sitten joku mulle kommentoi, että pukeudun kuin kaksikymppinen, jokavei ole hyväksynyt omaa ikäänsä.

   Poista
 3. On sulla kova urakka edessä, kun täytyy ranneekkeeseen sointua asun väri :D Sun täytyy ostaa usempaa eri väriä olevia rannekkeita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rannekkeita on onneksi tulossa myyntiin eri värisinä ja pystyy kätevästi vaihtamaan.

   Poista
 4. Hyvin on värit sovitettu mittariin ;) ihanaa viikonloppua, suunnitelmat kuulostavat tosi hyviltä <3

  VastaaPoista
 5. Hyvin natsaa värit! Oikein hyvää ja nautinnollista viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Mulla värin ja koko muun asun valinta lähtee yleensä alaosasta, siis hameesta tai housuista. Tai siis se, että valitsenko jotain väriä vaatteisiin vai menenkö mustalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin yleensä aloitan jostain muusta, tällä kertaa meni näin.

   Poista
 7. Täytyypä käydä jossain vaiheessa uudelleen etsiskelemässä tuota myymälää. Itse valitsen puseron aina ensin, sitten villatakin tms. ja lopuksi korut, huivit tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt toimii kuitenkin tuo linkki ja pääsee nettisivuille. Sitä kautta voi valmistajalta kysyä tarkan sijainnin sille liikkeelle.

   Poista
 8. Kaunis väri puserossa ja sopii sinulle hyvin :) Jotenkin minäkin miellän tuon värin juuri sinun värikisesi. Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
 9. Kiva kuulla, miten valitset asusi värit, ne ovat niin ihanan pirteitä monesti. Tuo(kin) väri sopii sulle kyllä mainiosti.

  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä aina lähde ihan näin pienestä miettimään. Tällä kertaa sävyn valinta lähti aika pienestä.

   Poista
 10. Mielenkiintoinen tuo ranneke, kiva nähdä sitten miten toimii ja onko siitä hyötyä. Väri ainakin sopii sinulle kuin nenä päähän...:) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nyt analysoinut mun kolmen yön yöunet. Aika mielenkiintoista katsottavaa. Odotan vielä vähän pidempää seurantaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.