lauantai 12. huhtikuuta 2014

Bloggaaja pukeutuu Prismaan

Toimittaja pukeutuu Prismaan on Satu Tuomisen blogi, jota olen seurannut siitä asti, kun Satu alkoi pukeutumaan Prismaan ihan testimielessä. Olen Satuun tutustunut keliakiajohdannaisuuksien kautta ja sen jälkeen ollaan tavattu muutamissa eri S-ryhmän tilaisuuksissa. Musta tämä Sadun uusi blogi oli niin hauska, että heitin Sadulle, että tuosta tulisi kiva juttu ja voitais käydä joskus yhdessä pukeutumassa Prismaan. Sovimme sitten päivän ja eilen käytiin yhdessä testailemassa Prisman tarjontaa.

Satu Tuominen ja allekirjoittanut.


Minä sanon aina, että mulle on ihan sama, että mitä mä puen päälleni, kunhan se miellyttää omaa silmääni. Voin ostaa kalliin designvaatteen tai todellakin pukeutua Prismaan. Pääasia, että itse viihtyy asussa.

Sovimme treffit Kauppakeskus Kaareen Kannelmäkeen. Satu oli jo etukäteen tehnyt tiedusteluja gluteenittoman paikan löytämiseksi ja ehdotti, että käytäisiin syömässä Spaghetteriassa, josta saa pastaa ja salaattia. Kaikki pastat oli listalta valittavissa myös gluteenittomasti.

 

Ruoka oli todella hyvää ja voin suositella sitä lämpimästi keliaakikoille ja tietenkin myös kaikille muillekin. 

  

Ensiksi kerättiin paljon oman näköisiä vaatteita, joita lähdin sovittelemaan.


Ennen sovittamista tietenkin huulipunaa huuliin:


Perhospusero iski heti mun mielenkiintoni. Väri oli oikea ja rakkaus perhosiin on aina ollut syvää.Tätä pitsipuseroa olen katsellut jo jonkin aikaa, mutta nyt päätin sitäkin kokeilla. 


Pitsipusero muuntui hieman kun siihen lisättiin musta neule päälle.


Sitten välistä vähän sinistä puseroa ja mustaa neuletakkia. 


Tämä kesäinen hame iski mun silmääni heti. Tähän pitäisi ehkä valita hieman kesäisemmät asut, joihin sen yhdistää. Musta ei toimi tämän kanssa. 


Tätäkin tunikaa olen monesti katsellut. Voisin kuvitella itsellein työasuksi Lopuksi käytiin vielä pyörähtämässä vapaa-ajan puolella ja katseeni kiinnittyi lapsille tarkoitettuihin pyöränsatuloihin. Mä haluun kanssa, mutta taitaa olla vähän liian pieni mulle,


Meillä oli kaikenkaikkiaan mukava iltapäivähetki.

Suosittelen katsomaan avoimin silmin myös päivittäistavarakauppojen tarjonnan.

Maiju


16 kommenttia:

 1. Ihana tuo perhospaita! Tulin piiitkästä aikaa käymään ja kirjoitin pari sanaa omaankin blogiini. Jatkaako vaiko eikö? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatka please. Sä olet ollut yksi väripilkku. Voihan sitä päivittää vähän verkkaisempaan tahtiin.

   Poista
 2. Marketeista löytyy kaikkea jännää, viimeksi löysin varsin passelit housut. Kyllä siellä vaan on nättejä vaatteita kun vaan menee. Samoin kengissä olen tästynyt sitä kautta pyörähtämiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sieltä löytyy. Vaatii vaan vähän perehtymistä.

   Poista
 3. Hih, minähän asioin melkein säännöllisesti Prisman vaateosastolla. Tykkään Nanson tunikoista ja t-paidoista. Paras valikoima löytyy lähimmästä Prismasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kotimaisia vaatemerkkejä löytyy myös.

   Poista
 4. Sä osaat yllättää. Kiva postaus ja niin totta. Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on, että silmät voi pitää auki myös lähikaupassa ;)

   Poista
 5. Kovasti odotellaan Prismaa tänne meidänkin nurkille. Kaunis tuo perhospaita :)
  Oli Maiju kova kohdata tänään messuilla. Terkkuja !

  VastaaPoista
 6. Kuniit vaatteita löysit. Perhospaita ja kukkahame näyttivät oikein somilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli niin herkullisia värejä Prisman valikoimissa.

   Poista
 7. Käyn harvoin marketeissa , autoa kun ei ole ja asumme keskustassa , mutta Prismassa käyn joskus huvikseni bussilla . Muistan , kun muutama vuosi sitten löysin vitosella kivan jakun alelaarista ja se sai parhaimmat kehut ikinä työkavereilta ;) Perhospaita on suloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä näkee,että ostopaikoilla ei aina ole niin väliä, voi tehdä onnistuneita ostoksia ruokaostosten lomasta ;)

   Poista
 8. Minusta on hieno homma, että teit tämän postauksen. Nuo yhdistelmät ovat kivoja. Toivottavasti saa ihmiset ajattelemaan, että ei aina tarvitse olla joku merkkivaate, että näyttää hyvältä. Arvostan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni on tärkeää se, että vaate on sellainen, että mikä miellyttää itseä. Sillä ei ole merkitystä, että mikä on merkki.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.