keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Food Lab uusi konsepti - salaattibaari Urbanfarm

Tänään kävin tutustumassa Food Labin huomenna avattavaan uuteen konseptiin Urbanfarmiin.

Food Lab on testiravintola, joka testaa ja kehittää uusia ravintolakonsepteja. Tällä kertaa seuraavan puolen vuoden ajan mennään Urbanfarm-konseptilla. Urbanfarm on salaattibaari ja se sijaitsee Helsingissä Citykäytävässä.


Tänään tarjottiin salaatit hieman isommista astioista, kuin normaalisti.


Urbanfarmin salaattipohja sisältää runsaasti erilaisia kasviksia ja vihanneksia. 
Salaattipohjaan voi valita lisäksi lisätäytteitä, jotka on hinnoiteltu erikseen. 


Foodlabin aktiiviset ja aina niin iloiset kehitysryhmäläiset Anne ja Petri. 


Tuotteet on hyllyssä, josta voi kerätä helposti oman näköisen salaattiaterian. 


Salaattipohjaan kuuluu runsaasti erilaisia kasviksia ja vihanneksia.


Salaattipohjaan voi valita haluamansa kastikkeen (sisältyy hintaan).


Lisähintaan voi halutessaan valita salaatin seuraksi proteiinia 
(mm. lammasta, possua, kalkkunaa ym.)


Lisähintaan voi valita hiilareita 
(peruna-, papu-, tomaatti tai jyväsalaattia).


Testiryhmäläiset saimme kerätä salaattimme tänään hieman isommista astioista.



Omasta keräämästäni salaatista ei ole kuvaa, mutta tässä Katin salaatista kuvaa.
Eikö näytäkin herkulliselta?


Suurin osa salaattitarvikkeista oli gluteenittomia. 
Allergiatiedot oli selkeästi merkitty hyllyyn. 
Gluteenitonta leipää oli saatavilla pyynnöstä.

Salaatti oli ruokaisaa ja todella maittavaa.
Ensikosketus konseptiin oli hyvä ja voin suositella.

Maiju

6 kommenttia:

  1. Tästä postauksesta tuli nälkä! :)

    VastaaPoista
  2. Kokeilin arvoinen, vinkkasinkin jo ystävälleni, että koska mennään :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa just hyvälle paikalle! Salaatit ovat ihan mun lemppareitani ja kastikkeessa ei kyllä kitsastella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikka on hyvä ja musta on niin hienoa, kun ottavat huomioon erikoisruokavalioisetkin. Tykkään.

      Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.