tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kauneudenhoitotuotteiden testausta

Kerroinkin pari viikko sitten, että kävin tutustumassa Riimin Oy:n tiloissa Kauneuttasinulle -markkinointipaikan tuotevalikoimaan. Sain tuotteita myös testiin ja nyt olen testaillut tuotteita pari viikkoa ja ajattelin esitellä niistä muutamia.

Mä olen sellainen, että mulle on aina helppo markkinoida tuotteita silloin, jos kuulen sanan seerumi tai liftaava voide. Musta on tullut parin viimeisen vuoden aikana seerumituotteiden suurkuluttaja. Olen testaillut eri sarjan tuotteita.

Kauneutta sinulle -nettikaupan tuotteet on suunnattu pitkälti juuri ikääntyvän ihon hoitoon. Siksi lähdin mielelläni näitä tuotteita testaamaan. Jotain omaa siis meille aikuisille naisille.

Testasin Essential Beauty Secret sarjaa, johon kuului seerumi ja kasvovoide, jota suositellaan päivittäiseen käyttöön. Olen molempia käyttänyt nyt parin viikon ajan. Olen yrittänyt tarkkailla juonteitani ja melkein voisin vannoa, että jotkut juonteet ovat tasaantuneet. Vannomaan en mene, mutta tällainen tunne mulle on tullut. Tiedä sitten, että johtuuko voiteista, mutta kehuja on tullut ihon hehkusta useammalta taholta viimeisen viikon aikana.


Edellä mainittujen lisäksi olen testannut myös heidän BB-voidettaan. Tämä oli vähän haastavaa, koska mulla oli jo aiemmin erään valmistajan suosikkituote käytössä. Päätin olla vertaamatta tätä tuotetta jo käyttämääni suosikkivoiteeseen ja päätin testasta tuotteen avoimin mielin. 

Tämän BB-voiteen koostumus on hyvin CC-voiteen omainen eli on paksumpi, kuin useammat muut BB-voiteet. Ajattelin, että voinko mä tykätä paksusta BB-voiteesta, mutta kokemus on ollut yllättävän positiivinen. 

Se, että voide on paksumpi kuin aiemmin käyttämäni ei ollutkaan sitten negatiiviinen asia, koska voide oli hyvin levittyvä, eikä siitä jäänyt ollekaan tunnetta, etteikö levittyisi hyvin. 
BB-voiteessa on suojakerroin 15, tarkemmat tuotetiedot löytyvät täältä.


Työkaverini ihmetteli, että miten montaa voidetta mä käytän, kun kerroin, että alle seerumi, sitten kasvovoide ja tämän jälkeen BB-voide. 
Jätin kertomatta, että sitten vielä puuterit ja ehkä vielä jotain peiteväriäkin saatan levittää.
Jotenkin on vaan tullut tavaksi tehdä kunnon pohja meikille.   
Täältä löytyy muuten video meikkipohjan tekemiseen. 

Päädyin vielä testaamaan tätä BB-voidetta yhdessä tuon kasvovoiteen kanssa.
Jos tuntuu, että BB-voide tai meikkivoide on liian paksua, sitä voi myös sekoittaa kasvovoiteen kanssa. Tässäkin tapauksessa se oli toimiva yhdistelmä. 

Sekoita kämmenselällä kasvovoidetta ja pieni määrä BB-voidetta keskenään ja levitä kasvoille.
Itse tykkäsin näistä tuotteista, enkä sano tätä vain siksi, että olen nämä tuotteet saanut testiin. 

Lisää tuotetestauksia tulee myöhemmin.

Maiju


6 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta. Minusta nämä tuotetestaus postaukset on kivoja, tulee tutuksi ihan uusia tuotteita :)

  Kivaa tiistai-iltaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään, kun esitellään uusia tuotteita. Välistä niitä sitten on itsekin pakko kokeilla.

   Poista
 2. Kivan oloisia tuotteita. Minä olen BB-voiteiden suurkuluttaja joten uudet vinkit ovat aina tervetulleita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin testailen tuotteita, kun on mahdollisuus ja olen löytänyt monta ihanaa uutta tuotetta itselleni testauksien myötä. Sekä olen kyllä sortunut kokeilemaan myös muiden blogiesittelyiden myötä ostamaan ja testaamaan.

   Poista
  2. Vähän liian tummaa meikkivoidetta saa myös kätevästi vaalennettua kun sitä sekoittaa kosteusvoiteen sekaan :) Itselläni ainakin naaman väri vaihtelee aika paljon kun vertaa "kesä- ja talviväriä".

   Poista
  3. Niinpä... Voi lisätä, vaikka vähän suuremmassa suhteessa tuota kosteusvoidetta ja vähemmän meikkivoidetta. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.