tiistai 1. huhtikuuta 2014

Tylsää virkamiespukeutumista?

Joskus sitä unohtaa olevansa jotain. Mä unohdan usein olevani "tylsä virkamies" ja saatan sitten vähän räväyttää myös työpaikalla. Mulla tosin on sellainen työ, että mun "asiakkaitani" on mun työkaverit tai puhelinlinjoilla olevat asiakkat, joten pukeutumisessakin voi sitten joustaa.

Toinen mitä mä unohdan välillä on tämä mun ikäni ja siitähän joku on joskus sanonut, että pukeutuisit kuin ikäisesi. Mulle se ei vaan ole oikein luonteenomaista, kun en tiedä, että miten mun ikäiset pukeutuvat. No teen sen sitten ihan omalla tyylilläni. Olen siis tyylilleni uskollinen aina ja ikuisesti. Huumoria ja väriä asuissa, se on mun juttuni.

Tänään räväytin taas mun sukkiksillani:Siis on niissä muutama kukka:

 


Kaulakoruna oli Lontoosta joskus ostamani käsin tehty kukkakoru:

 

Koitan huomenna olla vaikka vähän "normaalimpi", jos se onnistuu.
Katsotaan.

Maiju

24 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä ihanasti oma itsesi! :) Iloa elämään-asenne! Ihan mahtavaa :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu. Ei sitä vaan osaa oikein miksikään muuttua, kun on aina ollut tällainen ;)

   Poista
 2. Joskus vähän harmittaa , kun pitää töihin pukeutua suht sovinnaisesti ;) vaikka meilläkin pukeutumissäännöt ovat höltyneet , en voisi noin ihania sukkiksia siellä pitää <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin edellisessä työpaikassa kanssa luulin, mutta saatoin sielläkin välillä räväyttää.

   Poista
 3. Ihana asukokonaisuus taas sulla! Noi sukkikset on ihan piste iin päälle...
  Olen miettinyt tuota "tän ikäisten " pukeutumista. Mielestäni jos pukeutumisellaan kunnioittaa itseään ja muita, se on siinä. Eli ei nyt ihan roiseilla kuteilla lähde liikenteeseen, vaatteet ovat ehjät ja puhtaat, niin eiks se suurinpiirtein ole siinä. Jos haluan pukea lyhyen ( max 10cm polven yläpuolelle) nahkahameen pitkien saapikkaiden kans, niin so what. Jos itse viihdyn vaatteissani ja ne kunnialla kannan, eiks se ole kanssaihmisille vain kivaa kun joku viitsii pukeutua.
  Ja minä pukeudun kyllä ihan itseni vuoksi ja itseni iloksi ja niihin vaatteisiin joista pidän.
  Vaikka olen kohta 57, niin en halua rajoittaa pukeutumistani ikäni vuoksi. On tottakai vaatteita joita en voisi/halua pistääkään päälle, mutta en ikäni vuoksi. Rajoitukset kulkevat siinä miltä/mitä haluan näyttää. Se on tuo kroppa mikä rajoittaa - en halua esitellä napaani, vatsaani tai vyötärömakkaroitani. Vaikka ei noita makkaroitakaan nyt paljoa ole, mutta kuitenkin enemmän kuin nuorena. Ja itselleni tilannetaju on tärkeää - pukeutua tilanteen mukaan ( tai olisko tuo sitten toisten huomioon ottamista?).
  Minusta on todella ihanaa seurata muotiblogeja ja vahvojen naisten asukokonaisuuksia. Värejä ja rohkeutta suomalaiset vanhemmat naiset tarvitsisivat hieman lisää, niin ei tarttis Saagimin Anunkaan moittia aina meitä suomalaisia tuulipukukansaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Paula sinä pukeudut niin kauniisti. Kun rakastaa kaikkea kaunista ympärillään, niin miksi siitä ei sitten nauttisi ;)

   Poista
 4. Ihanaa rohkeutta! On vain ihanaa, että uskaltaa olla oma itsensä, pukeutua just niin kuin itse haluaa eikä niin kuin ympäröivä yhteiskunta "odottaa" sun pukeutuvan! Joskus tuntuu hassulta, että joku (kukalie) asettaa rajoja sille, miten missäkin iässä saa pukeutua! Kun ennemminkin pitäisi miettiä, että pukeutuu tilanteen mukaisesti, ei iän. Heh, minä ostin tänään Lindexistä vitosella kultaisen paljettihameen ja meinaan pukea sen tennareiden kanssa kesällä! Huaa, vaikka olenkin kohta 45vee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla sinustakin Mapsi. Upeeta. Ehdottomasti tahdon nähdä sun paljettihameen yhdistettynä tennareihin. Muistapa esitellä ;)

   Poista
 5. Ihanat sukkikset! Ihan minun näköiset. Tykkään. Kiva kun käytät vaatteita, joista pidät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä pitää yrittää pukeutua omien "vaistojen" mukaisesti. Kyllä sen itsekin tietää, että missä viihtyy ja missä ei.

   Poista
 6. Ihana kokonaisuus! Musta on ihanaa, että uskallat pukeutua just niin kuin haluat ja olla ihan oma itsesi. Mitä väliä sillä on, miten "pitäisi" pukeutua? Ei mitään, kunhan on itse tyytyväinen kokonaisuuksiinsa. Anna mennä vaan samaan malliin sanon minä! Tykkään valtavasti lukea blogiasi ja ihastella kauniin värikkäitä kokonaisuuksiasi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma itsensä pitää olla. Eihän se yhteiskunta sillee toimi, että pukeuduttais, niin kuin joku toinen haluaisi sinun pukeutuvan ;)

   Poista
 7. Siis niin makeeta!! Ja just sun näköistä!! Jatka vaan omaa linjaasi, se on upeaa. Toivottavasti mahdollisimman moni uskaltautuu tekemään samoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että pystyn esimerkilläni rohkaisemaan ihmisiä pukeutumisessa ;)

   Poista
 8. 'Harmaata massaa' on riittävästi, joten jatka värikkäällä tyylilläsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tähän maahan yksi hot-pinkkikin mahdu ;)

   Poista
 9. Mitä enemmän näitä vuosia tulee, sitä vähemmän sitä haluaa pukeutua "niin kuin ikäisensä". Tai miten nykyään neli-viisikymppinen pukeutuu? Ei sille ole mitään sääntökirjaa! Jakkupukuvaihe tuli koettua parikymppisenä, kolmekymppisenä hameenhelma oli lyhimmillään (tosin painokin oli alimmillaan). Nyt on löytänyt tyylinsä, joku tykkää, joku ei, so what! Ihana, kun olet oma, värikäs itsesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei ole noita sääntöjä. Muutenkin olen sanonut, että iässä on se hyvä, että meillä on rohkeus tehdä niitä asioita, joista itse tykkää. Koitetaan siis jatkaa valitsemallamme tiellä ;)

   Poista
 10. Niin, asiakaspalvelutilanteissa puhelimitse ei kyllä sun räväyttämisesi näy mitenkään, joten työkavereille on varmaan enää turha räväytellä, he varmaan jo tuntevat sinut.

  Oletko puhelimitse sukkahousujesi näköinen, yleensä suomalainen asiakaspalvelija on kuiva kuin Saharan autiomaa, vaikka jalassa olisi kirkuvan keltaiset sukkikset.
  Neiti Kesäheinä, jolla molemmissa rinnoissa jo kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siis mä en räväytä työkavereitakaan varten. Mä vaan tykkään pukeutua räväkästi. Mua ei kyllä varmaan voi laskea kuivaksi asiakaspalvelijaksi. Asiakkaat hoidetaan aina iloisesti ja niin hyvin kuin kyetään.

   Poista
 11. Ihana asukokonaisuus! :) Mä olen 41v. ja laitan kanssa päälle mitä tykkään. Ja onneksi tällä hetkellä pukeutumista ei rajoita paljon mikään...olen vielä pienen lapsen kotiäiti! :) Justiin tilasin itselleni uudet tennarit apinakuvalla. Pukeudun enemmänkin sään ja fiiliksen mukaan, kuuin jonkun "ikäkoodin". Tänään mustaa nahkaa ja niittejä, ja huomenna farkut ja tennarit ja ylihuomenna kukkamekko...:) Jatketaan me samaan malliin, eikä anneta iän haitata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikä tuo rohkeutta pukeutua niin kuin haluaa. Niin onneksi on muoti muutenkin niin vapaata, että voi yhdistää melkeinpä mitä vaan keskenään ;) Ikä on numero, jonka me ei anneta meitä haitata.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.