lauantai 26. huhtikuuta 2014

Vanha nainen hunningolla

Vanha nainen hunningolla tulee välistä mieleen mun elämästäni. Tai enhän mä oikeasti ole hunningolla, mutta joidenkin mielestä tässä iässä kuuluu tehdä toisenlaisia asioita. Minä taasen koen, että niin kauan kuin jaksetaan tehdään niitä asioita, joista tykätään.Välillä siis vähän  yllättäviäkin asioita.

Mun yksi kaveri luki blogistani, että me ollaan ostamassa harrikkaa ja kun nähtiin eilen, niin hän oli aivan ihmeissään, että "mitä miten te nyt, eihän tuossa iässä enää...". Meikäläinen vaan nauroi vieressä, että juuri tässä iässä pitääkin. Nostan miehelleni hattua, että hän haluaa toteuttaa haaveensa, eikä koko elämää pilaa sillä, että ei tehnyt sitä mitä halusi. Vanhainkodin käytävillä ei sitten enää harrikalla ajella. Minä tietenkin tuen häntä kaikessa ja olen valmis jakamaan tämän asian hänen kanssaan. Saadaanpa yksi  yhteinen harrastus. Mä oikein odotan kesää, tästä tulee NIIN hyvä kesä. Uskon, että kotimaan matkailu on kesällä kova sana.

Moni kaveri on vähän myös hämmästynyt asuvalinnasta. Ei ollenkaan pinkkiä? No mä päätin, että tässä suhteessa voin olla aika "neutraali" ja pukeutua ilman sitä tunnettua väriä. Voinhan mä sipaista kaulaani, vaikka pinkin huivin väriä tuomaan ja laittaa vähän pinkkiä huulipunaa huuliin.

Kypärähän jo ostettiin alkuviikosta. Tänään kävin ystävän luona kokeilemassa hänen "vanhoja" asujaan. Olin aiemmin jo kaupassa katsonut Rukkan asuja ja todennut, että ne varmaan voisi olla mulle sopivat. Takin siis ostin kaverilta, ihana Rukkan takki, parempaa takkia en olisi voinut toivoa.


Häneltä sain vähän muitakin varusteita. Mageet hanskat. 


Vaikka vyölaukuista ollaan mitä mieltä tahansa, niin kyllä ajaessa ihan varmasti on omiaan HD-vyölaukku. Käsilaukut varmaan lentäisi matkalle.


Tämä oli aika kiva juttu.
Minähän rakastan piknikkejä. Ihana HD-piknik-alusta. 


Sitten kun HD:llä mennään, niin pitäähän kengissä olla soljetkin. 
Näistä mun mies on varmaan kauhean kade mulle.
Kiitos Hannalle näistä ihanista "lisukkeista".


Housut kävin tilaamassa eräästä vantaalaisesta liikkeestä. Koska heillä ei ollut lyhyttä mallia myymälässä, niin he lupasivat mulle ne tilata.

Sitten mä en tarvitsekaan enää kuin kengät. 

Tiistaina varmaan päästään sitten koeajolle.

Maiju

38 kommenttia:

 1. Pitäähän sitä elämässä tehdä kaikkea ennen vanhainkotia eikä sitten siellä katua kuinka niin moni asia jäi tekemättä! :) Toivottavasti koeajolla on hauskaa! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mun elämänasenne, että elämä on liian lyhyt siihen, että jättäisi haaveensa elämättä. Nautitaan niin kauan kuin jaksetaan ;)

   Poista
 2. Törkeen hieno asenne Maiju. Niin tiivistetty toi lause, ettei vanhainkodin käytävillä enään harrikalla enää ajella. Nyt eletään, kun hengissä ollaan. Huomisesta ei kukaan tiedä, vaikka suunnittelis mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ekku. Asenne kohdallaan ;) Vanhankodin käytävillä on sitten ne muut "ajoneuvot".

   Poista
 3. Justiinsa se on noin, Maiju! Niin kauan pitää tehdä ja mennä, kun jalka vähänkin nousee! Minulla oli muuten jossain vaiheessa ihan sama otsikko eräässä postauksessa; silloinkin saattoi joku ajatella, että olisi pysynyt vanha lady lestissään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... Mennään ja liikutaan niin kauan kuin ja jalka nousee.,,, Mietin, että olisinkohan mäkin joskus jo käyttänyt tätäkin otsikkoa itsekin ;)

   Poista
 4. moi!
  hyvä Maiju,niin sitä pitää!!! voi että kun miekin uskaltaisin! kerran olin moottoripyörän kyydissä pienen matkan.....toista kertaa minua ei kyytiin saa :)

  terkuin vakkarilukija Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellänikään ei ole kauheasti kokemusta,mutta olen pari päivää ollut kyydissä eräällä meidän "etelän reissulla".... Silloinkin ajajana oli mieheni ja todettiin, että osaan istua kyydissä. Siinä pitää vain "ohjailla" miestä ja pysyä samassa linjassa miehen kanssa. Mä onneksi luotan tuohon mieheen kuin seinään, joten uskon, että kivasti menee. Intoa on molemmilla ainakin tosi paljon ;)

   Poista
  2. niinpä,oman miehen kanssa varmaan helpompaa.
   tässä miun tapauksessa oli tuttu mies ja hän kai tahtoi mulle vähän näyttää ja siksi `revitteli` pyörällään.oli mulle hurja kokemus.
   oman miehen kanssa varmaan mentäs rauhallisemmin:)
   antoisia reissuja teille,varmaan elämyksiä matkat pullollaan!

   Poista
  3. Ikävää, että jouduit tuollaisen revittelijän kyytiin. Voi kun saisit vielä uuden mahdollisuuden.

   Poista
 5. Ei muuta kuin retkiä suunnittelemaan, mukavia yhteisiä kilometrejä teille. Niin ja mieluiten myötäile kuin ohjaile siellä takana. ; )) eli kaarteet kallistutaan kuskin suuntaisesti ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että osaan tuon myötäilyn, joskus vuosia sitten harjoiteltiin. Eiköhän se onnistu.

   Poista
 6. Sitten vaan mukaan HD-tapahtumiin: http://www.hdcf.fi/juttutupa/kalenteri.php ja tämän vuoden Superiin: http://www.superrally2014estonia.eu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, että mihin sitä ehtii. Miehellä on vähän oudot työajat ;)

   Poista
 7. Omien unelmien toteuttaminen on tärkeää, ovat ne sitten Harrikka, matka maailmanääriin, uusi asunto tms.

  Odotan postauksia Harrikka-ajelulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa sen tajuaa, että mikä on törkeintä ja, että haaveet on tehty toteutettaviksi.

   Poista
 8. Vau! Todellakin pitää tehdä ja mennä ja hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, niin kauan mennään kuin pystytään.

   Poista
 9. Vanhainkodissa on ne "Harley Parkinsonit" käytössä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja niillä ei sitten enää huristella, koitetaan karkoittaa ne tällä :)

   Poista
 10. No nyt on makee asu :D Kuulostaa kivalta jutulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaatko vain mustaa ;) niin ja harvoin tulee ihan näin kallista kokonaisuutta hankittua. Vaikka takki ostettu kierrätettynä, niin koko asu kaikkineen tulee maksamaan noin tonnin. No ehkä näillä mennään pitkään :)

   Poista
 11. Oikea on asenteesi, elämästä pitää nauttia ☺ Ei mutku eikä sitku vaan nyt ! Sinä josk kukaan tunnut tämän taitavan ♥ nautinnollisia ajoreissuja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just nyt pitää nauttia, kun siitä huomisesta ei voi tietää ;)

   Poista
 12. Upeaa Maiju & siippasi! Seuraa unelmiasi, arvaa kuinka allekirjoitan sen : ) Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 13. Nyt pitää tehdä asioita, eikä jättää tekemättä! Eihän tässä mitään kuolleita olla,vaan parhaassa iässä!

  VastaaPoista
 14. Unelmista pitää tehdä tosia aina kun se on mahdollisuuksien rajoissa!
  Yksi lemppariajatelmiani on: "Oletko jo unelmoinut tänään"? Jokaiseen päivään kuuluu joku unelma...eihän ne tietenkään kaikki toteudu eikä tarvitsekkaan, mutta jos/kun sama unelma alkaa esiintyä päivittäin, niin olisi ehkä aika yrittää toteuttaa se :)
  Komiat vermeet on, turvallisia HD-retkiä <3
  Ps. nuo kenkiin tulevat koristeet ihan parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arja sä oot niin ihana. Sun elämänasenne on NIIN mahtava, ollaan NIIN samalla aaltopituudella tästä aina. Unelmoidaan ja eletään elämä NIIN täysillä kuin me vaan kyetään.

   Poista
 15. Se on hyvä, että on mitä sitten kiikkustuolissa muistella ;)
  Ja mustat varusteet tuovat sitä katu-uskottavuutta, hienot ovat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... voi olla, että ei enää ehdi kohta tekemään tuonkaan vertaa mitä nyt ehtii ;)

   Poista
 16. Harrikalla ajelulla ja vaatetuksella ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Mopoillessa ei ole kuin yksi oikea asu, joten blogikirjoituksesti on lievästi sanottuna lapsellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mun mielestäni vaatetuksella on väliä. Turvallisuus ennen kaikkea, joten ihan mitä asua tahansa en päälleni laittaisi. Kun vielä omaa tämän vaatehulluuden, niin kyllä mä koen, että oli kyse asusta, kuin asusta, niin se pätee mun kohdallani. Olen säilyttänyt tässäkin asiassa lapsenmielisyyden, joten suotaneen se mulle anteeksi ;)

   Poista
  2. Lapsenmielisyys kunniaan! Itseäni ainakin kauhistuttaa ajatus, että se pieni tyttö sisälläni katoaisi. Se on ulkokuori joka vanhenee, ei sisus :)

   Poista
  3. Aikuiseksihan me ei Arja aleta. Tästä on puhuttu jo aiemminkin ;)

   Poista
 17. Peukutan :) Omituista kyllä, suurin osa pyöräharrastajista tuntuu olevan nykyään varsin keski-ikäistynyttä. Varsinkin sunnuntaiaamuisin ajellessa ei tien päällä alle 4-kymppisiä näy :)) Kallis harrastus vai mikä tuntuu pitävän nuoremmat pois tämän mainion harrastuksen parista pois. Mun 6.luokkalaisen tytön kaverit olivat kommentoineet "Harrikoilla ajaa vaan vanhat ukot" :D Totuus kuuluu lapsen...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin sanoin isännälle kun oltiin pyöräkaupassa, että asiakkaat oli ehkä noin 60-vuotiaita... Eli iäkkäämpien harrastus ihan selvästi. Ja todellakin, todellakin totuus kuuluu lasten suusta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.