sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Vieraileva tähti blogissani - Marietta

Marietta on tullut monille tutuksi meidän Kahvakuula kainalossa -blogin puolelta.  Kävimme tänään yhdessä katsastamassa Ateneumissa Tove Janssonin 100-vuotisjuhlanäyttelyn. Kun näin hänen upeat sukkikset, niin sain idean, että hänethän pitää esitellä täällä blogissani.  Mariettan taustaa elämäntapamuutospuolella, voitte lukea täältä. Menetettyjä kiloja hänellä on tällä hetkellä noin 27 kiloa. WAU.

Mariettan rinnalla on kulkenut suuren osaa tällä matkalla personal trainer Laura Simola, joka juuri voitti Body Fitness Masters +45 SM kultaa, joten ei mikä tahansa PT siis Mariettalla. Onnea Lauralle saavutuksesta.

Mariettaa ja minua siis yhdistää Kahvakuula kainalossa bloggaaminen ja sen myötä molempien elämäntapamuutos. Mariettan kanssa liikutaan yhdessä milloin missäkin ja teemme yhdessä mitä milloinkin saamme päähämme tehdä. Mariettan kanssa ollaan puhuttu useasti siitä, että mitä enemmän kiloja putoaa sitä rohkeammaksi tulee oman pukeutumisensakin suhteen. Sitä ikään kuin alkaa heräämään kiinnostus pukeutua näyttävämmin.

Upea ja elämäniloinen Marietta.No on ne mageet. 

Niin ja sukkahousuista tuli mieleen, että mun blogin lukijoille on voimassa alennuskoodi tänne Pink Monkeyn nettikaupaan.

Alennuskoodilla MAIJU lukijat saavat 15% alennuksen kaikista PinkMonkeyn tuotteista.

Alennuskoodi pitää lunastaa kassalla ennen maksua.

Koodi on voimassa huhtikuun ajan.Otettiin vielä yhteiskuvatkin tai siis joo mun mies otti. 


Tässä sitten joku hot-pinkki nainen, kuka sitten lieneekään. 


Tove Janssonin näyttelyä voimme kyllä suositella ehdottomasti kaikille.
Itse en kuulu "muumikansaan", mutta ehdottomasti tämän nähtyään oma arvostukseni Tove Janssonia kohtaan nousi entisestään. Olimme vaikuttuneita näyttelystä.


Tämän tarinan opetus on se, että koskaan ei ole myöhäistä tehdä elämäntapamuutosta ja kuinka ihanaa on tällaisten tulosten jälkeen taas löytää ilo pukeutumiseen.

Maiju


4 kommenttia:

 1. Kyllä on muuten yksinkertaiset, mutta todella tyylikkäät sukkahousut. Useissa kuviollisissa sukkahousuissa on myös mauttomuuden raja lähellä, mutta ei näissä. Todella hauskat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen räväköiden sukkahousujen ystävä. Usein ne vaativat sitten seurakseen vain jotain ihan perusvaatetta... Eihän sille voi mitään, että on vähän "outo" maku näiden suhteen ;)

   Poista
 2. Kauniit on sukkahousut, mutta myös Mariettan takki on huippukaunis -tumma takki, jossa on sopivasti väriä mukana!

  Täälläkin tarvittaisiin elämäntapamuutosta, kilpirauhasen vajaatoiminta on vienyt viimeisenkin aineenvaihdunnan!

  Olette NIIN energisen ja kauniin näköisiä näissä kuvissa!

  t Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on ihana. Itsekin tuosta tykkään. Kiitos kauniista sanoistasi. Toivon, että saat jostain "voimia" ja innon siihen elämäntapamuutokseen. Täytyy sanoa, että ensimmäistä kertaa elämässäni olen varma, että miten haluan viettää loppuelämäni ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.