perjantai 2. toukokuuta 2014

Joskus vähemmän räväkkää asua

Päätin taas yhtenä aamuna koittaa olla vähän pliisumpi kuin yleensä.  Jos olisin halunnut pukeutua ihan klaissiseen asuun, olisin yhdistänyt valkoiseen paitapuseroon mustan neuletakin. Nyt  kuitenki päätin, että voin vähän leikitellä ja laitoin ruusukuvioisen puseron. Muuten siis aika perusklassista asua eli mustat housut, valkoinen paitapusero ja tämä ruusukuvioinen pusero. Valkoiset helmet tuovat kivan lisän mielestäni asuun.

Mistäköhän se johtuu, että jonain aamuna vaan tuntuu siltä, että voi pukeutua vähemmän värikkäästi?

Maiju

16 kommenttia:

 1. Sulle kyl niin käy noi kirjavan kukertavat vaatteet, vaikka oiski mustan sävysiä. Mää saan kiertää kaukaa noi rekit kaupoissa. Onneks kaikille on jotakin ;)

  VastaaPoista
 2. Joo itsellänikin joskus kummasti sellainen tunne että voisi vaikka pukeutua kokomustaan ja jättää sen kanarialinnun keltaisen kaulahuivin kotiin :D Tyylikäs musta-valkea asukokonaisuus jossa on kuitenkin tavallaan jotain "väriä" nuiden ruusujen ansiosta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäköhän siinä on, että joskus vaan on tunne, että voisi olla aika "normaali". Toisinaan taas ei ;)

   Poista
  2. Katselin pitkään, että jotenkin tutunnäköinen tuo ruusupusero...piti oikein kaapistä käydä tarkistamassa ja kyllä mulla on samanlainen :) Ostin sen ulkomuistista mun ihaniin bootseihin sopivaksi, mutta ei se kyllä samaa väriä ole, mutta mieluinen kuitenkin!

   Poista
  3. Musta tuntuu Arja, että ollaan välistä vähän samiksii... Tykätään samoista kuoseista ja meillä on sama elämänasenne ;)

   Poista
 3. Tuo on ihan totta, välillä on vaan sellainen olo, että pliisut ja tummat värit ovat niitä parhaita. Seuraavana päivänä voi taas räiskyä. Kaunis kokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kumma, että miten mielihalut vaihtelevat.

   Poista
 4. Hyvin sulle sopii tummatkin värit. Tosin et ehkä näytä siltä mihin olemme tottuneet :)

  Leppoisaa lauantaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että jotain värikästä yleensä...edes huivissa, jos ei muualla ;)

   Poista
 5. Mulla on yleensä aina aamuksi valittuna kaksi asuvaihtoehtoa, räväkkäämpää ja vähemmän räväkkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä usein katson illalla vaatteet valmiiksi ja sitten aamulla voi kiireessä vielä vaihtaa mieltä..... ;)

   Poista
 6. Se on se naisen ailahteleva mieli ;) Eikun mun väripsykologia teorian mukaan ehkäpä värittömämpinä aamuina haluat antaa itsestäsi vakavamman ja virallisemman vaikutelman tai sitten aamulla (ehkä piilotajuisesti) tunnet olevasi vähemmän sosiaalisella tuulella kuin yleensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä naisilla on aina mahdollisuus vaihdella mielipiteitä... ollaan välistä vähän ailahteleviaisia ;) Kyllähän sitä välillä voi miettiä, että olenko vähän "virallisemman" oloinen, vaiko räväkkä persoonallinen itseni ;)

   Poista
 7. Onpa kaunis kokonaisuus. Käy sinulle tuokin väri hyvin. PauMau heitti hyvän kommentin: joo, kyllä varmaan hakee sellaista virallisuutta, kun on mustaa/valkeaa. Minäkin olen asiallisen näköinen, jos pitää edustaa organisaatiota - muuten olen sellainen ränttätänttä täti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Me monet bloggarit taidetaan omata tämä persoonallinen tyyli ja sitten välistä yritetään olla vähän hillittyjäkin, kun se tarve vaatii ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.