sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Pienet vaateliikkeet on aarreaittoja

Pienet vaateliikkeet ovat usein sellaisia aarreaittoja, joihin hädin tuskin uskaltaa mennä käymään. Itse saatan käydä ensiksi katsastamassa vain näyteikkkunatarjonnan ja taistelen itseni kanssa, että pystynkö olla menemättä sisään. No usein sitten joku kiusaus on laitettu ikkunaan ja pakkohan se on mennä sisään.

Helsingissä on näitä pieniä ihania vaatekauppoja paljon. Mun yksi suosikkini on Malmilla sijaitseva Sandra's Shop. Sandra's Shopin ihana omistaja Sanna on yksi syy, miksi liikkeessä on kiva käydä. Vaatetarjonta liikkeessä on ihanan yksilöllistä. Joskus käy niin, että jään jotain vaatetta miettimään ja sitten se onkin yön yli nukuttuani jo mennyt.


Kävin pari viikkoa sitten taas "ikkunaostoksilla" liikkeessä ja ikkunan katselun jälkeen mä päädyin sisään. Oli meinaan tarvetta siskon 60-vuotispäivien juhlapuseron kanssa.

Tähän ihastuin ja mietin ja mietin.


Lopultahan mulle tarttui sitten mukaan tämä pusero.


Tämä jäi kiusaamaan. Ihanasti laskeutuva hame. 
Nän sieluni silmissä, että tämän kanssa olisi aika mageeta yhdistää fuksian punaiset kengät.   


Myös tällaisia herkkuja oli, jotka oli mun näköisiä: 


Opetus on siis, että jos haluatte  yksilöllisiä vaatteita, niin kannattaa katsastaa ne pienet putiikit. 
Usein niistä löytyy ihanaa palvelua ja mukavia omistajia.

Malmillakin palvelee aina ystävällisesti Sanna ja Merja.

(Eikä tämä muuten ollut maksettu mainos, maksoin itse puseroni). 

Maiju

18 kommenttia:

 1. Ihana tuo perhoskietaisu ❤️Liian harvoin tulee poikettua sisälle pikkuputiikkeihin .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua niin olis himottanut tuo perhospaita. Mä olen niiin perhoshullu. Se olis värinsä puolesta sopinut hyvin mulle.

   Poista
 2. Sandra´sista olen itsekin jonkun kerran ostanut jotain ihanuuksia. Tänään muuten poikkesin sade- ja raekuurolta suojaan Suvilahden Kattilahallin kirppikselle, siellä sinua olisi ollut odottamassa pinkki-musta laukku ja pinkit kengät... mistäköhän johtui, että juuri sinä tulit niistä jotenkin mieleeni? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäköhän johtuu ;) No onneksi en ollut siellä ;)

   Poista
 3. Totta, pieniä putiikkeja pitäisi muistaa kannattaa ostamalla niistä tuotteita. Olet taas ihana kaunis, kukkaisrouva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on muutama näitä "suosikkikauppoja", joissa käyn. Tällaisena aikana haluan kaunnustaa näitä pienyrittäjiä. Kukkakuosia täytyy tunnustaa, aina ;)

   Poista
 4. Pitäisi kyllä itsekin uskaltaa poiketa helpommin nuihin pieniin putiikkeihin :D Vaikka monet niistä pienemmistä liikkeistä ei nuoria vedäkään puoleensa, voi sieltäkin löytää upeita vaatteita! :D Yksi varma missä haluan käydä joskus niin on yksi vintage-vaateliike Hämeenlinnassa :) Silloin kun siellä sen näin niin ei ollut auki valitettavasti, toivotaan että on puoti vielä pystyssä kun sinne menen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, todellakin. Usein nämä ovat tällaisten keski-iästä ylöspäin olevien naisten puteiikkeja, mutta kyllä ainakin Helsingissä löytyy myös pikkuputiikkeja, joissa on nuorille kivoja ja erikoisia vaatteita ;)

   Poista
 5. Ihania juttuja, minuunkin kolahti tuo perhospaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli mun ja myös sun näköinen, kun meillä on välistä NIIN sama maku.

   Poista
 6. Minä tykkäsin tuosta puserosta, jossa on Pariisin nähtävyydet. Olen samaa mieltä, pienyrittäjiä kannattaa tukea ja ostaa heidän liikkeistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisista noita vaatteita taidetaan hakeakin ;)

   Poista
 7. Onpas kivan värisiä ja erilaisia vaatteita, ei ole kaikki siitä samasta muotista. Sanon minä joka ostin sunnuntaina ties kuinka monennen raitapaitani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän minäkin aina välistä käyn ostamassa myös näitä "massavaatteita" ja sitten toisinaan pienistä putiikeista ja välillä taas meidän suomalaisilta käsityöyrittäjiltäkin.

   Poista
 8. Blogissani on sinulle haaste. Ajattelin, että saattaisit tykätä tällaisestä hauskasta Anna hyvän kiertää- ajatuksesta :) Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 9. Kauniin puseron valitst. Itse olen samanlaisessa kulkenut pari vuotta :-). Löysin sen yhdestä töölöläisestä pienestä putiikista. Missä Malmilla on näin ihana vatekauppa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malmilla tämä liike on Malmintorilla eli siinä torin laidalla.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.