lauantai 10. toukokuuta 2014

Vanhene värikkäästi - tinkimättömät tyylitaiturit

Minähän tunnetusti pukeudun värikkäästi ja juuri niin kuin itse haluan, en siis niin kuin muut toivoisi minun pukevan. Tätä mä hoen koko ajan. Mun mielestäni jokaiselle kuuluu oikeus olla juuri sellainen kuin itse haluaa, eikä  sellainen, kuin muut sinun haluaa olevan. Omaa persoonallisuuttaan ei vaan pidä mennä muuttamaan muiden toiveiden mukaisesti.

Olen sanonut aina kun näen persoonallisen ihmisen, että pysy aina juuri tuollaisena kuin olet. Älkää suostuko muuttumaan, jos se ei tapahdu omasta halustanne.

Paumaun vinkistä katsoin eilen illalla Ruutu.fi sivustolta ihanan dokkarin, joka oli tullut aiemmin  YLE:ltä. Dokkarin nimi oli Tinkimättömät tyylitaiturit ja se kertoi kuudesta noin 80-vuotiaasta naisesta, jotka elävät juuri niin kuin haluaa ja pukeutuvat myös sen mukaisesti. Suosittelen katsomaan tuon dokkarin. Itse tykkäsin.

Naisilla oli aivan samoja ajatuksia, mitä itsekin koen pukeutumisessani. Olen pitkään seurannut myös Advancedstyle-blogia, jossa näkyy myös värikkäitä naisia. Kannattaa kurkata myös tuota blogia, jos aihe kiinnostaa.

Oma värikkyyteni taitaa kuitenkin olla aika pientä edellä mainittujen tyylitaitureiden rinnalla. Ihanaa kuitenkin, että vanhemmat ihmiset uskaltavat olla omia itsejään ja pukeutua juuri niin kuin haluvat.

Joten kyllähän tuota väriä maailmaan mahtuu.
Vanhetaan värikkäästi ja niin kuin itse haluamme.

Maiju22 kommenttia:

 1. Pakko oli heti tutkia tuota blogivinkkiäsi ja kylläpä sieltä löytyy ihastuttavia leidejä ❤️Kun vain itsekin kykenisi tuohon nyt , saati sitten (vielä)kypsemmällä iällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan olet ja pukeudut juuri niin kuin haluat se riittää.

   Poista
 2. Paumaun vinkistä minäkin tuon katsoin Ylen Areenalta ja nyt olen suositellut sitä jo muutamalle ystävällenikin. Nuo 6 naista voivat toimia esimerkkeinä meistä monille kun ikäännymme :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaan esimerkkiä heistä ja eletään elämämme täysillä loppuun asti ;)

   Poista
 3. Hitsit en edes olisi huomannut tuota dokumenttia ilman tätä postausta! :D Ryntäsin heti katsomaan ja pakko sanoa että aikamoisia mimmejä olivat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa energiaa naiset olivat. Mahtavaa. Ei voi kuin ihaillen katsoa.

   Poista
 4. Munkin piti heti käydä heti katsomassa tuo linkki ja olipa ihanan persoonallisia asuja. On muuten ihana toi sun punasävyinen kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin. Mäkin tykkään tuosta punaisesta asusta. Pitänee kohta alkaa kaivamaan esiin noita kesävaatteita ;)

   Poista
 5. Ihana tuo punainen mekkosi, sen huolisin itsellenikin :) Minäkin pidän kovasti väreistä! Mukavaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sullekin. Väriä mahtuu elämään ja viihdytään väreissä ;)

   Poista
 6. Toivoisinpa että olisin yhtä reipas kasikymppisenä, "huokaus"... toivossa on hyvä elää! Maiju, sinusta taas voisi tehdä oman dokkarin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii... mä olen tosi tylsä, vaikka pukeudunkin värikkäästi ;)

   Poista
 7. Minä olen nähnyt tuon dokkarin jo monta kertaa. Ja aina jaksan ihastella noita ihania naisia. Ja mikä huumorintaju silläkin yli yhdeksänkymppisellä paronittarella!
  Ihana punainen mekko. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se dokkari oli vaan ihana. Ehkä siinä naisten ajatukset oli niiin omia, että siksi tykkäsin siitä kovasti.

   Poista
 8. sinun tyylisi on ihan ok ja kivaa,eikä liian prameilevaa,maltti on valttia kuitenkin ja tyylistäsi tykkään.mitä mennään noihin advancde blokiin...on siinä sen näköisiä "pelle"pukuja ettei meidän katukuvaan kovinkaan kaunis näky olisi.tyylikkyys on jo noista kaukana! terv. vaatimattomuus kaunistaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä ehkä on hieman yliampuvaakin mukana ;)
   Mutta sitten taas toisaalta, jos he haluavat pukeutua niin, niin mikä ettei ;)

   Poista
 9. Tuo dokkari oli aivan ihana ja monia tunteita herättävä! Ehdottomasti katsomisen arvoinen. Minusta sinun tyylisi on ihanan rohkea ja kauniin värikäs!

  VastaaPoista
 10. Tuota dokkaria onkin moni kehunut, en ole itse katsonut. Tyylisi on ihastuttava ja suorastaan hihkaisin koneen äärellä nähdessäni nuo kumisaappaat, mitä, onko niissä kukkaistutus? Kumisaappaissa? Mahtavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii... kuvat on viime kesältä ja todellakin, todellakin. Kukkia kumisaappaissa. Tänä kesänä varmaan vielä useammissakin ;)

   Poista
 11. Eikö ollutkin kiva dokkari. Tuo punainen asusi kiinnitti heti huomioni, yksivärisyyskö vai mikä, jotenkin hieman erilaista kuin päälläsi on ollut. Tosi kivan näköinen kuitenkin ja sopii sulle loistavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin oli kiva, kiva kun vinkkasit. Punaisessa on varmaan enemmän punaita kuin yleensä eli mustaa vähemmän punaista enemmän. Kun yleensä pukeudun vähän päinvastoin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.