sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Vantaalainen pubiruusu esittäytyy

Tänä aamuna mua nauratti ihan kauheasti, nauratti mun uusi lempinimeni vantaalainen pubiruusu. Olen aina naureskellut vähän sitä, että siinä vaiheessa, kun pääset jonkun keskustelupalstan puheenaiheeksi, olet todennäköisesti saavuttanut jotain, mitä jonkun toisen on syytä sinua kadehtia. Itse kuulun siihen kastiin, että en kadehdi muita, keskityn omaan elämään ja yritän olla kannustava kanssaihmisille. Mä olen valinnut ystävällisyyden tien ja sillä olen elämässäni selvinnyt pitkälle.

Ellit palstalla siis sitten ruodittiin sitä, että miten rintava ja vailla vyötäröä oleva voi pukeutua tällaisiin vaatteisiin. Pukeutua kuin pubiruusu ja olla tyylitön ja liian värikäs. Mä voin vastata, että ihan hyvin voi, mulla ei ole mitään ongelmaa. Toivottavasti ei teilläkään?

Haluan muistuttaa, että kannattaa miettiä kuitenkin, että kuinka voimakkain sanakääntein sitten keskusteupalstoilla toisia ruoditaan. Jokainen viesti netissä jättää jäljensä ylläpitäjän lokiin, eli että miltä koneelta viestit on lähetetty ja jos oikein pahoja herjoja heitetään, niin niistähän voi seurata jälkipyykkejä. Voi sitten joutua selvittelemään kommenttejaan, jos kohde päättää jatkaa herjojen selvittelyä jollain muulla taholla. Netissäkään ei siis voi sanoa ihan kaikkea mitä mieli tekee, eikä mennä henkilökohtaisuuksiin. Haluan vain siis muistuttaa. Olen seurannut hyvinkin läheltä tällaisten asioiden käsittelyä. Olkoon tämä tällainen "äidillinen" muistutus netin käyttäytymisen säännöistä.

Otettakoon tähän vielä eilisen siivouspäivän mekko, jonka ostin. Tosin tämä nyt ei ole tätä mun tavanomaista minihametyyliä, kun kuulemma pukeudun aina minihameisiin.  Kun tulee tiettyyn ikään, tulee rohkeus pukeutua juuri niin kuin haluaa. Tätä mä olen hokenut aika useinkin.
Haluan nyt vain kertoa, että aion jatkossakin pukeutua niin kuin haluan.
Aion jatkossakin värjätä hiukseni niin kuin haluan.
Aion jatkossakin olla juuri sellainen kuin haluan.

Kun tulee tiettyyn ikään, niin millään muulla ei ole mitään merkitystä.
Sitä tekee ja elää juuri niin kuin itse haluaa, eikä niin kuin joku toinen haluaa sinun tekevän.

Rauhaa ja iloista mieltä kaikille.
Tämä pubiruusu aikoo osallistua tänään NaistenKympppiin.

p.s. mun kerrottiin ostavan vaatteeni butique-liikkeistä. 
Mä kerron salaisuuden, että saatan ostaa niitä myös Prismasta ja kirpparilta. 

Sydämellä Maiju

38 kommenttia:

 1. Ihanaa kun ihmiset on kateellisia!! Minusta sinulla on hyvä itsetunto ja tunnet oman tyylisi ja sen mukaisesti uskallat pukeutua juuri niin kuin itse haluat etkä niin kuin muut haluavat.

  ps. minusta - siis vain minusta - olisi ihanaa jos linkit avautuisivat uuteen ikkunaan. Siten en hukkaa sitä alkuperäistä blogia josta linkin löysin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen karakali... Sä pysty käsittääkseni säätämään oman selaimesi asetuksista sen, että miten ne linkit avautuvat. Jossain siellä selaimen asetuksissa on kohta, että "avaa linkit uuteen välilehteen". Jos oikein muistan.

   Poista
 2. Pysy vaan omana itsenäsi, koska ikinä et voi miellyttää kaikkia ja maailmassa on olemassa niin paljon elämäänsä kyllästyneitä ja katkeria ihmisiä. Jätä vaan omaan arvoonsa tai jos äityy pahaksi, niin poliisi tutkii kyllä tollaiset kunnianloukkaukset!
  Oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ja aina niin positiivinen SatuMaria. Joo mä tiedän kyllä itse, että missä menee raja loukkausten suhteen. Mä olen törmännyt näihin juttuihin niin paljon työssäni, joten tiedän mihin vedän rajan ;)

   Poista
 3. Meh, noita kirjoituksia :( Mie se tykkään sinusta sellaisena kuin olet. Iloinen ja värikäs, ihana Maiju! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Marietta, me ollaan juuri sellaisia kuin itse halutaan. Se on se opetus, joka ollaan saatu tähän ikään mennessä ;)

   Poista
 4. Hyvä Sinä! "Sitä tekee ja elää juuri niin kuin itse haluaa, eikä niin kuin joku toinen haluaa sinun tekevän."
  Muiden höpölöpö-mielipiteillä ei ole väliä. Jos elää ja on nätisti, eikä muita vahingoita, niin se nyt on ihan sama miten hiuksensa värjää, kasvonsa lävistää, vaatteensa pukee, ihonsa merkkaa. Tai vaikka on ihan tavis vaan. Pääasia on, että tykkää itse siitä, miltä näyttää...tämän yhden ja ainutkertaisen elämän ajan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Me eletään just niin kuin ME halutaan, eikä niin kuin joku toinen haluaisi sinun tahtovan.

   Poista
 5. Ihmisten pitäisi kyllä oikeasti opetella hiukan nettikäyttäytymistä! :/ Itsekin törmään keskustelupalstoilla aivan liikaa näihin henkilöihin jotka haukkuvat toisensa pystyyn - kyllä sitä vähemmästäkin mieli pahoittuu :/ Eivätkö ihmiset osaa sanoa mielipiteitään nätisti enää nykyään? Sinun tyylisi on upea ja sinä olet upea, älä muuta itseäsi sinä ihana nainen! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ymmärrä, itse kun keskityn mielummin antamaan ihan face to face jokaiselle positiivista palautetta, silloin kun siihen on aihetta. Monilla voisi olla opittavaa tästä aiheesta ;)

   Poista
 6. Kateellisten kalkatusta! Ja hyvin sanoit tuossa, että kaikesta täällä netissä jää selvitettävät jäljet - vaikka kuinka anonyyminä yrittää esiintyä. Ja sanoistaan voi joutua vastuuseen.
  Ja se on niin totta, että me aikuiset naiset uskalletaan olla jo sitä mitä ollaan - ja pukeutua ihan niin kuin halutaan. Tosin töissä on pakko joskus joustaa, mutta onneksi ei ihan aina;)
  Aurinkoa sinulle pubiruusu - jos kaikki ruusut olisivat tuollaisia, toivoisi niitä tämän maailman - ainakin totisen Suomen - täyteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän tästä aiheesta välillä muistuttaa. Tämä on aihe, johon törmään usein sivustaseuraajana.

   Poista
 7. Egotrippiä lainaten: " Hei älä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot "

  VastaaPoista
 8. Hienosti suhtaudut kirjoituksiin, itse en varmaan osaisi. Minusta on tosi kiva katsoa värikkäitä asujasi ja kivoja koruja, vaikka olenkin itse tällainen harmaavarpunen. Mutta asiaan eli älä missään nimessä vaihda tyyliäsi ja hyvää juoksupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on niin hyvä itsetunto, että pystyn tähän. Vaikka en ole täydellinen minäkään, niin onneksi tiedän itse mun puutteeni ja virheeni, niin ei tule yllätyksenä mullekaan ;)

   Poista
 9. Viime talvena kohtasin niin paljon kateutta ihan live-elämässä, että menin ihan sanattomaksi. En ihmettele, jos sua kadehtitaan, kun muakin joka oon vain majan molla. Jatka vaan samoilla linjoilla! Mä olen ainoastaan kateellinen sun positiivisuudesta, johon en aina pysty. Kiitos kaikesta Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Majan Molla... Mä opetan sut vielä positiivisuuteen. Luepa tuota mun Naisten haun blogia. Siellä mä yritän keskittyä tuohon aiheeseen. Mutta onneksi tuo on sitä "positiivista kateutta". Aurinkoa päivääsi.

   Poista
 10. Maiju, ole sellainen kuin olet juuri nyt. Ihana katsella ja lukea tekemisistäsi ja pukeutumisestasi.
  Jatka vaan valisemallasi linjalla ;)

  Tuija Autio

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, näinhän mä teen, muista välittämättä, niin kuin ennenkin ;)

   Poista
 11. Juuri näin Maiju.. jatka samaan tyyliin, minä komppaan kaikkia näitä ihanaisia kommenttilootan kirjoittajia. Minä olen mummu ja rakastan olla sitä, mutta en kuitenkaan mukeudu mummumaisesti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee, näin sanoo vanha sananlasku ;)

   Poista
 12. Siis voi apua miten ihmiset käyttäytyy... Onneksi sä et hätkähdä pienistä. On ihanaa lukea sun blogia ja törmäillä siellä täällä livenäkin :). On hienoa ettei ole ainoa outolintu positiivisen asenteensa kanssa. Turha edes sanoa, mutta jatka samaan mallin... Ihanaa Naisten kymppiä,hyvän kelin saitte t. Sartsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en pienistä hätkähdä ja osaan suhtautua huumorilla näihin juttuihin. Mutta mieheni sanoja lainaten, että kaikki eivät välttämättä osaa, joten siksi on välistä hyvä muistuttaa, että mitä nuo ihmiset suustaan päästävät ;)

   Poista
 13. Minusta on hienoa, että bloggaus ja muoti eivät ole vaan 20+ vuotiaiden juttu vaan myös 50+ vuotiaiden juttu. Hyvä Maiju! Kyllä tänne maailmaan monenlaisia tyylejä mahtuu :)

  Minusta ihminen ei voi ikinä olla tyylikäs jos käytöstavat ja ymmärrys muita kohtaan puuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mahtuu onneksi. Onneksi meidän kaikkien ei pidä pukeutua jonkun tietyn kaavan mukaisesesti. Kyllä maailmaan yksi vantaalainen pubiruusu aina mahtuu ;)

   Poista
 14. Voi harmi kun tuollaisia mielenpahoittajia aina välillä sattuu kohdalle. Voimahali täältä, uskalletaan silti kaikki olla omia itsejämme kiusaajista huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii... mä olen kasvanut neljän veljen kanssa. Ne koulivat mua niin paljon lapsena/nuorena, että jos mä en olisi saanut siitä syystä valtavan hyvää itsetuntoa, niin mä olisin luhistunut aikoinaan niiden "hattuilusta". Kova koulu jo pienestä pitäen ;)

   Poista
 15. Ai hyvää päivää, kun nauratti toi vantaalainen pubiruusu =D, täytyi ihan käydä lukemassa millaisella sävyllä "keskutelevat" Onneksi näihin voi suhtautua huumorilla -tietyissä rajoissa, koska ei tuollaista puhetta loputtomiin kuitenkaan jaksa. Ja kuten sanoitkin, joku ei jaksa sitä ensimmäistäkään loanheittoa ja seuraukset voivat olla ikävämmät kuin nämä anonyymikeskustelijat arvaavatkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lempinimi oli sellainen, että se otettiin heti käyttöön. Niinpä koskaan ei voi tietää, kuka tutkituttaa kirjoittajien henkilöllisyyden ihan vaan opetusmielessä.

   Poista
 16. Sulla on niin ihanan persoonallinen tyyli ja positiivinen asenne, että pidä siitä kiinni. Antaa kateellisten puhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka jonkun kirjoittajan mielestä ei tyyliä ollenkaan ;)

   Poista
 17. Tuo on kyllä ihan järkyttävää! Hyvä kun jaksat suhtautua pää kylmänä näihin juttuihin. Tuo on muuten totta, että ihmiset eivät tajua sitä, että voidaan selvittää, miltä koneelta viesti on tullut.Sen takia on hyvä miettiä, mitä sanoo. Ihmisen kirjoitustyylistäkin pystyy päättelemään paljon: ikä, asema, koulutuskin. Hyvä kun on tämä yhteisö, joka tukee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus miettii, että mikä saa ihmiset käyttäytymään näin typerästi ja luulevat sen tekevän vielä anonyymisti, eivätkä tajua, että heidät tunnistetaan ip-numerosta ;)

   Poista
 18. Mikä ihmisiä vaivaa, kun pitää niin kärkkäästi olla arvostelemassa kaikkea? Sanottaisko päin naamaa tuollaista skeidaa...tuskin, mutta netissä se on niin kovin helppoa. Olen taas lähipäivinä törmännyt erilaisissa foorumeissa loanheittoon mitä moninaisimmista asioista.Ei pysty ymmärtämään kun itse on mieluummin kommentoimatta, ellei ole jotain kaunista sanottavaa.
  Jos/kun on itsetunto kohdallaan ja pystyy olemaan oma itsensä vaikkapa vähän erilaisesti kuin useimmat muut niin eikö se ole suuri rikkaus. Luulenpa, että suurin osa on kateellinen kun itse ei uskalla pukeutua niin kuin oikeesti haluaa. Sitten vaan kateuden puuskassaan nimittelemään ja arvostelemaan ja ivaamaan. Kyllä kai siitä sitten hyvä mielen saa...
  Ongelmahan on näillä loanheittäjillä eikä suinkaan kyseisen toiminnan kohteena olevalla. Sinä osaat kyllä suhtautua leppoisasti hyvän itsetuntosi mukaisesti noihin arvosteluihin ja sekös se vasta suolaa heidän haavoihinsa onkin.
  Joskus nuorempana pukeutui ja teki muutakin massan mukana, mutta onneksi iän mukana on tullut selväksi mitä haluaa ja myös toteuttaa sen. Jos se jotakuta häiritsee niin eihän sille sitten mitään voi.
  Ole edelleenkin oma itsesi kuten tähänkin saakka, sä olet paras sä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jossain vaiheessa poistuin tietyistä piireistä sen takia, että siellä oli muutama ihminen heittämässä koko ajan likaa niskaan. Haluan elää oman elämäni positiivisessa ilmapiirissä ja positiivisten ihmisten ympäröimänä. Negatiiviset saa ihan rauhassa märehtiä keskenään niitä asioita. Nautitaan me Arja vaan elämästä täysillä.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.