lauantai 7. kesäkuuta 2014

Glam Lac kynslakat Nail Artist Studiolta

Kerroinkin jo aiemmin ohimennen, että kynsihuoltopaikkaani Nail Artist Studiolle on tullut Glam Lac -kynsilakkoja, jotka on tarkoitettu kotikäyttäjille. Lakat ovat kestävämpiä kuin normaalit kynsilakat ja ne poistetaan normaalien kynsilakkojen tapaan kynsilakan poistoaineella.

Glam Lac on yleinen geelilakkojen valmistaja, joihin yleensä alan ammattilaiset luottavat. Nämä lakat eivät siis ole geelilakkoja, vaan normaaleja kynsilakkoja. Näiden lakkojen käytössä on käytetty vähemmän haitallisia kemikaaleja ja on soveltuvat siksi myös ihmisille, jotka miettivät puhtaampia ja terveellisempiä vaihtoehtoja myös kosmetiikassa.

Nail Artis Studiolla (Tapiolassa) on siis saatavilla näitä kynsilakkoja vähittäismyyntiostajille. Pullossa on lakkaa 15 ml ja hinta on 8,70 pullo. Lakoissa on upeita värejä saatavilla. Muistaakseni liki 70 sävyä. Jossain vaiheessa heille on avautumassa nettikauppakin, mutta nettikauppa on vielä vähän vaiheessa. Joten sitä odotellessa voi käydä myymälässä katsastamassa lakkoja.


Tässä osa väreistä.  


Herkullisia värejä. Moneen makuun. 
Jos kynnet ja itse lakkaus kiinnostaa, niin nämä ovat kokeilemisen arvoisia lakkoja.

Maiju6 kommenttia:

  1. Oi! Hei! Mutta tuohan on lähellä töitä tuo paikka. Hienoa! Pitänee käydä vilkaisemassa noita, minä kun olen tämmöinen itse lakkaavaa sorttia oleva :)

    VastaaPoista
  2. Niin ja meinasi unohtua, blogissani on sinulle haaste :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.