keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Jos mä taas vähän yllättäisin värivalinnallani

Jos mä nyt taas vähän yllättäisin tällä asuvalinnallani. Pukeuduinpa yhtenä päivänä ihan mustiin vaatteisiin. Väriä toin asuun valkoisella huivilla ja helmikaulakorulla. Taitaa nämä viileät ilmat välillä siis pistää mutkin synkistelemään mustan värin kanssa. Mähän kyllä tykkään mustastakin, ei siinä mitään.

Tämä värimaailma kyllä syntyi tällä kertaa uusien kenkien innoittamana. Ostin sunnuntaina Marskin kengästä Mannerheimintieltä (Helsinki) nämä jalassani olevat kengät. Mulla on ongelmaa usein löytää pieniä kenkiä. Mun kengän kokoni on 35,5 ja nykyään on välistä monissa kenkäkaupoissa pienin koko 37. Marskin kenkä myy kenkiä, joissa koot alkavat usein 34:stä. Näitä kenkiä olin katsellut jo aiemmin keväällä ja nyt näistä oli pudotettu hintaa 50 euroa, joten raskin ne ostaa.
Tässä lähikuvaa näistä kengistä. Tykästyin noihin valkoisiin tikkauksiin.
Näitä samoja kenkiä oli myös punaisena. Täytyy varmaan vähän odottaa vielä, että jos hinta tippuisi vielä vähän, niin voisin käydä katsomassa myös ne punaiset. 


Otetaan vähän väriä tähänkin postaukseen.
Sanon aina, että kukkia saa, kun itse ostaa.
Nyt ostin näin kauniin juhannuskimpun itselleni. 
Keltaista energiaa.


Huomenna tuleekin sitten lintsipostausta.

Maiju

24 kommenttia:

 1. Ihanat kengät, ottaisin heti sekä mustat että punaiset, tuo valkoinen tikkaus on tosi kiva :) Totta, kukkia saa, kun itse ostaa ;) Olen itse kova ostamaan kukkia, en jää odottamaan, että joku niitä mulle toisi.

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva asu ja hienot kengät :D samoin kuin nilkkakorut :)

  VastaaPoista
 3. Hauskat tikkaukset. Musta on yksi lemppari väreistäni, mut mä oonki aika väritön ;))

  VastaaPoista
 4. Kengät on söpöset rusetteineen :) kesän värinen kimppu kerrassaan , hyvää juhannusta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään ruseteista. Kiitos samoin sulle.

   Poista
 5. Kauniit kengät! Itselläni kokoa 36 oleva jalka, mutta jotkut 36:n kengät siltikin isoja ja kaikista malleista ei edes kauppoihin tule kokoa 36. Pitäisikö alkaa 'isokenkäiseksi' :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihme nykyään, että eivät ota edes tuota 36 numeroa. Ennen Halosellakin oli, mutta nykyään suurin osa numeroista alkaa 37.stä. Siinä ei auta edes villasukat ;)

   Poista
 6. Kiitos kenkä vinkistä. Itsellä jalan koko 36.5 ja harvalta löytyy noita puolikkaita. Täytyypi siis ensi viikolla piipahtaa kurkistelemaan kun perheen kanssa tulemme sinne loman viettoon. Tosi ihanat kengät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käypä katsomassa, tuo kenkäkauppa sijaitseekin ihan keskustassa Mannerheimintien ja Lönrothinkadun risteyksessä. Stockkaa vastapäätä siinä ison risteyksen toisella puolella (jos pohjois espalta päin tulee, niin mennään yli ison risteyksen ja se on sitten siinä). Yksi paikka missä jossain vaiheessa oli myös pieniä kokoja oli City Sokos, en ole enää varma, että löytyykö sieltä vieläkin.

   Poista
 7. Kauniit kengät :)
  Ei ole aina helppoa isojalkaisellakaan. Usein niitä isoja kokoja tulee vain muutama ja ne myydän nopeasti loppuun. Itselläni kävi valitettavasti niin, että ekassa raskaudessa jalan koko kasvoi kokonaisen numeron ja tokassa puolikkaan. Silloin kun kengänkokoni oli 39 tarjontaa oli aina hyvin. Nyt 40,5-41 onkin toinen juttu. Toki se lohduttaa sentään, että kokoja tulee joka kauppaan, vaikka harvoin olen tarpeeksi vikkelä poimimaan ne itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli samaan veneeseen asetutaan ;) Katsopa tuo anonyymin kommentti tuossa alempana :)

   Poista
 8. Pienet ja myös isot koot on molemmat hankalia! Minulla itselläni koko on 42! Arvaatte että kenkiä saa etsiä! Jostakin mallista sitten saattaa löytyä koko mutta korko onkin yllätys yllätys matala, ihan kuin isokenkäisellä ei voisi olla KORKOA! No onneksi nykyään löytyy kyllä paremmin isoja kokojakin. Tuo Marskin kenkä on hyvä paikka, siellä pääsee meikäläinenkin kokeilemaan ja valitsemaan! Toinen hyvä paikka Hgissä on ollut Bellissima, vieläkö se toimii Fredrikinkadulla?...ja olen uskaltautunut joikin aika sitten tilaamaan Zalandosta ensimmäiset parit, kun oli tuttu kenkämerkki ja sieltähän kokoja löytyy. Hyvää Juhannusta Maijulle ja muillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on siis NIIN hyvä kenkäkauppa jokaiseen kokoon. Ilmankos on siinä pysynyt jo vuosikymmeniä ;) Hyvää juhannusta myös sulle.

   Poista
 9. Tosi kiva asu, mutta kieltämättä "väritön" teikäläiselle. Södet kengät, noista tykkäisin itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se olikin, kun on tottunut usein näihin kirkkaisiin väreihin ;)

   Poista
 10. Ihana, ihana asu! Paras kaikista tähän mennessä esittelemistäsi. Todella tyylikäs, chic!

  VastaaPoista
 11. Nuo kengät, kelpaisivat tännekin! Taas niin kivoja Maijumaisia kuvia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.