torstai 19. kesäkuuta 2014

Linnanmäellä hyvässä seurassa - menossa mukana GreenStreet

GreenStreet on superfoodien parissa toimiva nettikauppa sekä myös raakakakkkujen ja raakasuklaa workshoppeja järjestävä yritys, joka toimii Helsingissä, Jyväskylässä ja melkein missä vaan. Joskus he tekevät tempauksia, että he tulevat luokseksi, jos sinä et pääse heidän luokseen. Kannattaa seurata heitä Facebookissa tai käydä tutustumassa heidän nettikauppaansa.

GreenStreetin Johannes kutsuu aina välistä mukaan heidän tempauksiinsa. Usein hän kerää yhteistyökumppaneitaan mukaan erilaisiin tapahtumiin. Tällä kertaa tuli kutsu pitämään hauskaa Linnanmäelle. No arvatkaa vaan, että mitä mä vastasin? No tottakai, että mä lähden.

Linnanmäen portilta lähdettiin liikkeelle tiistaina kello 16.30. Alkuun Johannes jakoi meille kaikille kassit, joissa oli materiaalia Linnanmäestä ja laitteista sekä kaikille tietenkin kruunut.  Kuka sitä nyt ilman kruunua lintsille menisi?

Menossa meitä ol mukana mukava positiivinen seurakunta.
Mukana menossa oli Aino, Marissa, Jonna, HenriikkaTiia
Mikko, Marko, Maiju, Heidi ja Johannes. Mä nyt ajattelin ensiksi tehdä Johannekselle ihan oman kollaasin, Johannes on niin KINGI.
Kyllähän sen näkee jo asenteestakin. Johannes on Mikkelin lahja Helsingille.
Tällä porukalla oli into päästä päätähuimaaviin laitteisiin. Testattua tuli muun muassa uutuslaite Kingi, joka ensiksi vie halukkaat 75 metrin korkeuteen, josta on sitten vapaapudotus alas. Kuulostaa tosi mahtavalta. Muut lähtivät siihen ja mä olin vapaaehtoinen kuvaamaan. Musta tuntuu, että koko "jengi" oli tuon pudotuksen jälkeen ihan fiiliksissä, kuulemma ei mitään niin  mahtavaa olleet kokeneet aiemmin. Siis varmaan ihan siistiä.

Myös Ukko oli niin hauska, että siihen hurvittelijoiden oli päästävä kahteen kertaan. Tietenkin käytiin myös kaikki klassikot eli Vuoristorata, Vekkula, Kieputin, Rinkeli. Käytiin myös katsomassa 4D-leffakin, tietenkin.


Tässä vielä muutama profiilikuva mukana olijoista. 


Meillä kaikilla oli niin mukavaa. 
Naurua riitti ja vaikka suurin osa oli toisilleen tuntemattomia, niin ei se menoa haitannut.
Tutuksi tultiin ja hauskaa pidettiin.

Tämän päivän opetus oli taas se, että lähde vaan innolla mukaan kaikkeen hauskanpitoon, mihin vain pyydetään. Yllätys, yllätys se voi olla tosi hauskaa. 

Maiju

10 kommenttia:

 1. Näyttää todella hauskalta! Iloista juhannusta! :)

  VastaaPoista
 2. Hauskan näköinen päivä, naurua on varmasti riittänyt!
  Lintsikeikka kuuluu kesään ainakin kerran, mieluusti pari kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaahan meillä oli. Kyllä me toisen kerran vielä aiotaan mennä.

   Poista
 3. Olipas meillä kovin kivaa! Oli hauska tutustua Maiju! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella kivasti. Ihana oli myös tutustua suhun.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.