maanantai 14. heinäkuuta 2014

Fountain kauneuseliksiiri - apua pullosta?

Heinäkuun alussa Life-myymälöihin tuli uusi tuote myyntiin. Fountain The Beauty Molecule tuotetta markkinoidaan kauneuseliksiirinä eli lusikallisella luvataan nuoruutta. Itse sain kutsun lanseeraustilaisuuteen, mutta en ehtinyt töiltäni lähteä paikan päälle, mutta sain kuitenkin tuotteen itselleni testiin. Aihe kiinnostaa, mutta en osaa sanoa, että mikä vaikutus tällä sitten lopulta on. Sen tietää vasta ajan kanssa.

Tuote sisältää resveratiolia, jonka Harvardin yliopiston tutkimukset ovat osoittaneet vaikuttavan voimakkaasti solujen toimintaan ja hidastavan ikääntymistä. Tuotteesta sanotaan, että se ei hoida ainostaan ihon pintaan, vaan solutasolla koko elimistöä. Lisätietoa tuotteesta löytyy Deskin sivuilta.Teelusikallisella luvataan tuo kauneus, mutta sitähän ei sanota, että kuinka
nopeasti on tuloksia odotettavissa. Sitä nyt sitten vaan odotellaan. 


Tällä luvataan pidentää solujen elinikää ja hidastaa ikääntymisen merkkejä iholla. 

Lifen sivustolta löytyy lisää tästä tuotteesta. 

Maiju

6 kommenttia:

 1. Ainakin komea vanhanaikainen "apteekkarinpullo" :D Sisäisestikö tuota nautitaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi vaan kun on muovipullo. Sisäisesti nautitaan 1 tl päivässä. Hämmästyin makua, oli ihan inhimillisen makuinen.

   Poista
 2. Olishan se kiva saada nuoruus pullosta ;) aika vähän tuolla sivulla oli kerrottu , mitähän aine tarkkaan ottaen pitää sisällään ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti laittaa tuoteseloste mukaan, mutta unohdinkin. Se tulee siis tässä: agavesiirappi, vesi, rasvahappojen polyglyseroliesterit, granaattiomenan aromi, japanintatar, mustaa porkkanaa, askorbiinihappoa, kaliumsorbaattia, natriumbentsoaatti, hyalyronihappo... ei kauheasti kaikki aineet sano, mutta jotkut ;)

   Poista
 3. Jos saisin takuun, niin heti ostaisin, tuskin lupaavat. Lillan

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.