maanantai 21. heinäkuuta 2014

Pinkkinainen liikenteessä Turussa

Perjantaina lähdettiin mökiltä Turkuun shoppailemaan. Pitäähän sitä keksiä jotain pientä lomatekemistä. Me ollaan miehen kanssa vähän tällaisia ikiliikkuja ja harvoin pysytään paikoillaan. 

Olin kaivanut jossain vaiheessa vaatekaapistani mökille jotain sellaisia vaatteita, jotka ovat olleet hävitysuhan alla. Tämä pinkki pitsitoppi on ollut juuri sellainen. Se sai siis armon ja pääsi mökkikaappiini. Nauratti sitten kun Turussa kolme eri naishenkilöä kehui mulle tätä mun toppia. Joten ehkä ei sitten kannata hävittää. Topin alle laitoin mustan pellavamekon. Ennen Turkuun lähtöä mä olin tällä yhdistelmällä. Sitten mä viime metreillä mietin, että noi legginsit voi olla vähän rajut ja vaihdoin ne mustiin. Asu rauhoittui kummasti. Mökillä voin sitten heilua ihan rauhassa näissä värikkäissä legginseissä. Kukaan ei ärsyynny niistä. 


Välillä voin siis yrittää hillitä mun räväkkää tyyliäni kun lähden liikenteeseen. Hyvä minä. 


Tuli sitten shoppailuissakin pysyteltyä omassa lempivärissä eli kaappiin löytyi vähän pinkki-mustaa täytettä. Jossain vaiheessa siis saattaa tulla näytille.

Ihanaa helteistä viikkoa juuri sinulle lukijani. Itse ajattelin tänään taas siirtyä kaupunkiin tänään. Vaihtelu virkistää.

Maiju16 kommenttia:

 1. Vai voit sinäkin välillä rauhoittaa pukeutumistasi D;) - mutta älä liikaa, sillä kyllä meillä pitää olla esikuva, joka uskaltaa räväytellä väreillä!

  VastaaPoista
 2. Kaunis toppi ja ihana kokonaisuus. vähän tapahtuu värikkäiden legginssien kanssa liikaa, vana mustien kanssa aivan täydellisen kaunis kokonaisuus. Ihan sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olisi se vähän mennyt överiksi noiden värikkäiden leggareiden kanssa, mutta onneksi esiinnyin niissä vain mökillä, ei ollut yleisöä. Värikkäät leggarit olisi mennyt kyllä varmasti yksivärisen yläosan kanssa siis mustan ;)

   Poista
 3. Älä suotta liikaa hillitse, kiva kun toiset uskaltaa pukeutua räväkästi ja värikkäästi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna kannustuksesta ;) Välillä se vaan ärsyttää ihmisiä, vaikka en ymmärrä, että miksi. ;)

   Poista
 4. Ihana pinkki nainen <3 ja ilmatkin nyt suosii :D

  VastaaPoista
 5. Tuo musta-pinkki kokonaisuus on kiva. Nousee paremmin tuo pitsiliivi esille, kun on mustat leggarit. Kivan näköinen, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pitsipusero todellakin paremmin tulee tässä rauhallisemmassa yhdistelmässä esiin ;)

   Poista
  2. Kivat nuo värikkäät leggarit! Mistä olet ne ostanut? :)

   Poista
  3. Legginsit on viime kesänä ostettu SockDrawerilta. Tänä vuonna oli kyllä valikoimissa ihan yhtä kivoja. Mä laitan linkin heidän nettisivuilleen tuohon mun nimikenttään, pääset siitä katsomaan. Eli klikkaa mun nimeä.

   Poista
  4. Kiitos linkistä, pitää käydä kurkkaamassa. :)

   Poista
  5. Ole hyvä, kävin itsekin vielä katsomassa, niin tosi kivoja löytyi nettikaupastakin tänäkin vuonna ;)

   Poista
 6. Mut toi toppihan on just hyvä, miksi ihmeessä sitä edes hävittämään ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin en tätä vaan ole pitänyt. On vaan pyörinyt mun kaapissani, siksi oli hävittämisuhan alla.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.