sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Sydämellisesti mustaa valkoisella

Joskus pitää laittaa päälleen jotain vähän normaalia eli hämmästytän teitä taas pukeutumalla mustaan ja valkoiseen. Väriä sitten saadaan tähänkin asuun keltaisilla varvastossuilla. Kuvat on otettu ilta-auringon paisteessa ja aurinko paistoi kirkkaana suoraan laseihin, joten siitä voi johtua tämä "sädehtivä" vaikutelma.

Ostin tämän puseron Keskiseltä, pusero oli hinnaltaan ihan naurettavan halpa, en muista, että koska olisin saanut näin halvalla puseroa. Hinta oli vain 5,95 euroa. Olisin ostanut mustankin, jos olisi ollut kokoa, mutta niitä oli vain kaksi jäljellä ja olivat XS kokoisia. Ajattelin, että tämä on kiva paita tällaiseen simppeliin pukeutumiseen.Tämä kuvassa näkyvä Tuija on hauska tapaus. Olemme ostaneet joskus jouluksi sellaisen varmaan 20 senttisen joulukukan. Joulun jälkeen kukka vain jatkoi kukoistamistaan. Keväällä siirrettiin ihan kokeeksi Tuija mökille ja nyt se on kasvanut ja kasvanut. 
En olisi uskonut, että siitä kasvaa tällainen komistus. 


Tässä selkeämpi kuva tuosta sydänkoristeisesta paidasta.


Näinhin kuviin ja tunnelmiin.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Keltaiset tosi kukalliset varvastossut on mahtavan kiva juttu vaikka mihin, vaikkapa töihin virastoon tai sitten jäätelökioskin pitäjän duuniin, monikäyttöiset ja mikä parasta huiman edulliset.
  Kesää jäljellä,
  Flip-Flap

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaiset flip flapit on niin kesää ja niillä voi todellakin sipsutella vaikka mihin ;)

   Poista
 2. Oi nuo keltaisen kengät ovat niin rakkautta :D Jotenkin suloisen raikkaat ja tuovat kivaa väriä muuten musta-valkoiseen asukokonaisuuteen :3

  VastaaPoista
 3. Jhauska paita! Keskiseltä olen minäkin tehnyt uskomattomia löytöjä, jotka ovat ihme kyllä kestäneet käytössä pidemmänkin aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin siellä käydessäni sua, että oletteko mökillä.

   Poista
 4. Oi kun kaunis kokonaisuus ja aivan ihana paita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita oli niin kaunis ja vielä lisäksi melkein ilmainenkin.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.