lauantai 18. huhtikuuta 2015

Durasell vauhdissa

Tämä viikko on menty sellaisella temmolla taas, että tänään lauantaina olen viettänyt "sohvaperunapäivää". Käytiin aamupäivällä ulkona syömässä ja kun tultiin kotiin niin päätin ladata akkuja sohvalla maaten ja ruutu.fi. sivuston parissa. Kyllä on hyvä välistä vaan nollata tilannetta ja antaa itselleen sitä pientä lepoa. Seuraavat pari viikkoa on samanlaisia ja nyt pitää miettiä, että miten ja missä vaiheessa sitä yrittäisi ottaa ne lepoajat itselleen. Ensi viikollekin mulla on tasan kaksi päivää, jolle ei ole sovittua ohjelmaa (tosin toinen on arkipäivä eli työpäivä). Miten olen niitä ihmisiä, jotka aina miettivät, että kun tästä ja seuraavasta viikosta selviää, niin sitten helpottaa. Sitten tulee se kolmas viikko ja huomaan, että siellä on taas sama juttu edessä. Vaikka kuinka mietin aina välistä, että valitsen todella tarkkaan ne tilanteet ja tilaisuudet, joihin osallistun, niin sitten aina tulee vaan se tilaisuus, johon on muka "pakko" osallistua. Ensi viikollekin osuu muutamia juttuja, jotka on niin tärkeitä, että ei vaan voi ohittaa.

Jossain vaiheessa mä tajusin, että mun on vaan myös buukattava myös itselleni näiden juttujen väliin myös "hemmottelua". Olemme varanneet työkaverin kanssa itsellemme hemmotteluristeilyn vapun jälkeen ja lähdemme Silja Serenadelle katsomaan Fame-musikaalia. Kovasti suunnittelemme itsellemme risteilylle myös hemmottelua. Aion kantaa mukaan myös meille tuotteita, joilla voidaan hoitaa ja hemmotella itseämme.

Kyllähän mä aina välistä pydähdyn. Ainakin kerran päivässä kun otetaan asukuvat. Tässä yksi viime viikon asuistani. Kaapistani kaivoin noin vuosi sitten eräästä pienestä putiikista ostamani turkoosin kukkapuseron. Tämä pusero oli sellainen, että se sai päivän mittaan aika paljon kehuja. Itse tykkään tämän puseron värimaailmasta. Jotenkin pusero tuo toiveen kevään ja kesän tulosta.


En nyt muista, että mitä me naurettiin kuvia ottaessa, mutta
täytyy sanoa, että suurta sen ei pidä olla, että mut saa "tolaltaan".Lähikuvaa turkoosista kaulakorustani.  Tähän puseroon sopisi hyvin moni muunkin
värinen kaulakoru. Otan aina puseron sävyistä jonkun värin, jolla asustan asuni.


Ihanaa viikonloppua kaikille.

Maiju 

20 kommenttia:

 1. Se Serenaden Fame oli kyllä mukava piristys tuohon laivaristeilyyn, joten tulet pitämään siitä. Jokaiseen juttuunhan ei toki taritse mennä ja valinta voi olla hankalaa, mutta joskus, itseään säästääkseen, täytyy niin tehdä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että pidän.... kun mä olin ihan haltioissani jo siitä Saturday Night fever musikaalistakin. Mä rakastan muutenkin musikaaleja. Mä yritän noita tilaisuuksia valita nykyään todella tarkkaan... aina jos kuitekin on joku mulle tärkeä asia,niin sitten mä yritän päästä menemään.

   Poista
 2. Onpa taas niin hyvän mielen kuvia! Upeat väri tuossa puserossa. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli hauska hetki ja se varmasti välittyi kuvistakin. Tuo pusero on niin mun mieleeni.

   Poista
 3. Toi pusero on sulle ihan täydellinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Siinä on niin kauniit värit.

   Poista
 4. Pinkin lisäksi turkoosikin on upea väri sinulle :-)

  VastaaPoista
 5. Sulla on menoa ja meininkiä. Pusero on kaunis ja ihanat leikkaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei pääse happanemaan, kun on menossa koko ajan.

   Poista
 6. Liian moni ajaa itsensä loppuun juuri sillä, että suoritetaan liikaa. "PITÄÄ olla aina menossa. Jos erehtyy lepäämään, on heti huono ihminen mielestään." Ei ole laiskuutta heittäytyä sohvalle makaamaan, jos se ei ole kokoaikaista. Kyllä itsestä täytyy pitää huolta. Eihän me toisillekaan sanota että "olet hyvä ihminen jos polta itsesi loppuun". Kuka monua rakastaa jollen minä tee sitä itsekään? Olen niin samaa mieltä jälleen kanssasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen joskus työelämässä vuosia sitten vetänyt itseni piippuun, joten olen oppinut kuuntelemaan itseäni. Tiedän aina, että missä vaiheessa pitää höllätä.. ja sitten vaikka peruutan sovittuja juttuja, jos siltä tuntuu ;)

   Poista
 7. Onpas taas suloinen paita - ja kaulakoru kuin piste I:n päällä. Hyvä jos välillä osaat myös vetää henkeä. Loppujen lopuksi mikäs kiire tässä, valmiissa maailmassa...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa pyhitin aina viikonloput tekemättömyydelle. Nyt on vähän päässyt taas lipsumaan noista periaatteistaan. Kiireen mä olen unohtanut jo aikoja sitten...voi olla paljon tekemistä, mutta kiire on vasta sitten kun on oikeasti kiire.

   Poista
 8. Oih, ihanan kirkas pusero! <3 Sohvaperunapäivä on enemmän kuin sallittu, aina Instasta seurailen että kylläpä sinä viipotat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä tulee mentyä aika paljon, mutta jos välistä yrittäisi relata... Tosin teenhän mä siellä välissä juttujakin, jotka eivät ole "työtä".

   Poista
 9. Kaunis pusero ja niin osuva otsikko! Se on hyvä olla välillä sohvaperunanakin.

  VastaaPoista
 10. Ihana turkoosi pusero, hyvää työviikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.