maanantai 20. huhtikuuta 2015

Kerran kierrätetty vaate

Välistä voi käydä niin, että on laittanut kierrätykseen vaatteen, joka sitten vuosien, vuosien päästä päätyy uudestaan omaan kaappiin. Miten se sitten on mahdolllista? No sillä tavalla, että kantaa omalle äidilleen vanhoja vaatteitaan ja vuosien päästä käy äidin vaatekaapilla hakemassa ne takaisin. Näin minulle kävi viikko sitten.  Välillä käydään äidin kanssa läpi myös hänen vaatekaappaan ja katsellaan, että mitä sieltä löytyy. Löysin sieltä silkkipuseron, jonka olen ostanut joskus 80-luvun lopulla, jolloin silkkipaidat olivat suurta huutoa. Nyt kaivoin puseron äidin kaapista ja ajattelin, että wow, kyllähän se on niin mun värinen, että päätin ottaa sen uudestaan käyttööni.

Kun mä rakastan tätä pinkin väriä, niin se on niin pienestä värisävystä kiinni, että mikä sopii paremmin ja mikä ei. Tämä on just mun värini eli on kaksi sävyä ylitse muiden. Toinen niistä mun sävyistäni on HOT-pinkki ja toinen on fuksian punainen. Tämä väri joko tuo väriä kasvoille tai se vieä väriä. Tämä väri on just siis mun värini. Yhdistin puseroon mun "koruöverikorun" eli ebay:stä ostamani korun, jossa roikkuu kaikenmaailman killuttimet.


 
 

Kuvat on otettu näin upeissa maisemissa. Kuvia ei vaan pysty ottamaan vasten valoa,
joten kuvia ei pystynyt nappaamaan tätä maisemaa vasten.
Otettiin sitten maisemat erikseen.Mitä tästä siis opimme taas oli se, että ei kannata kauhean kauas 
niitä vaatteitaan kierrättää, koska vuosien päästä ne voi tuntua taas
kivoilta. Onneksi äitini ei hävitä vaatteitaa niin tiheään kuin tytär. 

Maiju

14 kommenttia:

 1. Juuri näin. Me kanssa tyttärien kanssa pyöritetään välillä vaatteita ja sitten pyydellään niitä takaisin. Auttaa myös se, että ollaan melkein kaikki samaa kokoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se alkaa taas kiinnostaa, kun on poissa hetken silmistä.

   Poista
 2. Kiinnitin samaan huomiota kuin edellinen kommentoija, upea tuo koru!

  VastaaPoista
 3. Meillä toimii myös äiti-tytär kierrätys vaateasioissa, mutta nykyään ollaan eri kokoisia niin kierrätys ei toimikaan samalla tavalla. Mutta silti on kiva välillä aarrejahti omaan vaatehuoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva, että voi tehdä niitä löytöjä sieltä vaatehuoneesta... joskus jopa omasta vaatekaapistakin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.