keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Minna Parikka puputennarit

Mä olen pitkään himoinnut valkoisia tennareita. Olen niitä katsellut kaupoissa, olen niitä katsellut nettikaupoissa. Välillä on tuntunut jo siltä, että olen löytänyt omani, mutta siltikään en ole sitten ostanut. Jossain vaiheessa mä tajusin sen, että mitä mä olen himoinnut salaa mielessäni. Mä olen himoinnut Minna Parikkan puputennareita.

Viime viikon maanantaina kun mä jäin lomalle, mä olin aikeissa lähtemään keskustaan Minna Parikkan liikkeeseen. Soitin kuitenkin heille etukäteen ja kyselin, että löytyykö liikkeestä valkoisia pupuja koossa 36. Kuulemma oli loppu varastosta ja sanottiin, että voin kyllä varata, että pääsiäisen jälkeen niitä olisi tulossa. No mä en sitten kuitenkaan varannut, mutta jäin seuraamaan tilannetta.

Tiistaina olin loman jäljiltä töissä ja työpäivän päätteeksi tuli puhetta Minna Parikkan kengistä työkavereiden kanssa ja päädyin katsastamaan tennareita. Huomasin, että tossut olivatkin tulleet. Tuumasta toimeen ja lähdin heti työpäivän jälkeen Parikkan liikkeeseen Aleksanterinkadulle.

Vedit tennarit jalkaan ja se oli sitten heti siinä. Kengät istui hyvin ja tuntuivat hyvältä jalassa. Kavereiden kanssa ollaan keskusteltu siitä, että miten valkoiset pysyvät valkoisina. Itse olen luottavainen. Näitä varmasti pidetään kuin kukkaa kämmenellä ja puunataan tarvittaessa. Sain hyviä vinkkejä puhtaanapitoon.

Tässä vielä testaillaan. Tosin ostopäätös on jo tehty.


Tätä kassia oli ilo kantaa. Mun ekat Parikat. 


Tällaiset puput on läheltä. Näitä voi hyvinkin käyttää myös hameen ja mekon kanssa. 
Nykyään on niin helppoa kun tennarit käy niin moneen tilanteeseen. 
 Näitä on ilo esitellä. Varmasti tuleva "kummittelemaan" 
blogissani jatkossa nämäkin tennarit. Katsotaan, että miten ne yhdistyy asuihin. 

Joku kauhisteli hintaa, mutta mä sanoin, että mä voin ostaa yhdet ihan oooo kooo -kengät
tai sitten mä voin ostaa yhdet toooosiiii iiiiihhhhhaaanat kengät. Mä päädyin jälkimmäiseen. 

Maiju


34 kommenttia:

 1. Voi puput! Nämä ovat kyllä niin söpösiä! Ja ne uudet My Little Pony-kengät, oih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin mustakin. Voi kun mä odotan, että saan käyttää näitä ;)

   Poista
 2. Minusta nuo on ihan sinun juttusi :)
  Voisiko kyllä olla minunkin juttuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta näissä oli just sen verran huumoria, kun vaatteissa ja asusteissa aina pitää ollakin.

   Poista
 3. Hienot! Ihan on kuin siulle tehdyt! :)

  VastaaPoista
 4. Mä en olisi ikinä arvannut, että sieltä kassista paljastuu puputennarit. Mutta sitten kun näin tän postauksen ja noi tennarit sun jalassa, niin olin itsekseni, että "aah niin tietysti" noi on ihan sua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä odotit varmaan sellaisia pinkkejä korkokenkiä.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Valkoiset kengät kummitteli mielessä pitkään.

   Poista
 6. Onpa kyllä hauskat kengät :) Sopii sulle, hauskalle tyypille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää taitaa olla vähän persoonajuttu... Humoristit ostavat puputennareita.

   Poista
 7. Ihastelin noita Instassa ❤️ On ne vaan niin söpöt ❤️

  VastaaPoista
 8. Voihan pupujen puput :) IHKUT !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ihanat ja tuskin maltan odottaa ilmoja.

   Poista
 9. Itse en ole Parikoihin juurikaan tykästynyt mutta noi sun tennarit on niin ihanat ettei niistä voi olla tykkäämättä ♡ söpöt.

  VastaaPoista
 10. Söpön hauskat tennarit, jotka taatusti huomataan :-)

  VastaaPoista
 11. Noi on just niin sun tennarit <3 Asukuvia odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tennarit näyttää just multa eli sopivan lapselliset ;)

   Poista
 12. Siis mä en kestä, nyt oon kuules Maiju kateellinen. Niin ihanat! Minäkin tahtoisin. <3

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 13. Vastaukset
  1. Kiitos. Musta näissä on just sopivaa asennetta.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.