sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Pitsiä vähän siellä ja täällä

Kuten olette varmaan huomanneet niin olen juossut viime viikolla "tukka putkella" paikasta paikkaan. Kun mä kuitenkin käyn päivisin töissä, niin voin kertoa, että on ollut aika haipakkaa sitten työpäivien jälkeiset illat.

Ajattelin kertoa, että kyllähän mulla on vaatteitakin ollut päällä. Viime viikon erään päivän asuna oli Siljan laivalta ostama musta pitsijakku. Laivalla kun tätä kokeilin, mulla oli musta pusero alla. Kun sitten laittaa värikkään puseron jakun alle, niin asun luonne muuttuu heti. Turkoosi toimii aina tällaisen jakun kanssa.


Jakussa on pitsiä ylhäällä, on hihoissa ja takana.
Juuri sopivassa suhtessa
Kun mä olen niin heikkona pitseihin, niin mä sorrun ostamaan 
aina vaan näitä pitsivaatteita. Jotenkin mä aina puolustelen ostoksiani
tyyliin, että tällaista mulla ei vielä ole. 

Maiju 

8 kommenttia:

 1. Musta on parasta, mutta munkin mielestäni se vaatii jonkun väriläiskän piristämään asua. Kokomusta on usein pikkuisen tylsä. Kiva jakku, helman ja hihasuiden pitsikuvio on magee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä rakastan pitsiä ja sitä saa olla vaikka joka päivä ja joka asussa ;)

   Poista
 2. Nätti jakku ja kivan mallinen, tuollaista kaipaisin itsekin :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo pitsihommeli, tykkäisin itsellenikin. Turkoosi sopii sulle muuten todella ihanasti. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.