perjantai 8. toukokuuta 2015

YumiLashes ripsien kestotaivutus

Testasin viime vuonna I love me messuilla ensimmäistä kertaa YumiLashes kestotaivutusta ripsiin. Ihastuin messuilla näin tehtyihin taivutuksiin. Harmikseni en silloin ottanut ennen ja jälkeen kuvia, eikä tullut otettua yhtään kuvaa myöskään vaiheista. Jälkeenpäin yritin ottaa kuvia ripsistä, mutta ei siitä mitään tullut.

Näissä taivutuksissa on hyvää se, että nämä voi ottaa vaikka vain kerran tai nämä voi kyllä käydä uusimassa tietyin väliajoinkin, jos haluaa. Kuitenkaan ne ei koukuta niin kun kestoripset tekevät.

Aloin taas mietityttämään tämä kestotaivutus, kun olen lähdössä etelänlämpöön ja ajattelin, että taivutuksen avulla pääsisin silmien ehostamisessa lomalla vähän helpommalla. Taivutuksen lisäksi ripsiin laitetaan samalla myös kestovärjäys. Lomalla ei siis tarvitse ripsiväriä ripsiin, jos ei halua laittaa. 

YumiLashes korostaa silmien luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella, sekä kestoväreillä. Tämä on nyt tehty minulle kaksi kertaa ja kummallakaan kerralla ei ole herkät silmäni reagoineet väreihin tai aineisiin, joilla nämä tehdään. 

Kestotaivutusta verrataan usein ripsipermanenttiin, vain tekotapa erottaa tämän siitä.  Tässä ripset taivutetaan silikonityynyjen avulla muotoon. 

Ennen kestotaivutusta:

Jälkeen toimenpiteen:


Näiden ripsien taivutuksen myötä on tullut tunne, että ei edes tarvitsisi 
lisätä enää ripsiväriäkään. 

Tässä pari kuvaa tekohetken vaiheista:  Tässä näkee hyvin nuo tyynyt, joiden avulla ripset taivutettiin muotoon:


Sain kotihoitotuotteeksi lotion after care ainetta. Tämän tarkoituksena on kosteuttaa ripsiä ja pitää pidempään ripset kuosissa. Tätä hoitoainetta voi laittaa ripsiin useita kertoja päivässä.
Tämän lisäksi voi ripsiin laittaa normaaliin tapaan myös ripsiväriä.

Ripsivärin puhdistaminen pitäisi tapahtua varovasti ilman silmien hankaamista.


Ripsien kestotaivutus on tehty yhteistyössä

Kyllä nyt pitäisi kelvata lähteä reissuun.

Maiju

16 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista.Mä olen hieman arka kaikkiin ripsijuttuihin (pidennykset, ripsenkasvatusaineet) paitsi värjäykseen: mulla omat ovat ihan hyvän mittaiset ja kammottaa ajatus, että jonkun kokeilun takia tulisi nysä- tai harvaripset. Herkkäsilmänä vedet nousi silmiin myötätunnosta noita tyynykuvia katsoessa, pelkkä värjäys saa mulla jo itkusilmäefektin aikaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aina saanut silmät punaiseksi niistä ripsien kestoväreistä. Vähän aina jännittää näiden kanssa... Näissä ei ole tuntunut missään.

   Poista
 2. Mun piti itseasiassa eilen kysyä näistä sun ripsistä, mutta unohdin. Katselin meinaten, että millä ihmeen taivuttimella olet saanut noin kaarevat ripset. No nyt tiedän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä kuvasta ei varmaan pääse edes edukseen. Varmaan syksyn i love me messuillakin ovat näiden kanssa.

   Poista
 3. Voi vitsi, wau upeat! Arvaas mitä minäkin olen menossa vastaavaan, hui ihanaa. :) Kivaa viikkistä ihana Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään hui ;) Helpottaa elämää vähäksi aikaa ;)

   Poista
 4. Kauniit ripset, näyttää toimivan. Harmi et täällä Salossa ei kukaan tee, ripsipermanentti on mullekki tehty 2 kertaa mut ei toiminu tikkusuorat oli enne ja jälkee käsittelyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kannattaisi kokeilla tätä. Jos joskus on asiaa pääkaupunkiseudulle, niin nyt tiedät ainakin, että missä näitä tehdään täällä.

   Poista
 5. Kestotaivutuksesta en ollut kuullutkaan , hyvä idea kesäksi ! Kauankohan mahtaa pysyä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuleman mukaan noin 8 viikkoa.Niitä pitää hoitaa ja varmasti se edesauttaa sitä pysyvyyttä.

   Poista
 6. Onpa hienot ja kikkarat ripset! Kokeilemisen arvoinen juttu! Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivasti taipuu, eikä tarvitse edes yrittää niitä väännellä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.