sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Arjen luksusta suoraan purkista

Ikääntyessään naisen pitäisi kiinnittää entistä enemmän huomiota ihonhoitoon. Osa naisista unohtaa itsensä hoitamisen sen jälkeen kun ylittää tietyn iän, ehkä heille tulee tunne, että mitäs väliä sillä on, että minkä näköinen sitä on enää "tässä iässä".

Itse olen jo 15-vuotiaasta saakka meikannut ja erityisesti aloin kiinnittämään lisäksi ihonhoitooni huomiota sen jälkeen kun täytin 40-vuotta. Olisi ehkä voinut aloittaa jo aikaisemminkin, itselleni tuli se herätys silloin. Tosin kyllähän mä siis olen hoitanut ihoani aina, mutta aloin vieläkin enemmään kiinnittämään ihooni huomiota.  Nyt olen todella koukussa ihonhoitoon ja varsinkin kasvojen hoitoon.

Jotkut voivat pitää itsestään huolta pitäviä naisia pinnallisina, mutta itse mielestäni se on vaan arvostusta itseään ja ehkä lähiympäristöäänkin kohtaan. En pelkää ryppyjä, koska niistä näkee eletyn elämän, mutta kuitenkin vanheta voi myös lempeästi ja itsestään huolta pitäen.


Aikoja sitten mä törmäsin blogimaailmassa tuotesarjaan GlamGlow ja se jäi kummittelemaan mun mieleeni. Tuote kummitteli mielessäni pitkään. Sitten mä sen unohdin. Kunnes lähdin matkalle ja lentoyhtiön kuvastossa tuo tuote tuli taas esiin. Tuote oli ennakkotilaustuote ja en saanut sitä enää siinä vaiheessa tilattua, kun sen näin. Joten se siitä.

Löysin sitten lopulta tätä laivalta ja pakko oli ostaa tuotteet, kun kohdalla osui ja hintakin siis vähän edullisempi kuin maissa.  Ostin Youtmud (kasvoille) ja Brightmud (silmänalusille), laivalla hinta naamioille oli 36 euroa paketti. Googlettamalla löysin, että ainakin Sokos myy näitä. Täältä löytyy tietoa erilaisista maskeista, mitä sarjassa on saatavilla (tämä ei ole mainospostaus).

Youtmud-savinaamio levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Savi kuivuu kasvoille, minkä jälkeen naamio poistetaan kasvoilta hellävaraisesti hieroen veden avulla pois. Tämä naamio lupaa tehdä ihon sileäksi ja hehkuvaksi, vähentää juonteita ja jättää kolmen päivän hehkun kasvoille. Todellinen kauneuslupaus siis.Toinen minkä ostin oli Brightmud, joka siis on tarkoitettu silmienalusiholle. 
Tämä levitetään silmänalusille ja vaikutusaika on vain 3 minuuttia. 
Täältä löytyy tästä tuotteesta tietoa. 

 


Täytyy sanoa, että joskus tulee jostain tuotteesta heti vaan sellainen tunne, 
että tässä tuotteessa on sitä jotain ja se tuli mulle vahvasti tästä tuotteesta.

Tässä on kasvot jälkeen tilanteesta luonnonkauniina. 
Itselleni tuli vahva tunne, että tämä on NIIN mun tuotteeni.
Taisin siis löytää itselleni tuotteen, josta pidin ensikokeilulla. 


Sanoma on siis, että iästä huolimatta (tai ehkä juuri siitä syystä) 
kannattaa pitää itsestään ja ihostaan huolta. 

Arjen luksusta siis elämään. 
Anna itsellesi hetkesi.

Maiju

20 kommenttia:

 1. GlamGlow on ihana merkki, täältä löytyy kosteuttava ja toffeentuoksuinen versio. Voitin sen Beauty highlights blogista ja olen vaikuttunut ja tykästynyt. Ihanat purkitkin on, tulee kiva Hollywood fiilis.

  Ihania kuvia Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tämä jos mikä on luksustuote. Harvoin käy ihan näin, että se tunne mikä on tuotteesta säilyy vielä testaamisen jälkeen näin vahvana.

   Poista
 2. Ihon - ja kauneudenhoito ovat itsestään huolehtimista ja vaikka joskus tuntuu , että se (tällä iällä ) vie runsaasti aikaa , teen sen mielelläni :) GlamGlow on toistaiseksi tuntematon juttu .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihonhoito on juuri arjen luksusta, mistä nauttii tässä iässä todella paljon.

   Poista
 3. Tulipas heleän näköinen iho...wau. Mä haluan kokeilla tuota silmänalus-hoitoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin lähettää sulle yhden parin jos haluat.

   Poista
 4. Kiinnostava postaus - kiitos!
  Hassua, omassa suvussani ei ole yhtään naista, joka olisi jättänyt ihonhoidon tultuaan tiettyyn ikään. Kaikki vaan pikemminkin ovat tehostaneet "taistelua aikaa vastaan" (kuten mieheni sanoo - "taistelu, joka on hävitty jo ennen kuin se alkoi".)
  Itse olen aina huolehtinut ihostani koska mulla on ollut ongelmaiho, aknea useaan otteeseen. Ja siksi yritän opettaa jo nyt myös murrosikää lähestyvälle tyttärelleni ihonhoidon aakkosia.
  Nuo naamiot kuulosti oikeasti tosi kiinnostavilta - täytyypä etsiä ne, kun käyn seuraavan kerran Sokoksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä, kun se opetetaan sukupolvelta toiselle. Olet hyvä esimerkki siitä, että ihonhoito on kannattanut.

   Poista
 5. GlamGlowta en olekaan kokeillut, vaikka nimi kyllä on jossain tullut vastaan.
  Ja olen samaa mieltä Outin kanssa - ihosi näyttää heleältä!
  Itsensä hoitaminen ei ole turhuutta - ihminen ja etenkin naisihminen tarvitsee myös ulkoista hemmottelua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneusblogeista tämän aikanaan itse bongasin. Sitten tää jäi kummittelemaan mun mieleeni.

   Poista
 6. Itsekin pidän ihonhoitoa todella tärkeänä eikä se minusta tee naista (miestä) turhanpäiväiseksi vaan itsestään huolehtivaksi. Savinaamioita pitäisi itsekin kokeilla, kuorintoja ruukaan tehdä säännöllisesti mutta savinaamiot on ihan jäänyt kauneushoitoloiden tehtäviksi eli muutaman kerran elämässä koetuksi.
  Ihanaa viikkoa upealle Maijulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tuote lupasi antaa iholle kauneudenhoitolaa vastaavan tuloksen. Mä kyllä uskon, että antaakin.

   Poista
 7. Tulostahan näkyy heti ! ( tulos tai ulos ;) )
  Olenkin lähdössä risteilylle, niin pitääpä kuikata, jos noita olis siellä. Nyt jos koskaan tarvii kohotusta, kiristystä, heleyttä ym tälle ikääntyvälle naamalleen.
  Ihanaa viikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse löysin tämän Vikingline Xprs laivalta. Nämä oli perimmäisessä nurkassa. Taisi olla vielä poistonurkkauksessa.

   Poista
 8. Sulla on Maiju kaunis iho, itsestä huolen pitäminen ja terveelliset elämäntavat kannattavat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia. Yritän hoitaa itseäni ja kyllä se palkitsee.

   Poista
 9. Kuulostaa hyvältä. Ite piti tilata lantokoneeseen valmiiksi tuo mutta sitten kuitenkin unohtui. Harmi homma. Laivareissu on varattuna hääpäiväksi, joten jospa silloin saisi sitten vielä tuonkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet vasta menossa matkalle, niin koneesesta voi tilata paluulennolle... tai kannattaa katsoa myös kentältä. Itse ostin Viking XPRS:ltä. Sielläkin oli käsittääkseni poistohyllyssä. Maissa tätä myy Stockmannit, Sokokset ja Kicksit.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.