tiistai 30. kesäkuuta 2015

Jamelan yögeelinaamiot

Jamela on maahantuoja, johon tutustuin viime syksynä messuilla. Olen muutamaan kertaan kertonutkin heidän ihanista tuotteistaan. Monet muistavat heidän kultanaamionsa. Muistaakseni olen ainakin messujen aikaan puhunut myös heidän yögeelinaamioistaankin.

Sain viime syksynä Jamelan yögeelinaamion kasvoille testikäyttööni. Sanon aina, että mä hehkutan vain silloin, kun mä oikeasti tykkään jostain tuotteesta. Tämän tuotteen kohdalla mä olin jo ensikokeiluista saakka ihan WAUUUU.  Levitin geeliä illalla kasvoille ja tuli heti sellainen tunne, että mä olen ihan selkeästi nyt SPA:ssa. Edullinen tapa saada siis kylpylätunnelma kotiinsa.
Geeli siis levitetään kasvoille illalla ja jätetään yöksi kasvoille. Aamulla kasvot pestään normaaliin tapaan.


Viime syksynä sain siis ensimmäisen naamioni ja valitsin kauranaamion. Syy miksi valitsin silloin tuon oli se, että naamion luvattiin ehkäisevän ryppyjen muodostumista sekä häivyttää pigmenttiläiskiä. Juuri siis minulle sopiva tuote.
Sitä en nyt pysty sanomaan, että tekeekö sitä, koska mä käytän niin
paljon tuotteita samaan aikaan, että on vaikea sanoa, että mikä tuote tekee mitä.
Kuitenkin sanon, että tätä tuotetta mä NIIN rakastan. 
Tuote jättää ihanan tunteen kasvoille. 


Keväällä sain toisen geelinaamion testiin. 
Tällä kertaa valitsin testiin Q10-naamion, koska mä olen tuotteissa,
kun tuotteissa Q10-fani. Tämän luvattiin uudistavan, ehkäisevän ryppyjä ja kiinteyttävän. 
Työkaverini kanssa testailtiin eräässä meidän hemmotteluristeilyllämme tätä
uutta naamiota. Työkaverini ihastui oitis tähän.
Kaikki Jamelan yögeelinaamiot löytyvät täältä.


Kasvonaamioiden lisäksi on yösilmänympärysnaamiot
Sain ensiksi testiin tämä Rosmariininaamion. Jos mun pitäisi yksi tuote valita, niin
se olisi ihan ehdottomasti tämä. Kun tätä levitän silmänympärysiholleni, niin
voin melkein tuntea tämän geelin vaikutuksen. Tämä on NIIN paras. 

Kaikki silmänympärysgeelit löytyvät täältä.


Nyt keväällä sain tämän Q10-yösilmänympärysnaamion testiin.
Tätä myös testailtiin laivalla työkaverinin kanssa.
Työkaverilta täydet pisteet tälle. 

Itse olin niin mun rosmariinin lumoissa, että mun valintani oli tuo rosmariini.

 

Jos joskus siis haluat arjen luksusta ja itesi hemmottelua,
niin Jamela on hyvä vaihtoehto sellaiselle. 

Vaikka olen tuotteet saanut Jamelalta, niin mä tykkään näistä
naamioista siis todella paljon.
Mun kehujani ei voi ostaa. 

Maiju

8 kommenttia:

 1. Ton rosmariini silmänympärysgeelinaamion on pakko olla tehokas, jotenkin uskon tuon rosmariinin voimaan tuossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin uskon ja olen myös sen tehon itse jo todennutkin.

   Poista
 2. Yönaamiot ovatkin kokeilematta vaikka montaa konstia rypyttömyyteen, kimmoisuuteen ja ikääntymiseen onkin käytetty ja kokeiltu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta nää on ihania. En kuitenkaan nukkuisi poski tyynyä vasten :)

   Poista
 3. Mä haluan tuollaisen silmänympärysnaamion, ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan jokainen 40+ nainen haluaa ja suosittelen :)

   Poista
 4. Vaikutuin kyllä niin noista kaikista Jamelan tuotteista ja koko naaman kultanaamiota testaan ensi viikoloppuna kun ukkeli on yötä poissa, muutoin voisi peljästyä. Näitä naamiota on odottamassa kaksikin, mutta olen vuorenvarma, että ovat niin raikkaita ja ihania. Jamelan naisetkin tai tytöt, olivat niin suloisia että tuli kyllä niin hyvä fiilis koko Jamelasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta Jamela on onnistunut valitsemaan parhaat mahdolliset tuotteet valikoimiinsa.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.