maanantai 8. kesäkuuta 2015

Onnellisuusruokaa pr-tilaisuudessa

Olen kertonutkin, että käyn paljon pr-tilaisuuksissa. Joskus sitten tilaisuuksista kirjoittaessani olen saattanut esitellä vain gluteenitonta "tarjontaa". Joskus se ainoa gluteeniton tarjonta on ollut mansikka, joskus se on ollut kirsikkatomaatti. Minä olen sanonut, että kuvaan vain gluteenittomia tuotteita tilaisuuksissa, ihan vaan syystä, että lukijat tietävät mun keliakiani ja ihmettelisivät varmasti, jos mä hehkuttaisin jotain gluteenipitoista tarjontaa. Sitähän en voisi hehkuttaa, jos en ole sitä pystynyt maistamaan.

Voi olla, että näistä mun kirjoituksistani on ollut se hyvä puoli, että välistä mä menen tilaisuuksiin ja mulle sanotaan heti ovella, että "kun mä tiesin, että tulet, niin me kiinnitettiin erityistä huomiota tähän ruokapuoleen". Voi, että mä arvostan tällaista toimintaa NIIN suuresti.  Tästä asiasta puhutaan niin kovasti ja yleisesti, että vähällä vaivalla voisi kaiken tarjottavan tilata niin, että se sopii suurelle osalla vieraista. Tälläkin kertaa ruoka oli kasvisvoittoista ja siksi sopi suurimmalle osalla ja oli taatusti terveysruokaa.


Pohjustusta siis sille, että mitä on tulossa. Mä pääsin taivaaseen, jonka järjesti Republicsshowroom. Kiitos Maija ja muut, jotka osallistuitte tämän tilaisuuden suunnitteluun. Täytyy sanoa, että tämän tilaisuuden ruokatarjonta oli kyllä yksi parhaista, mihin olen osallistunut.  Menen yleensä tilaisuuksiin ajosissa, jotta voin rauhassa käydä läpi järjestäjien kanssa, että mitä voin syödä ja mitä en. Sitten kun on tupa täynnä, niin tämä kyseleminen on aina välistä vähän hankalaa, jos ei ole ruokia merkitty erikseen. Maijan kanssa käytiin ruuat  läpi ja ihme ja kumma sain syödä melkeinpä kaikkea.

Ruoka oli Richard McCormick Cateringiltä.  Sellaista ruokaa, että tätä on ihan pakko hehkuttaa. Tässä ehdottomasti toteutuu sellainen ajatus, että "hyvä ruoka - parempi mieli".


Tarjolla oli muun muassa gluteenitonta näkkäriä kanatäytteillä.


Punajuuri-perunasalaattia. Minä en ole koskaan tykännyt punajuurista, mutta
maistoin ja tykästyin. Taidanpa siis maistaa jatkossakin.


Quinosalaattia:


Tätä en muista, mutta hyvää oli. 


Tilaisuuden jälkeen piti ottaa vielä lisää. 


Tarjolla oli edellä mainittujen lisäksi myös Ruohonjuuren chiavanukasta.


Sekä Ruohonjuuren smoothieta. 

 
Itse tilaisuus siis oli Veikko Kähkösen valokuvausstudiolla, jossa Veikko jakeli vinkkejä kännykkäkuvaamiseen. Näytillä tilaisuudessa oli myös Huawei P8-puhelin, jossa erityishuomio on kiinnitetty juuri kameratoimintoja ajattellen. Kiinnostava puhelin juuri kameransa puolesta. Saimme kokeilla kyseistä puhelinta ja täytyy sanoa, että hyviä kuvia kameralla pystyy ottamaan.

Veikko kiinnitti huomiotamme erityisesti kuvien oikeaoppiseen rajaamiseen ja valotukseen. Painotusta tuli myös sille, että miten kuvia voidaan vähän parantaa vielä kuvaamisen jälkeen. Tämä oli tilaisuus, joka kiinnosti tällaista himokuvaajaa. Myös kuvien tarinoihin pyydettiin kiinnittämään huomiota varsinkin, kun niitä jaetaan instagramissa. Tuttuja ajatuksia myös itselleni, näitä tulee usein ajateltua kun kuvia jakaa sosiaalisessa mediassa. Valokuvaaja Veikko Kähkönen ja hänen otoksiaan löytyy täältä.Tilaisuudessa leikittiin luvan kanssa puhelimien kanssa.


Puhelin poikineen oli näytillä. 


Tällä kertaa suurin huomio tuli ruualle, mutta kaiken kaikkiaan tilaisuus 
oli ihana. Itseään kiinnostavia oli kaikki aiheet sekä ruoka, että tilaisuus muutenkin.

Kiitos Republic Showroom ootte niin mahtavia.

Maiju

20 kommenttia:

 1. Onpa hyvän näköistä ruokaa! Kiva, kun kaikille kävi sama ruoka :) Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kaikille osapuolille niin parasta, ei tarvitse erikseen huomioida, kun kaikki valmistetaan kaikille sopivaksi.

   Poista
 2. Ymmärrän tuon sinun tilanteen, koska meidän perheessä niin minulla kuin tyttärellä on allergioita ja välillä on omat eväät olleet paikallaan niin lasten synttäreillä kun häissäkin. Nämä tilaisuudet ovat sitten jo asia erikseen jaon todella kohteliasta huomioida kutsuttujen henkilöiden allergiat, koska se on jo niin nykypäivää! Ihana kun sait masun täyteen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin teen aina omat eväät, mitein joka ilta mitä syön seuraavana päivänä. Se on vaan pakko, jos ei halua nähdä nälkää ;) On ihanaa kun nämä tutut pressitomistot jo osaavat huomioida myös tällaiset tarpeet. Multa saa taatusti kehut ruuasta aina, kun siihen on aihetta ;)

   Poista
 3. Herkullisen näköiset tarjoilut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin ja ei pelkkä ulkonäkö vaan myös maku ;)

   Poista
 4. Aivan mielettömät herkut ja niin ihanaa, että otetaan huomioon erilaiset ruokavaliot ja sairaudet. Ei tarvitse tuntea vaikkapa hölmöksi itseään, kun mitään syötävää ei ole. Nam iso sellainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tässä on jo kolmen vuoden aikana oppinut näkemään kaikenlaista, joten kaikkeen tottuu, kun usein sattuu ;)

   Poista
 5. On kyllä ihan superin näköiset tarjoilut! Parempaa tätä viikkoa maiju, luon putkeen viime viikon jutut, mutta en ehtinyt muhinkään kommentoida...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksamista sulle...minun murheet on niin pieniä ;)

   Poista
 6. Nyt täytyy sanoa, että tämä ruoka on myös kaunista. Se näyttää juuri niin hyvältä kun on varmasti maistunut. Ihanaa kun sinäkin pääsit kunnolla herkuttelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaista osaa nykyään arvostaa ja tosi paljon.

   Poista
 7. Oh oh mitä herkkuja! Ihanaa viikkoa Maiju, aurinkoa ja myötätuulta <3

  VastaaPoista
 8. Sitä mä olen jo pitkään ihmetellyt miksi ei tilaisuuksissa ole valmiiksi merkitty mitä ruuat sisältävät/eivät sisällä. Luulisi ettei ole niin suuri vaiva listata tarjottavien viereen tietoa niistä. Silloin kenenkään ei tarvitsisi kysellä eikä selitellä vaan nappaisi lautaselleen itselle sopivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tässä tilaisuudessa Maija osasi asiantuntevasti kertoa. Joskus ei tiedetä, sitten ei syödä :)

   Poista
 9. Ihan mahtavat tarjoilut! Ehdottomasti tuollaisia lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että tällainen maistuu tänä päivänä suurelle osalle ;)

   Poista
 10. Oi, miten kauniin näköistä ruokaa! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.