lauantai 13. kesäkuuta 2015

Sydän mielessä grillin äärellä

Suomen Sydänliitto julisti toukokuussa Sydän mielessä grillin äärellä kutsukilpailun. Siinä haettiin terveellisiä kesäruokia. Kilpailu huipentui 4.6. kesäjuhlaan, jossa kilpailun voittajat julkaistiin. Tilaisuus järjestettiin Helsinki Food Companyn tiloissa, jossa Teresa Välimäki julkisti valitsemansa voittajat. Saimme myös maistella kisaan osallistuneiden resepteistä loihdittuja ruokia. 

Teresa oli vielä työn touhussa, kun menimme paikalla. Helsinki Food Company on paikka, mihin luvan kanssa mennään keittiön ovesta sisään. Otin mukaan aveciksi tilaisuuteen mieheni (oli muuten ensimmäinen kerta, kun hän osallistuu mihinkään tällaiseen kanssani). Mukana oli myös Kahvakuulakainalossa blogin Mari. Ennen tilaisuuden alkua piti tietysti kuvata.

 
 

Kun menee ajoissa paikan päälle, niin on hyvä hetki käydä läpi kokin kanssa, että mitkä tuotteet sisältävät gluteenia eli mitkä pitää jättää koskematta. Niin tehtiin tälläkin kertaa. Sitten ei tarvitse sormi suussa miettiä, kun ollaan ottamassa ruokaa.


Gluteenittomasti oli tarjolla tällaista:


Teresa teki minulle marinoituja marjoja jääätelön kera, koska kakkuun ei ollut koskemista.  
Kyllä kokki keinot keksii.
 

 


Otettiin vielä lopuksi tämä jo tavaksi tullut yhteisselfie. 
Teresalle kiitos vieraanvaraisuudesta.


Saimme mukaan myös tuotekassin. 
Osan jouduin laittamaan eteenpäin (ohra ja pastat), mutta 
muuten tuli tuotteet kyllä omaan käyttöön.


Kiva ja lämminhenkinen tilaisuus.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Onpas runsas goodieback! Vaikuttaa mukavalta jutulta, minä jäin miettimään mitkä reseptit voittivat terveellisten grilliruokien tittelin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokia on mausteltu ja esim merisuolattu broilerinfile oli niin hyvää, että sitä piti ostaa viikonloppuna kaupasta. Hyvä kysymys oli noi voittajat. Kun ei ollut itselleni tuttuja bloggaajia, niin ne meni niin vauhdilla.,Koitan katsoa, että löydäkö vastauksen ja editoin postaukseeni ;)

   Poista
 2. Hyvännäköistä tuo liha! :p Kiva, että sait oman jälkkärin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liha oli hyvää. Kyllähän se mieltä lämmittää, kun huomioidaan. Vaikka mä en enää niin odota, että niin aina tapahtuu. Kuitenkin ruokataoahtumissa jo nykyään odottaa vähän, että huomioidaan jotenkin nämä rajoitteet.

   Poista
 3. Suussa sulavan näköisiä herkkuja ja kaunis maiju vaaleanpunaisen verkkoneuleensa kera. Tuo on juuri yksi mun lempi sävyistäni vaaleanpunaisten joukossa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yksi mun sävyistäni. Se on niin tarkkaa, että valitsee oikean värisävyn lempiväristään.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.