perjantai 10. heinäkuuta 2015

Junarosen vaaterekeillä

Olin loman alkuun todella iloinen, kun sain kutsun Bestselleriin tutustumaan Junarosen vaatemalliston. Junarosen vaatteet on suunniteltu isoille tytöille ja heidän malliston koot 42-54. Kun itse jossain vaiheessa silmäni iskin heidän mallistoon huokaisin, että ihanaa tuo pienin koko voisi olla just mulle.

Eilen suuntasin siis Espooseen ja pääsin katsastamaan tulevan syksyn malliston ja vähän muutakin. 

Nämä kaunokaiset valitsin kokeiluun. 

Kaunis tummansininen pitkä poncho, jossa oli hieman kimallustakin joukossa. Tästä mallista tykkäsin erityisesti, kun kädet jäi vapaaksi. Ihana malli ja ihan mun ehdoton suosikkini. Tämän mä niin haluan. Tulee lokakuussa kauppoihin. 


Tämä harmaa pusero yllätti mut täydellisesti. Harmaata käytön yleensä todella vähän. Kun se ei mielestäni sovi mulle. Muutin käsitystä. Tämä oli mielestäni täydellinen myös minulle. Erityistykkäykset tuli tuosta helmasta. Puseron helmaan oli lisätty sifonkimainen helma. Tämä pusero varmasti niin löytyy ensi syksynä mun vaatekaapistani. 


Tässä puseron helmaa näytille. 


Seuraavaksi kokeilin mustaa collegepuseroa. Tähän puseroon iskin silmäni pitsin takia. Ihanasti tähän on yhdistetty pitsiä puseron yläosaan. Pusero yhdistyy kivasti monenlaiseen alaosaan. 


Karsastan usein pitkiä neuleita ja asuja. Syystä, että olen niin lyhyt. Tämä neule kyllä kolahti. Kun pitkässä neuletakissa on pystyraitainen kuvio, niin siitä voin saada vähän lisäpituutta kadotetun tilalle. Tämä oli vähän ponchon ja neuletakin välimuoto. Ehdottoman ihana syksyn viileneviin iltoihin. Ihani on syksyn mallisto. Paljon muutakin ihania malleja heiltä löytyy. Nämä oli mun bongaukset heidän malleistaan. 

Junarosea löytyy ainakin Stockmannilta, 
Lorellalta, Veljekset Keskiseltä, Objeck-liikkeistä sekä VikingLinen laivoilta. Itse olen löytänyt myös jostain nettikaupoistakin. 

Meidän kaikkien ei tarvitse olla langan laihoja ja silti voimme pukeutua myös kauniisti. 

Maiju 


20 kommenttia:

 1. Junarosella on kyllä kivoja vaatteita ja on kivaa olla heidän mallistossaan pienen pieni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... Kerrankin voi siis valita pienimmän koon jostain mallistosta ;) Positiivista ajattelua ;)

   Poista
 2. Olen itsekin jossain törmännyt näihin Junarosen vaatteisiin, ja ovat kyllä kivoja :) Ja hyvältä näyttää myös tuleva syksy, kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta näissä monissa on ihania jujuja, joista pidän vaatteissa. He yhdistävät rohkeasti eri kuoseja ja materiaaleja keskenään.

   Poista
 3. Junaroselta on vasta farkkutakki käytössä , tulevaisuudessa varmaan muutakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tutustumaan enemmänkin tuotemerkkiin. Mulla tulee ainakin olemaan näistä ainakin muutamat ;)

   Poista
 4. Mulla on ollut muutamia Junarosen vaatteita ja olen tykännyt niistä tosi paljon. Syksy näyttää hyvältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeästi Junarose iskee meihin aikuisiin aika hyvin.

   Poista
 5. Mulle olisi kelvannut oikwin hyvin nuo kaikki samat vaatteet ja kiva kun on noita isojakin kokoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Tämä mallisto on ihana trendikkäitä vaatteita js kauniita.

   Poista
 6. Blogeissa olen nähnyt Junarosen vaatteita ja niissä on paljon tosi kivannäköisiä juttuja. Voisivat tehdä niitä muutaman koon pienempinäkin ;)

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää, varsinkin tuo pitkä poncho ja harmaa pusero :)

  VastaaPoista
 8. Kivan näköisiä ovat Junarosen vaatteet. Mutta ei tarvitse meikäläisen kuin katsella, ellei koot ala vähintään 38:sta ja sittenkin on aina ja ikuisesti täysmittaisten hihojen kanssa ongelmia. Että mä olen tympääntynyt neulepuseroiden käärittyihin hihoihin! Joskus jaksaa ruveta neuleen isotöiseen hihojen lyhentämiseen, mutta usein tulee ne taitettua kerran tai kaksi, eikä ole kivan näköinen ainakaan paksummissa neuleissa. Bongailen aina sellaisia 3/4 -hihanpituuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua lyhytkätisenä ottaa sana asia päähän. Monesti myyjät saattavat sanoa, että kääri hihat...kun ne on Miian pitkät.... Mallihan siitä kärsii.

   Poista
 9. Mä niin tahdon myös tuon harmaan kauniin sifonkihelmaisen puseron<3 Näyttää muuten tosi hyvältä sun päälläsi! Vaikka onkin pitkät hihat. Mulla kun on aina päinvastainen ongelma taas, ei tahdo hihojen pituus riittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mä tykkäsin näiden vaatteiden istuvuudesta. Mäkin haluun tuon puseron.

   Poista
 10. Harmaa neule näyttää hyvältä päälläsi, vaikka varmaan värikästä ja mustaa yleensä käytätkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen hyvin tuo harmaa sopi mulle. Mä tykkäsin siitä kovasti.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.