maanantai 6. heinäkuuta 2015

Lomapukeutumismietteitä

Nyt kesälomalla tulee katsottua vähän koneen kätköistä, että mitä asukokonaisuuksia on jäänyt esittelemättä. Lomalla kun ei tule oikein otettua asukuvia läheskään päivittäin. Mun siskon tyttö nauroi mulle juuri möksällä, että sä olet kuin "matamimimmi", kun olin pukeutunut vähän miten sattuu. Lomalla ja varsinkin mökillä kun ei oikein jaksa kiinnostaa mitä sitä yhdistelee vai yhdisteleekö mitään.  Siinä hän sitten räpsi musta kuvia, ehkä nekin paljastan jossain vaiheessa.

Joskus olen mökillä ottanut kuvia, kun mulla on ollut niin toisiinsa sopimattomia asuja, että itseäninkin on naurattanut. Varsinkin kun menen kuvaamaan auringonlaskua, niin ne yleensä otetaan saunan jälkeen. Silloin voi olla sellainen "kerrospukeutuminen" tosi hottia ja tietenkin villasukat jalassa kesät talvet.

Nämä kuvat kuitenkin on otettu säädyllisesti Espan puistossa (taas jälleen kerran). Olin eräänä aamuna pari viikkoa sitten menossa koulutukseen Kasarmikadulle ja työkaverin kanssa sitten räpsittiin muutamat kuvat aamuruuhkan aikaan puistossa. Mä oikein mietin, että välitänkö mä enää edes siitä, että joku katsoo kun kuvataan? No en mä välitä. Mitäs sitten jos joku katselee ;)

Jalassani taas nämä kuuluisat Armoiren taikahousut. Niistä on kovasti tullut kyselyitä, että saako niitä muualta kuin tuolta? Varmastii saa, mutta multa on turha kysyä, että mistä, koska mä en tiedä. Googlettamalla taikahousut varamasti löytyy muitakin ostopaikkoja. Armoire varmasti palvelee myös sähköpostitse, jos heiltä niitä kyselee.Ostin tämän Mikkihiiripaidan VikingLinen laivalta huhtikuussa. 
Nyt huomasin kun sitä olin laittamassa pesuun, että olipas Disneynpusero huonoa laatua.
Saumojen vierestä varmaan ompeleiden kohdalta pusero oli täynnä pieniä reikiä.
Pusero on ollut mun päälläni enintään viisi kertaa.


Tällaista tänään. Alkuviikko meneekin sitten Lappeenrannan suunnalla
pienellä kylpylälomalla. Siitä sitten enemmän myöhemmin.

Nauttikaa kesästä. Minäkin nautin täysillä.

Maiju


12 kommenttia:

 1. Taikahousut on kyllä niin hienot kesähousut.
  Ihanan pirteä sinä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne punaiset tuo väriä elämään ja mustat on sitten tutun turvalliset.

   Poista
 2. Höh kurjaa jos on huonoa laatua, sillä tämä Disneyhöperö tykkää maar niin kovasti! Nuo punaiset pöksyt on myös mun lempparit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja kun mun hintakin t-paidasta ei ollut ihan halpa. Epäilen jotain tekovikaa.

   Poista
  2. Ompelijan taustaani vedoten epäilen, että neulan kärki on ollut poikki kun saumurilla on saumat huristeltu. Trikooneuloksesta on lankoja katkeillut ja siitä johtunee reijät. Harmillista :(

   Poista
  3. Jotain tämän suuntaista itsekin mietin. Todellakin harmillista.

   Poista
 3. Tuo Disney-pusero on niin kivan näköinen, onpa harmi, kun se on osoittautunut noin huonolaatuiseksi. Lappeenrannan alueella on kiva lomailla, mekin olimme siellä viime kesänä ja ihan mielelläni menisin tänä vuonna uudelleen. Mukavaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se menee kuitenkin toisen puseron alla. Kuohut oli kyllä ihana kokemus.

   Poista
 4. Housutkin ovat kivat, mutta Minnistä ja Mikistä tykkään kovasti, harmi ettei ollutkaan hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on onneksi myös muita Mikkipaitoja. Pitänee kaivella kaappia.

   Poista
 5. Mulla käy nykyisin kaikkien H&M:n t-paitojen kanssa noin. Sellaista pientä reikää helmat täys, kun käyttökertoja ei ole kuin pari-kolme takana. Just päätin, että en laita niihin enää rahojani. Ottaa niin päähän. Mutta sellaisia perus t-paitoja ei olekaan kovin helppo nykyään löytää, ainakin, jos haluaa, että helma on pidempi kuin napaa asti. Olen nyt puoli kesää metsästänyt sellaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sitä edullisten valmistuskustannusten kova hinta.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.