maanantai 27. heinäkuuta 2015

Pitkälinjan "odottaja" asuu kohteessa koti

Tänä kesälomana aloin kiinnittämään huomiota sellaiseen asiaan, että olen valinnut aikoinani oikein mieheni. Minun kanssani tarvitaan kärsivällisyyttä monessakin suhteessa koska mä jään suustani kiinni ihmisten kanssa koko ajan. Olen innokas valokuvaaja ja sen myötä pysähdyn valokuvaamaan koko ajan. Keliaakikkona kauppareissuni kestää tavallista pidempään, koska joudun lukemaan jokaisen tutunkin tuotteen tuoteselosteen.

Nauratti kun aloin miettimään, että kuinka kaun tuo mies on mua odottanut milloin missäkin. Paljon on 32-vuoden aikana tainnut tulla odotustunteja täyteen, mutta ehkä se menee niin, että hyvää ei koskaan odota liian kauaa.

Tässä viime viikolta muutamia odottelukuvia. Jotka olen ottanut hänen huomaamattaan.  Näissä kuvissa kuitenkin näkee sen, että hän on kuin luotu odottamaan. Koskaan hän ei valita, joskus voi tulla puhelinsoitto, että "meneekö vielä kauankin"? Rauhallisuus on hänen parhain luonteenpiirteensä.  Tässä ehkä voisi sanoa, että vastakohdat täydentävät toisiaan.Usein kun mä lähden kaupoille ja hän lähtee mukaan, 
hän menee lähimpään kahvilaan ja sovitaan, että tulen sitten sinne.
Toisinaan matkoilla, hän on niitä miehiä, jotka istuvat kaupan oven
edessä odottamassa vaimoaan.
 Koskaan en häntä raahaa vaatekauppaan mukaan.

Asuuko teidän muiden kotona yhtä kärsivällisiä sieluja?

Mun kanssa ei kukaan kärsimätön luonne olisi pärjännytkään.

Maiju 

34 kommenttia:

 1. Voi miestä, ihania odotuskuvia. :D Kyllä, meilläkin asuu aika lehmänhermoinen mies, niitä hermoja kyllä usein tarvitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että monelle bloggaajille sopii parhaiten se rauhallinen mies.

   Poista
 2. On sulla suloinen ja sinnikäs mies <3

  VastaaPoista
 3. Voi että noita kuvia, ne kertoo paljon, nimittäin rakkaudesta <3

  Noo meillä on selvä jako reissuilla, mies menee kirjan tai älypuhelimen kanssa olkkosille ja minä kauppaan. Hyvin pelittää. :)

  Kivaa maanantaita teille ihanuuksille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sitä rakkautta osoitetaan arjen pienillä asioilla. Mä kannan isännän. Eteen kaikkea terveellistä :)

   Poista
 4. Kärsivällisesti tuo minunkin poikaystäväni odottelee, mutta usein myös tulee mukaan kauppaan tai sitten kumpikin menee "omille teilleen" ja tavataan ennalta sovitussa paikassa tai se joka on ensin valmis, soittaa toiselle.
  Just päättyneellä Rauman Pitsiviikolla oli miesparkki, mutta ei tarvinnut sinnekkään jättää, mukana kulki reippaasti :) Joskus oli Prisman eteisessä sellaset isot häkit. Kerroin ystävälle, että sinne voi laittaa miehen siksi aikaa kun menee ostoksille. Olisitpa nähnyt ystävän ilmeen :D Rupesi sitten ehdottelemaan, että taitavat olla koiria varten. No voi se tietty niinkin olla...
  Hyvää alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha haa. Kyllä mä uskon hyvinkin, että se häkki voi olla niitä vähän ärtsympiä miehiä varten :)

   Poista
 5. Kärsivällinen odottaja ! Ei taida mun Ukkokulta olla noin kärsivällinen ;) ja ei, en tosiaan ota häntä shoppailureissulle norkoilemaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, kun tietää, että mihin toisen rahkeet riittää :)

   Poista
 6. Nämä kuvat tosiaan huokuvat oikein rauhallisuutta :). Meillä mies kyllä jaksaa odotella esimerkiksi, jos minä suuntaan vaatekaupoille. Itse tosin yritän pitää kiirettä, koska luulen aina, että hän ei varmaan mieluusti odottelisi hirmu pitkiä aikoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin siinä usein käy jos toinen lähtee mukaan. Vaimo käy vaan pikaisesti :)

   Poista
 7. Vaihdetaanko vähäksi aikaa? Olisi kiva välillä kokeilla miltä tuntuu kaupoilla kulkeminen rauhallisen ihmisen kanssa...:D Meidän huushollissa ei asu ketään rauhallista, ei yhtäkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu Sari, että mä pidän tämän rauhallisuuden :)

   Poista
 8. Joskus kyllä kaipaan tollaista... Tai mun ex oli tuollainen niin on vertailukohtaa. Nykyisessä suhteessa mä olen se, jolla on pidempi pinna ja kärsivällisyyttä odotteluun. Itselläkään se ei ole kovin pitkä, mutta miehellä se aika on sekuntti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä pidän tästä rauhallisuudesta, koska itse olen tällainen säheltäjä. Vastakohdat täydentävät toisiaan. Multa menis hermot, jos toiselta menis hermot. Siksi ei vaan se olisi hyvä yhdistelmä ;)

   Poista
 9. Majalla asuu parempi puolisko, joka kestää kaiken. Odoteltu on kumpikin muuten ei 43 vuotta olisi kohta pakkarissa. Se vaan vaatii kummaltakin aika paljon tuo yhteiselo, tuumaa mummeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen toistaan kunnioittaen ja ei yritetä muuttaa toista ihmistä. Niin sillä menolla päästään tällaisiin lukemiin. Ihania hetkiä sinne Majalle ja puolisolle ;)

   Poista
 10. Meillä se on toisin päin. Mä olen se joka odottaa. Olisi ehkä pitänyt tajuta se jo ekoilla treffeillä kun jouduin ukkoa 20min. odottamaan :)
  Kuvistakin huokuu se rauhallisuus. Hyvä valinta Maiju ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuitenkin, että ei molemmat ole samanlaisia.

   Poista
 11. Hienosti hermot kestää ;-)
  Täällä on kans lehnänhermiunen mies. 40 vuotta on minua jaksanut ja kaupat ym paikat kiertää kanssani hermostumatta.
  Hyvin me ollaan he "koulutettu" :)
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä ja törkeä asia. Itse niin arvostan tuota luonteenpiirrettä.

   Poista
 12. Rauhallisesti näyttää mies odottelun ottavan :) Meiltä löytyy samantyyppinen tapaus:pitkäpinnainen ja rauhallinen.Tykkään :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkää pinnaa tarvitaan, jotta ei tule yhteentörmyksiä ;)

   Poista
 13. Ihana postaus! Kyllä kai muakin aika kärsivällisesti odotellaan, parasta tietysti olisi jos odottelu voi tapahtua vaakatasossa telkkarin äärellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii... Voi olla, että meidän isäntä odottaisi kanssa mielellään kotona sohvalla. Pitää kuitenkin välistä häntäkin ulkoiluttaa :)

   Poista
 14. Ei todellakaan asu, kuuluu nääs isäs puolen sukuun! puolituntiakin on liikaa, siksipä jätän suosiolla kotiin. Yhteisiä vuosi jo hänen kanssaan silti 13 päivän kuluttua jo 44.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea teille. Joo tiedän tän isänpuolen suvun. Ei kauhean pitkäpinnaista :)

   Poista
 15. Ihania kuvia :) Miehestäsi todellakin huokuu rauhallisuus ja levollisuus noissa kuvissa. Olet oikeassa: hyvää kannattaa odottaa! :)

  VastaaPoista
 16. Hyvää kannattaa todellakin odottaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, ei kai tuo muuten odottelis ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.