tiistai 11. elokuuta 2015

Reviderm mineraalikosmetiikkasarja Suomeen

Kesäkuun alussa lanseerattiin uusi Reviderm kosmetiikkasarja Suomeen. Sarja on saksalainen ja maahantuojana on Maarit Leikoski. Lanseeraustilaisuus järjestettiin Mildhpressin tiloissa. Kyseessä oli aamiaistilaisuus eli tarjolla oli aamupalaa. Löysin myös gluteenitonta, joten pääsin itsekin maistelemaan pöydän antimia. Hienosti oli erikoisruokavaliomerkinnät menulistassa, joten oli helppo valita syötävät ilman, että joutui ketään vaivaamaan asian suhteen.


Reviderm on hoitava mineraalimeikkisarja. Kansainvälinen meikkitaiteilija Giovanni Fasiello on ollut mukana suunnittelemassa sarjaa. Revidermin meikit on suunniteltu niin, että ne sopivat ammattilaisille ja myös kotikäyttöön. 

Toukokuu-kesäkuu oli itselleni aika kiireistä aikaa, juoksin silloin todella paljon eri tilaisuuksissa. Siitä syystä on muutamia hyviäkin nostoja jäänyt tekemättä. Yritän siis vähän paikkalla tätä nyt.  Olin tilaisuudessa ihanaisen Minäkö keski-ikäinen? Tiian kanssa.

Sarja näytti hyvin mielenkiintoiselta. Itse löysin heti sieltä oman suosikkini. Sarjan pinkki huulikiilto herätti mielenkiintoni ei ehkä vähiten värinsä puolesta. Väri näytti olevan justiinsa mun värinen.Meikkisarjan esittelyn lomassa Maarit Leikoski yllätettiin tilaisuudessa. Maarit Leikoski on työskennellyt yrittäjän 40-vuotta ja sai ansioistaan Yrittäjien timanttiristin. 
Tämä tuli hänelle täysin yllätyksenä ja varmasti timanttiristinsä ansainnut. 
Upea ura ja upea suoritus. Hänen tyttärensä on lähtenyt äitinsä jalanjäljillä yritykseen mukaan.


Olin Tiian kanssa liikenteessä ja se on aina hyvä syy ottaa
toinen toisistamme myös kuvat. 
Mildhpressin tilat on muuten upeat ja sieltä voi tarkastella
Helsinkiä kattojen yllä. Ihana kattoterassikin heillä on. 
Aina ei edes ymmärrä sitä, että millaisia ihania paikkoja
on Helsingin kattojen yllä olemassa. 


Tuosta tilaisuudesta kiirehdin sitten suoraan töihin. Aamut voisi yleensäkin aloittaa näin, silloin menee työpäivätkin paremmin.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näyttää ihan hyvältä. Itse olen testannut vain huulipunaa ja rajauskynää tästä sarjasta. Näytti kyllä houkuttelevilta. Itse ihastuin tuohon fuksian punaiseen huulikiiltoon.

   Poista
 2. Ihanalta näyttävät nuo meikit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö näytäkin. Pitäisi päästä kokeilemaan. Sarjasta sanottiin, että on peittävä sarja. Joten kuin siis tehty tällaisille iäkkäämmille naisille ;)

   Poista
 3. Tosi laadukkaan näiköinen meikkisarja jota voisin kyllä itsekin testailla.
  Voi kun te olette ihanan näköisiä Tiian kanssa. <3
  Olen tulossa joulukuun eka päivinä Helsinkiin, voisikohan sinne suunnitella jotain kivaa blogiporukan tapaamista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voisi testailla. Varmasti voidaan jotain keksiä. Olisi kyllä kiva nähdä sinutkin.

   Poista
 4. Juuri käsittelin tämän tilaisuuden kuvia ja ihastelin, että kyllä oli ihana tilaisuus, upeat meikit ja kunnia päästä näkemään kun Maarit sai yrittäjien timanttiristin. Olin otettu. Tämä omassakin blogissani pian. .)

  Iloa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että muillakin on vähän rästissä näitä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.