perjantai 9. lokakuuta 2015

Aikuiset naiset tulevat - Anna-lehtikin sen tietää

Tänä syksynä on selkeästi aikuiset naiset alkaneet herättämään mielenkiintoa sosiaalisessa mediassa. Paljon on ollut juttua siitä, että miksi yritykset eivät tajua aikuisten naisten ostovoimaa. Jostain syystä syksyllä on lehdet alkaneet etsimään aikuisia bloggaajia tai vbloggaajia eri kanavissa. Tämä on upea juttu. Itse olen koittanut jo pari vuotta huutaa kovaa ääneen, että "hei meissä aikuisissa naisissa on poweria". Nyt se on sitten viimein huomattu.

Alkukesästä 40+ blogit yhteisön auettua ja meidän rummutettua aihetta enemmän ja enemmän, niin tuntui, että lopulta meidät alettiin huomaamaan. Huutoon siis vastattiin.

Olimme todella iloisia Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa siitä, että Anna-lehti otti meihin yhteyttä ja pyysi meitä juttuun mukaan, mikä käsitteli aikuisten naisten bloggaamista. Mahtavaa, ihana, että tällainen juttu tehtiin. Meidän aikuisten naisten pitääkin saada äänemme ja itsemme näkyviin. Hienoa, että myös 40+ blogien "äiti" Heli sai myös huomioitiin jutussa.

Anna-lehden ihana toimittaja Miia Siistonen teki jutun ja oli matkassamme noin kolmisen viikkoa sitten. Meillä oli ihan mielettömän ihana päivä hänen ja valokuvaajan kanssa, kun otimme heidät mukaan meidän aktiivisen iltapäivän menoihin. Tosi asiassa meillä sattui olemaan hieman "yliaktiivinen" päivä, mutta siis tällaisia en muista ennen edes olleen. Kolme tilaisuutta samalle iltapäivälle.Tapasimme The blog Awards Finland gaalassa Annan päätoimittaja 
Emma Koivulan ja hän kirjoitti niin kauniisti meistä pääkirjoituksessaan.
Ihanuuden ihanuus.  


Jos juttu sitten teitä kiinnostaa, niin kannattaa käydä ostamassa lehti lehtipisteestä.
Itsekin olin eilen tulisilla hiilillä, kun piti olla töissä loppuun saakka
ja alkoi näkemään otteita lehtiartikkelista sosiaalisessa mediassa, eikä itse ollut 
sitä vielä nähnyt.  

 


Tädit tubettavat kanavamme löytyy täältä ja täällä
lisää siis aikuisten naisten juttuja.
Vblogimme löytyy täältä.

Täti tubettajat, aikuisbloggaajat tulevat, 
oletteko valmiita?

Maiju

50 kommenttia:

 1. Valmiina ollaan ja mukana menossa ☆☆☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmiita kaikkeen mitä elämä tuo tullessaan :)

   Poista
 2. Jippii, mikä ihana juttu! Ehdottomasti ostan lehden. Onnittelen lehtiartikkelin johdosta. Upeita naisia olette Tiian kanssa. Keski-ikäisissä naisissa on power'ia ja ostovoimaa. Tämä sinun juttusi kosketti kovasti, sillä juuri eilen tulin "ulos kaapista" ikäni kanssa ja vaihdoin myös bloginimeäni.
  Kurkkaa, jos ehdit, sinä menevä nainen. Siellä on paljastuksia :)
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain bongasin sun nimen vaihdon. Ollaan vaan ylpeitä iästäni. Terveisin kuukauden päästä Maiju 53 vee.

   Poista
 3. Kivasti kirjoitettu juttu oli, tosin ärsyynnyin kun pääkirjoituksessa kuvattiin teitä outolinnuiksi, ettekä ole. :D Ja kun jutussa sanottiin, että naiset käyttävät sydänhymiöitä ja kutsuvat toisiaan ihanaisiksi, niin totean vielä että ihanaa perjantaita ihanainen! <3 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen. Emma ei tarkoittanut meitä sillä tavalla Outolinnuiksi, mutta verrattuna nuorisoon, niin ikämme puolesta olemme :)

   Poista
 4. Rok rok! Upea juttu, tosin täytyy yhtyä Katjan outolintu-ärsyyntymiseen. Sitten kun 40+ naisten aktiivisuuden ja osaamisen tunnustaminen on normi eikä poikkeus, on päästy sinne mihin pitää. Tsemppiä ihanaiset leidit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin yllä Katjalle Outilintu viittaukseen. Me teemme kaikkemme, että meidän arvo tullaan huomaamaan.

   Poista
 5. Olen Annan tilaaja, joten juttu on jo luettu huolella läpi. Olen täysin samaa mieltä, aikuiset naiset tulevat ja tuovat mukanaan upeita tarinoita. Maiju ja Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuiset todellakin tuovat tarinoita tullessaan.

   Poista
 6. Mahtava juttu. Meissä aikuisissa naisissa on todellakin poweria. Vaviskaa nuoriso - "tätienergia" jyllää!!! :D

  VastaaPoista
 7. Onnea jutun johdosta! Ostan lehden ja pikemmiten :) Aikuiset naiset rules!

  VastaaPoista
 8. Mua itkettää ilosta ja liikutuksesta. <3

  VastaaPoista
 9. Ostin juuri tänään lehden ja luen illalla, kun on omaa aikaa :)! jännää!

  VastaaPoista
 10. Onnittelut lehtiartikkelin johdosta. Tädit rulettaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihanaa on saada ääntä tärkeälle asialle.

   Poista
 11. Kiva juttu, Maiju. Tervetuloa viiskolmosiin. Ollaan Tallinnaan menossa ensiviikolla, muistatko mistä ostit kauniin ponzon joka oli kuvissa äskettäin?
  Terveisin Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne. Jos tarkoitat sitä musta pohjaista, jossa oli vähän pinkitävää, niin se on ostettu käsityöläistorilta. Jos olet sama Anne, jolle olen näitä Tallinnan vinkkejä joskus jaellut, niin se on sen S1 myymälän tien toisella puolella oleva tori. Siellä näitä ponchoja on muutamilla myyjillä. Hinta on joko 15 euroa tai 20, en nyt muista tarkkaan

   Poista
 12. Ostin heti lehden eilen. Hyvä juttu!

  Aikuisbloggaajat alkavat tosiaan kiinnostaa yrityksiä ja markkinointiyriyksiä, minuakin haastateltiin yhteen markkinointialan ammattijulkaisuun bloggauksesta joitain viikkoja sitten. Täytyykin tarkistaa, milloin juttu on tulossa ulos.

  VastaaPoista
 13. Hyvä juttu oli:) Te ootte kyllä hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, ääntä meidän kaikkien puolensa.

   Poista
 14. Hienosti kirjoitettu - 40+ on rautaa! Kaikesta hypetyksestä huolimatta myös lepoa, rauhaa & akkujen latausta viikonloppuusi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli. Lepoa ja rauhaa ei voi luvata. Pitänee valmistautua ensi viikonlopun koitoksiin.

   Poista
 15. Mahtavaa, Maiju ja Tiia! Tätienergia rocks!!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätienergialla eteenpäin, vaikka mikä olisi

   Poista
 16. Kertakaikkiaan upea juttu <3

  meissä 40+ on upeaa naisenergiaa!

  VastaaPoista
 17. Vielä kerran onnittelut upeasta lehtijutusta! Hieno homma <3

  VastaaPoista
 18. Mahtaakohan niitä lehtiä olla enää jäljelläkään?...:D Täytyy kipaista hakemaan. Mahtijuttu, hyvä Maiju ja Tiia<3 Se on niin totta että 40+ ja 50+ ja 60+ pitää jo ottaa huomioon! Ei tämä blogihomma oli pelkästään nuorten etuoikeus. Kauan siinä meni, mutta hyvä kun meillä on teidän voimakaksikko<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen puhunut tästä aiheesta pari vuotta. Tuntuu, että kun tapasi oikeat ihmiset, jotka uskoivat minun laillani tähän asiaan, niin alkoi tapahtumaan. Niin monet keskustelut on aiheesta käyty nuorten ylläpitämien portaalien ihmisten kanssa, eikä mitään tehoa. Tarvittiin siis oman ikäistä virtaa, joka ymmärsi asian. Siitä se sitten lähti.

   Poista
 19. Voi miten kiva ! Täytyy käydä ostamassa Anna. Aivan mahtavaa miten meitä aikuisia bloggareita on vihdoin alettu huomioida.
  Tähän liittyen tarvitsen apuasi, käy kurkkaamassa blogistani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidettiin puhua vuosi sitten sunkin kanssa tästä aiheesta id gaalassa

   Poista
 20. Aivan huikeaa Maiju ja Tiia! Onnittelut lehtijutusta! Kyllä meissä aikuisissa naisissa on poweria. Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Meidän vahvuus on se, että me tiedetään, että mitä ne halutaan. Tässä iässä ei lähde mukaan mihinkään, mikä ei kiinnosta.

   Poista
 21. Kyllä tässä on aikas monta vuotta tehty töitä 40+-näkyvyyden eteen. Ja alkaahan meitä olla jo mediassa, muutama vuosi sitten oli vain kourallinen. Onnea jutun johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurattaa itseäni pelkkä ajatus, että mä olen aina ollut se aikuisbloggaaja myös jo aloittaessani 10-vuotta sitten, mutta silloin sitä ei edes ajatellut, kun kirjoitti muista aiheista. Vasta kun vajaa 4-vuotta sitten aloin bloggaamaan näistä aiheista, sitä vasta alkoi ajattalemaan ikää ja bloggaamista. Pari vuotta on aiheesta paasannut, mutta jostain syystä ei vaan ole ottanut onkeensa. Onneksi edes nyt aletaan huomaamaan, että hei täällähän on yli 40-vuotiaitakin bloggaamassa. Tosin ne, jotka ovat aloittaneet noin 10-vuotta sitten 30-vuotiaina alkavat olemaan kohta sen 40-vuotta... joten sekin varmaan sitten tuottaa sitä hedelmää, että meidät huomataan.

   Poista
 22. Nappasin lehden mukaan ruokakaupasta ja vasta kotona huomasin, että siellähän oli juttu "tutuista". Olen sekä sinun että Tiian blogia seurannut säännöllisen epäsäännöllisesti. Tosi mukavasti kirjoitettu juttu ja teidät oli hienosti huomioitu pääkirjoituksessa 😊 Aikuiset naiset rulettaa ja hyvä niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivasti oli kirjoitettu, meillä oli tosi hauska hetki toimittajan matkassa, tai siis toimittaja oli meidän matkassa. Paljon naurua ja siis ihan normisettiä.

   Poista
  2. Hups, ja minulla piti olla tuolla kommentissani niitä meidän aikuisten naisten käyttämiä hymiöitä. Kännykän hymiöstä tulikin näköjään vaan kysymysmerkkejä :)

   Poista
  3. Kännykän merkit eivät tule tänne, mutta ei haitanne, mä tiesin mitä tarkoitit :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.