tiistai 20. lokakuuta 2015

Hiukset kuin mustikkajogurtti


Kaikkihan sen tietää, että mä yleensä olen aika räväkkä mitä tulee mun hiuksiin tai pukeutumiseen. Jostain syystä olen nyt koko kesän ja alkusyksyn ollut hiusten suhteen aika pliisu. Nyt päätin ennen messuja vähän räväyttää ja ottaa vähän väriä vaalean värin sekaan. Mietin kampaajani Even kanssa (Salon Victoria Pasila), että mihin sitä väriä suditaan ja lopulta päädyimme tällaiseen ratkaisuun. Halusin pitää kasvoja vasten tulevan vaalean värin vaaleana ja väriä sitten johonkin muualle hiusten osaan.


Kun hiukset oli värjätty ja leikattu, niin lopputulos näytti miellyttävältä. Tykkäsin. 


Kyllä näillä hiuksilla kelpasi sitten heilua messuilla. Sopivan räväkkä ja sopi hyvin mun persoonaan ja väreihin. 

Messuilla ihana maskeeraaja Hannele Herttua loihti mulle upean meikin, mikä sopi mun hiusten sävyyn ja asuun. Täydellinen kokonaisuus. Hyvin paljon tuli tästä meikistä kehuja. Varmasti Hannele saa jatkossakin meikata mua, kun kohdalle sattuu.
Kampaajani Eve pakkasi mulle mukaan Kerastasen Elixir Ultime hiusöljyä. Sain sen testaukseen. Laitoin tätä kampauksen alle kosteisiin hiuksiin. Sitä voi käyttää myös kuiviin hiuksiin vähentämään pörröisyyttä ja lisäämään kiiltoa hiuksiin. Tuotetta siis voi käyttää sekä kuiviin että myös kosteisiin hiuksiin.Eiköhän näillä hiuksilla taas kuukausi mennä ihan kepeästi.
Tämä lila sävy häipyy pikkuhiljaa pesukertojen mukana pois.

Jos tästä vaikka nyt taas syksyn mittaan kaikenlaista kivaa kehittelisi
kampaajakäyntien yhteydessä. Saisi vähän jännitystä elämään. 
 
EDIT: Messuilla Outi Broux taikoi minun hiuksiini kolmessa minuutissa rokkikampauksen.
Video on katsottavissa Tädit tubettaa kanavalla.
 

Maiju

20 kommenttia:

 1. Tuo sun look on sairaan magee ja varmasti täti lila piirtyi messuilla jokaisen mieleen. <3 Nuo hiusöljyt, rakastan ja käytän joka kerta hiustenpesujen yhteydessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä hiusöljy oli nyt joku uutuus ja ihana lasipullo toi siihen arvokkuutta.

   Poista
 2. Kèrastasen hiusöljyt on kyllä niin omaa luokkaansa. <3

  VastaaPoista
 3. On onnistunut kampaus ja meikki. Olenkin jo vähän odottanut, että koska sitä väriä tulee lisää sun hiuksiin. Räväkkyys pukee sua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se on niin, että mut on luotu räväkäksi.

   Poista
 4. Upea tukka kyllä ja tuo sävy mihin päädyitte kampaajasi kanssa on todella siisti! :) Sulle kyllä sopii tommonen räväkkä look! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätetään ne simppelit hiukset ja simppelilook muille ;) Mä olen halunnut pitkään tätä lilaa hiukiini.

   Poista
 5. Tää uus tukka on tosi kiva! Tykkään väristä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jassu. Minä tykkään kanssa. Aika cool.

   Poista
 6. Rakastan violettia hiuksissa, oi joi! (Ylläri :D) Ihana look!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinä ihana väripilkku :) väreihin jää vähän koukkuun.

   Poista
 7. Kiva väri. Sopii sulle hyvin ja tuo vähän vaihtelua.
  Katselin yhdeltä messuvideolta, että sulle oli tehty messuilla rokimpi kampaus, jossa hiukset oli nostettu ylös. Se olis erittäin hyvän näköinen ja sopi sinulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi Broux taikoi messuilla mulle rokkitukan. Tänään näytetään kanavalla, että miten se syntyi.

   Poista
 8. Noi hiukset on ihan sun näköiset. On sulla hyvä kampaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla ja mun ihanuus on löytynyt mun työkaverin kautta, on hänen ihana tyttärensä. Hiusmuotoilija, joka on niin taitava.

   Poista
 9. Nuo hiuksesi olivat ihanat - ja meikki on upea!

  VastaaPoista
 10. Vautsivau mikä tukka! Todellakin sopii sulle! Ja mun täytyy nyt sanoa, että mulle tuli susta siellä messuilla sellainen lämmin ja sydämellinen olo. Usein kun hirmu tehokkaat ja vauhdikkaat ihmiset on samalla vähän sellasia "pelottavia" :). Mutta sää et ollu yhtään <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Annukka. Olen sydämellinen, empaattinen ja omastakin mielestäni muut hyvin huomioon ottava ihminen. Mua ei todellakaan tarvitse pelätä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.